چهار قالب جديد جوملا

VAHID216

مدیر بازنشسته
لینک ها رو تست کردم مشکلی نداشت تنها مشکلی که بود قالب بسیار بد که در حد افتضاح بود ، مشکل بود.

neda2

New Member
سليقه؛ علاقه ؛ انتخاب ؛

سلام
دوست عزيز از اظهار نظر شما متشكرم
همان مضخرفها بيشتر از ادعاي شما دانلود شده است .......من تلاش كردم و همه اينها بستگي به سليقه و علاقه افراد دارد كه شرايط انتخاب را برايشان ايجاد ميكند .......ولي خوشم ميايد كه ادعاي شما بيشتر از انتخاب دوستان است و اميدوارم بر همين منوال بيشتر هم بشود اينجا انجمن ا و پن سورس است نه انجمن رعايت علايق و ........شما

به قول قدما :گر تو بهتر ميزني بستان بزن ( به امثال و حكم دهخدا مراجعه كنيد )

شما كه مديري اميدوارم اين پست را پا ك نكني .....حداقل نشان بده جرات جواب شنيدن داري

آخرین ویرایش:

VAHID216

مدیر بازنشسته
سلام
دوست عزيز از اظهار نظر شما متشكرم
همان مضخرفها بيشتر از ادعاي شما دانلود شده است .......من تلاش كردم و همه اينها بستگي به سليقه و علاقه افراد دارد كه شرايط انتخاب را برايشان ايجاد ميكند .......ولي خوشم ميايد كه ادعاي شما بيشتر از انتخاب دوستان است و اميدوارم بر همين منوال بيشتر هم بشود اينجا انجمن ا و پن سورس است نه انجمن رعايت علايق و ........شما

به قول قدما :گر تو بهتر ميزني بستان بزن ( به امثال و حكم دهخدا مراجعه كنيد )

شما كه مديري اميدوارم اين پست را پا ك نكني .....حداقل نشان بده جرات جواب شنيدن داري
من نه پاک می کنم نه خواهم کرد از چیزی هم نمی ترسم ، اولا من منظورم قالب های داونلود شده نبود قالب خود سایتتون بود. پس اولا به داونلود کاربران ربطش ندید دوست عزیز.
بازم می گم قالب کنونی سایت شما افتضاح هست ، من این مشکل از روی نظر شخصی نمی گم چون نه چیزی به من می رسه و نه چیز دیگه. قالبی که شما برای سایتتون طراحی کردید یه چیزش خوبه که خودتون طراحی کردید ولی چیزی که بده و گفتم از افتضاح هم بیشتره نوع رنگ بندی قالبتون هست ، نوع هیدر . بهتر قبل از اینکه بهتون بر بخوره استاندار های وب رو بخونید و اینقدر ناراحت نشید از گفتن عیب کارتون.

ma_xxxm

New Member
:) منم موافقم البته همه این قالبها به یه نرم افزار ساخته شودن که بهتر از این در نمیاد
با تشکر

neda2

New Member
عجب ماجرائي شد كار ما

سلام

پس شما فضلا براي همه قالب ها از يك نرم افزار استفاده نميكنيد ؟ يعني اگر ده تا قالب بسازيد از ده نرم افزار جدا استفاده ميكنيد ؟

در مورد آن دوست هم بايد بگويم شما استاندارد را در سايت خود رعايت كرديد ......يا سليقه خود را با آن اميخته كرديد ......ببخشيد در دهات تهران سليقه ها اينجوري است حالا شما حتما زرنگي كه توانستي سليقه چند شهر را درهم بياميزي و سايت خودت را طراحي كني ؟؟؟؟؟؟؟

به ما دهاتي ها هم اجازه كار بدهيد شايد مثل شما شهري و استاندارد شديم......در ضمن دوست تائيد كننده ؛ داستان
ناصرالدين شاه و بادمجان دور قابچين ها را يك مطالعه بكن براي آينده ا ت خوب است

VAHID216

مدیر بازنشسته
من از استاندارد بین الملی می گم شما از دهات می گید ، حالا خوبه من خودم تو این تهران به اصطلاح دهات شما هستم و سابقه من هم تو این ضمینه هم یک دور روز چند ماه نیست ، چند سال هست. بهتره خودتون رو اصلاح کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا