چند مشكل كو

با سلام به بچه هاي اين تالار

من چند تا مشكل تو سايت خودم داشتم اگه لطف كنيد و من رو راهنمايي نماييد ممنون مي شم.البته مشكلات براي من بزرگ ولي براي شما پيش پافتاده است پس لطفا در حد يك كاربر تازه وارد جواب بدين

1-چگونه در سمت راست پست ها اسم مدير با ستاره ها و ساير كاربران با ستاره هاشون نشون داده مي شه مانند همين سايت

2-چگونه يك نفر رو مسئول چند مدير چند بخش از سايت بكنيم

3-چگونه يك كد html در زير editor سايت قرار دهيم

لطفا راهنمايي فرماييد

با تشكر

sunrise

Member
1- براي تعريف عناوين کاربري و رنک ها مي تونيد از مسيرهاي زير وارد شويد:
کد:
Admincp -> User Titles -> User Titles Manager
و براي تعريف رنک (يا همون ستاره ها) از مسير زير:
کد:
Admincp -> User Ranks -> User Rank Manager
- براي عناوين کاربري (User Titles) دو فيلد به نام هاي Title و Minimum Posts وجود داره که به ترتيب عنوان و تعداد حداقل نوشته ها رو مشخص مي کنه، به اين معني که وقتي تعداد نوشته هاي کاربر به حداقل اين تعداد رسيد درجه به کاربر اختصاص پيدا کنه.
- براي درجات کاربري (User Ranks) قيلدهاي زير وجود داره:
* Number of times to repeat rank: اين گزينه مشخص مي کنه که تصوير مربوط به درجه بايد چند دفعه تکرار بشه و در کنار همديگه قرار بگيره که در صورتي که رنک شما قرار نيست تکرار شونده باشه مقدار 1 رو انتخاب کنيد.
* Usergroup: مشخص کننده گروه کاربري که درجه قرار هست به کاربران اون گروه تعلق بگيره و در صورتي که قرار هست درجه به تمامي گروه هاي کاربري اعمال بشه گزينه All Usergroups رو مي بايست انتخاب نماييد.
* Minimum Posts: همانند عناوين کاربري براي درجات کاربري نيز ميزان حداقل پست وجود داره که تعيين مي کنه چه تعداد نوشته کاربر باعث ميشه اون درجه بهش اختصاص داده بشه.
* Stack Rank: گاهي اوقات ممکنه شما چندين درجه کاربري رو به يک گروه از کاربران اختصاص بديد در اين صورت بايد روشي براي قرارگيري درجات در نظر گرفت در صورتي که اين گزينه بعنوان Yes انتخاب شده باشه رنک بصورت مجزا نمايش داده خواهد شد در غير اين صورت در سمت چپ رنک هاي ديگه قرار خواهد گرفت.
* Display Type: اين گزينه مشخص مي کنه که چه هنگام رنک بايد به نمايش در بياد، در صورتي که گزينه Always انتخاب شده باشه رنک بسته به تعداد پست ها انتخاب خواهد شد و اگه گزينه If Displaygroup = This Group انتخاب شده باشه در اين صورت رنک به اون گروه کاربري اختصاص خواهد يافت.
* User Rank File Path: مشخص کننده مسير قرارگيري رنک روي هاست هست (دقت کنيد که اين تصوير بايد حتما وجود داشته باشه در غير اين صورت با خطا روبرو خواهيد شد)
* OR you may enter - textHTML is allowed: اگه مايل بوديد مي تونيد به جاي استفاده از تصوير از يک کد HTML نيز استفاده کنيد.

2- منظورتون اين هست که يک نفر رو ناظر بر کارهاي چند مدير ديگر کنيد؟

3- اين کار رو مي بايست با انجام تغييراتي در الگوهاي استايل انجام داد، به اين صورت که ابتدا به مسير زير وارد مي شويد:
کد:
Admincp -> Styles & Templates -> Style Manager
سپس از ليست مقابل استايل مورد نظر گزينه Edit Templates رو انتخاب نماييد.
از مجموعه Editor Templates گزينه editor_toolbar_on رو پيدا کرده و اون رو دابل کليک کنيد، حالا مي تونيد تغيير لازم رو در کد HTML الگو انجام بديد.

به طور مثال مدير كل اين سايت آقا مجيد هست . حالا مي خوام يك نفر مثل شما مدير يك و يا چند قمست خاص از سايت بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا