چه اصولی که برای ایجاد یه ساب دامین باید رعایت بشه؟

i-php-i

Active Member
من تا الان بخش وبلاگ سایتم رو از طریق یه فایل با نام blog.php به کاربرها نمایش می دادم. الان می خوام یه ساب دامین با نام blog ایجاد کنم و بخش وبلاگم رو به اونجا منتقل کنم تا جنبه حرفه ای تری داشته باشه.

در این مورد سرچ کردم، برای اینکار ظاهرا اسم ساب دامین نباید با www آغاز بشه، باید ساب دامین رو ریدایرکت کرد (البته نمی دونم به کجا باید ریدایرکت کرد:wink:) و ...

دوستانی که در این زمینه تجربه دارن، لطفا بگید که چه اصولی رو باید رعایت کنم؟

farik

Well-Known Member
باسلام..
خوب در مورد ریداریکت باید بگم که یک چیزی تو مایه های مد rewrite باید تو htaccess بنویسین...اگه به htccess یکی از اسکریپتهای وبلاگدهی رویک نگاه بندازی میفهمی چی میگم..من فعلا یکم سرم شلوغه وقت نیست وگرنه یک نمونه واست میزارم اگه عجله ندارین زیاد:green:
موفق باشید..

i-php-i

Active Member
باسلام..
خوب در مورد ریداریکت باید بگم که یک چیزی تو مایه های مد rewrite باید تو htaccess بنویسین...اگه به htccess یکی از اسکریپتهای وبلاگدهی رویک نگاه بندازی میفهمی چی میگم..من فعلا یکم سرم شلوغه وقت نیست وگرنه یک نمونه واست میزارم اگه عجله ندارین زیاد:green:
موفق باشید..
من نمی خوام ساب دامین مجازی ایجاد کنم.

آیا برای ایجاد ساب دامین واقعی باید از ریدایرکت استفاده کرد؟

سوال دیگه اینکه باید www رو از نام ساب دامین حذف کرد یا نه؟

rayka

Well-Known Member
دوست عزیز برای ایجاد ساب دامین شما باید به کنترل پنل هاست خودتون مراجعه کنید و از اونجا یه ساب دامین ثبت کنید این ساب دامین دقیقا مثل یه دامنه واقعی یه دایرکتوری در مسیر روت هاست شما ایجاد میکنه و بعد میتونید در این مسیر ازلاعات خودتون رو قرار بدید.

i-php-i

Active Member
دوست عزیز برای ایجاد ساب دامین شما باید به کنترل پنل هاست خودتون مراجعه کنید و از اونجا یه ساب دامین ثبت کنید این ساب دامین دقیقا مثل یه دامنه واقعی یه دایرکتوری در مسیر روت هاست شما ایجاد میکنه و بعد میتونید در این مسیر ازلاعات خودتون رو قرار بدید.
برای ساب دامین ها باید www به آدرس ساب دامین اضافه کنیم یا اینکه باید از آدرس ساب دامین حذفش کنیم؟

MMSHFE

Active Member
با سلام، معمولاً ساب دامين www نداره. البته به يك نكته دقت كنيد: بنا به دلايل امنيتي، Sessionهاي دامين اصلي به ساب دامين منتقل نميشن. مثلاً اگه كسي توي سايت اصلي لاگين كرد، وقتي بياد توي ساب دامين، اونجا لاگين نشده. بنابراين در طراحيتون مراقب اين نكته باشين.
موفق باشيد.

i-php-i

Active Member
با سلام، معمولاً ساب دامين www نداره. البته به يك نكته دقت كنيد: بنا به دلايل امنيتي، sessionهاي دامين اصلي به ساب دامين منتقل نميشن. مثلاً اگه كسي توي سايت اصلي لاگين كرد، وقتي بياد توي ساب دامين، اونجا لاگين نشده. بنابراين در طراحيتون مراقب اين نكته باشين.
موفق باشيد.
مرسی دوست عزیز. دنبال نکات ریز شبیه این نکات که شما گفتید می گردم.

اگر نکات دیگه ای هم هست، لطفا اونها رو هم بگید.

جدیدترین ارسال ها

بالا