چند نمونه کار

Hamed

Active Member
سلام

من نزدیک 2سال دارم این سایت و می بینم و گه گاه نیگاه می کنم میبینم خیلی از نظر اطلاعات ضعیف البته به درد من نمی خوره شاید به درد ...
این یکی از نمونه کارام من نزدیک چهار ساله که دارم تر دی مکس به صورت حرفه ای کار میکنم البته آب حوضم میکشم...!اینم یکی از نمونه کارامه خواستم ببینم کسی می تونه بیاد با ما تبادل اطلاعت بکنه من اگر بی ادبی نباشه هم شماره تلفن هم ایمیلم و که اکثرا چک نمی شه رو مزارام
علی علی.

ویرایش شد..
(ایمیل و شماه تلفن ممنوع..)
Sherlock_Holmes

آخرین ویرایش:

Hamed.tba

Active Member
سلام

من نزدیک 2سال دارم این سایت و می بینم و گه گاه نیگاه می کنم میبینم خیلی از نظر اطلاعات ضعیف البته به درد من نمی خوره شاید به درد ...
این یکی از نمونه کارام من نزدیک چهار ساله که دارم تر دی مکس به صورت حرفه ای کار میکنم البته آب حوضم میکشم...!اینم یکی از نمونه کارامه خواستم ببینم کسی می تونه بیاد با ما تبادل اطلاعت بکنه من اگر بی ادبی نباشه هم شماره تلفن هم ایمیلم و که اکثرا چک نمی شه رو مزارام
علی علی.
09125989803
[email protected]

آقا شما همچین تعریف کردی که ما گفتیم الان با یه سوپر رندر طرفیم ... شما که 2 ساله داری تو این فروم میچرخی اما من کلا 2 روزه ...
ولی تو همین 2 روز واقعا کارایی دیدم که کلی به آینده 3d ایران امید وار شدم .... البته کارای شما هم بد نیست ولی حرفه ای هم نیست شاید شما در میدان های رقابتی خوبی قرار نگرفتین و تا به حال با متخصصین و افراد حرفه ای رقابتی نداشتین .
به هر حال بهتره همیشه دنبال یاد گرفتن باشیم تا احساس خدایی....

یه چیزی رو باید رک بیان کنم ....

اونم اینه که خیلی با غرور و احساس خدایی این جمله رو فرمودین :

لطفا از حرف های من ناراحت نشین چون هیچ قصد و غرضی ندارم و امیدوارم کمی با انصاف تر قضاوت کنید.

mg_mahyar

Member
منم موافقم با شما.
خیلی محشر نیست. ولی اینم بگم که خوبه ولی نه در حدی که اجازه داشته باشی این مدلی با بقیه حرف بزنی. در ضمن بگم ما اینجا کارای خیلی خوب زیاد دیدیم. بهتر از این. نمونه هم اگر خواستی توی گالری و اینجا هست. من اون درختی که با مایا ساخته شده. یا انگور کنار تار یا اون مدل مرسدس بنز رو خیلی حره ای میدونم. اگر مشکلی دارید بپرسید.

.:. soroosh .:.

Active Member
درود .
دوست عزیز :
بگذریم از مباحثی که مطرح کردید !
آثار خوبی دارید . از نظر مدلسازی که فکر میکنم 90 درصد و شاید هم بیشتر مدلهاتون آماده هستن .
از نظر تکسچرینگ هم برخی قسمت ها ( مثلا کنار مبل عکس اولی ) مشکل داره و فکر میکنم درست یووی براشون ست نشده یا ...
نورپردازی هم تقریبا میشه گفت خوبه اما هنوز جای کار داره .
متریال سازی هم هنوز تا حرفه ای بودن باید کار کنید . ( مثلا متریال یخچال یا سیب ها و ... هنوز خام هستن )
سعی کنید برای اینکه کارهاتون حرفه ای تر بشن رو جزئیات کار بیشتر دقت کنید .
داخل رندر سوم اگر دقت کنید و اگر من اشتباه نکنم پایه های کابینت ها رو هوا هستن و با زمین فاصله دارن .
برای نورپردازی رندر دوم هم فقط از ies استفاده کردید که خیلی خوبه اما باز جزئیات مشکل داره .
مثلا نور هالوژن ها روی دیوار و ... مشخص هست اما خود لامپ ها تیره هستن و ...
رندر اول هم از دیلایت استفاده شده اما خب بهتر بود بک گراند یا فضای بیرونی کار را تغییر میدادید چون با این نور خورشیدی که وارد محیط شده پس آسمون نمیتونه اینقدر آبی باشه و باید نمایی از نور روز و آفتابی را هم نشون بده ...
میبخشید خیلی حرف زدم . کلا عادت به نقد کار دوستان ندارم چون نه در حدی هستن که بخوام نقد کنم و نه جو مناسبی تا به حال برای نقد دیدم .
دیدم شما خیلی مایل بودید آثارتون مورد نظردهی قرار بگیره من هم نظرات شخصی خودم را بیان کردم .
امیدوارم مفید بوده باشن .
موفق باشید .

H.S

Member
سلام.

از طرف همه به شما خوش آمد میگم.

شاید برای اولین تاپیکتون عنوان مناسبی انتخاب نکردین یا اینکه 2 ساله که توی فروم دید و بازدید میکنین باید بدونین که کجا تاپیک رو بزنید. ( گالری سه بعدی ) بگذریم.

راستش نورپردازی کار اولتون مشکل داره، فکر میکنم فقط از یه منبع نوری استفاده کردین.
دیتیل کارتون خیلی کمه، کار خام به نظر میرسه.
متریال ها مثل سیب و یخچال خیلی به واقعیت شبیه نشدند.
بقیه اشکالات رو هم دوستان گفتند.
راستی مبل ها درست uv نشدند. هالوژن هام انگار داخل سقف نیستند.
موفق باشین.

آخرین ویرایش:

ali_118

کاربر VIP
:lol:
سروش جان ممنون بابت نقد خوبتون :green:

- متاسفانه بعضی حرف ها اونقدر بی خردانه بیان میشه که ارزش پاسخ دادن رو از خودش سلب میکنه.

البته فکر میکنم در این دو سال دوستمون اشتباها جای دیگه ای از انجمن رو به جای بخش سه بعدی نگاه میکردن .

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
بابا گناه داره ...

مثلا میخواست بگه مکس بلده...

آقا ایول کارت ردیفه....

فقط یه چیزی...

شما که 2 سال میومدی تو مجید آنلاین هنوز قوانین سایت رو مطالعه نکردی که از عنوان صحیح برای ارسال پست استفاده کنین
؟؟؟

در ضمن ارسال شماره تلفن در پست ممنوعه...

sooory

Member
سلام به همه بچه های سه بعدی کار و بقیه دوستان
راستش من بیشتر تو انجمن های دو بعدی میچرخم---- حرفه ای هم نیستم ---این سایت رو هم تازه پیدا کردم و میخواستم بگم ----دوست خوب من این سایت همه جوره عضو داره شما هم یکی اش ولی نباید انتظار داشته باشی که بخواد مشکل شما رو فقط حل کنه---- خود من خیلی چیزا از این سایت یاد گرفتم و جا داره به همه اعضای فعال یه دستت درد نکنه حسابی بگم----اما گفتم بیان این مطلب خالی از لطف نیست که ---- " یک درخت هر چه پر بار تر باشه شاخه هاش سنگین تر و در نتیجه افتاده تر ه "

Abardaad

New Member
درود به همه دوستان؛

فکر کنم اگر اوایل H.Z هر چند وقت یکبار سر میزد؛ با این تعریف ها دیگه سر نزنه. شما بزرگواری کنید و بکشیدش به سمت سایت. شاید که باشد تا چیزی هم یاد بگیرد:green:

اگه من بودم جای اینکه تاپیک بزنم؛به سیب های فایل پیوستی سوم میرسیدم تا طبیعی تر به نظر بیاد دوست من
راستی کابینت هاتون هم لنگ در هواست

kamifa1986

Well-Known Member
جسارتاً عنوان بسيار مسخره اي انتخاب كرديد. اگر بچه ها به كاراي هم سر نزنن كه كاري ياد نميگيرن. شما هم سعي كنيد همين كارو كنيد. در مورد كارا هم بايد بگم خوبن.
فكر كنم ضرب المثل كسايي كه مكس كار حرفه اي نيستن و اين تاپيك رو ميبينن اين باشه:

نخورديم نون گندم ------- ولي ديديم دست مردم

آخرین ویرایش:

www_3d_boy3

Well-Known Member
يادش بخير اولين باري كه من اومدم يه كار بذارم تو اينرنت فكر ميكردم هيچكي ديگه از من بهتر نيست واسه همين با كلي افاده نوشتم اين كار من ( البته 5 دقيقه بعدش كه كاراي ديگه رو ديديم 2 سال از اعتماد به نفس كم شد):cry:
ولي كار خوب بود

Ehsancg

Member
میگم که کارتون خوبه ولی احساس میکنم اگه آبجکت آماده کمتر استفاده میکردی جذابیت بیشتر داشت آخه همه 100 بار این آبجکت هارو دیدن.

جدیدترین ارسال ها

بالا