چند عدد کارت ویزیت

deamondisk

Member
سلام دوستان گل
۱- کارت شرکت سینا هستش که قبلا لوگو و وبسایتشون رو برای نظر سنجی قرار داده بودم

۲-کارت شرکت ایهاکو هستش

۳- کارت مغازه پوشاک هستش

۴- کارت مغازه موبایل هستش
نظرتون چیه ؟

پیوست ها

• sina-preveiw.jpg
    sina-preveiw.jpg
    80.6 کیلوبایت · بازدیدها: 41
  • ayhaco-preview.jpg
    ayhaco-preview.jpg
    104.8 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • Screen Shot 2012-07-06 at 12.03.55 AM.png
    Screen Shot 2012-07-06 at 12.03.55 AM.png
    260.6 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • emperator-preview.jpg
    emperator-preview.jpg
    80.1 کیلوبایت · بازدیدها: 26

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
همشون بستکند؟!:green:
جالب شده اما:
1.همشون جزآیهاکو یه طرف کارت اطلاعات شرکته یه طرف هم آرمش یه نظرم اینجوری هم عریضه پشت کارت رو خالی کردی هم عریضه جلو کارت رو پر کردی!(نظرشخصی)
2.توی کارت شرکت سینا بنظرم آدرس دفتر مرکزی رو یه جا دیگه میزدی بهتر بود یا اینکه آدرس دفتر تهران رو هم مینوشتی تا با خط دفتر تهران متناسب باشه
3.توی کارت شرکت سینا بهتر بود اون وکتور تلفن رو دوبار نمیزدی یه جورایی تکراری شده
4.توی کارت شرکت آیهاکو چون یک طرف رو فارسی و طرف دیگه رو انگلیش زدی بهتر بود اون توضیحات زیر آرم رو هم تو قسمت فارسی مینوشتی
5.توی کارت شرکت آیهاکو طرف فارسی رو عدد های زیر کارت رو که نشانگر تلفن شرکت هست رو باید فارسی میزدی !
همینا به نظرم اومد دیگه ببخشید اگه انتقاد کردم:snap:
موفق باشید:rose:

deamondisk

Member
اتقادا همه قبوووووول :wink:
به جز دیدن نمومه کار بیشتر چون 7 ساله دارم نمونه کار میبینم :green:
البته عادت دارم همیشه قبل طراحی نمونه کار میبینم
انتقادات زیباتون باعث شد یه سری به نمونه کارای قبلیم بزنم فهمیدم خیلی دقتم اومده پایین مثلا کارت فارسی فونت انگلیسی :shock: از من بعید بود :oops: خوب شد چاپ نشده :)
ممنونم بچه ها حدودا 1 سال میشه نیومده بودم مجید آنلاین خوشحالم هنوز نیومده کلی بهم انرژی دادین فدای همتون :paint:

R4M!N_ART

Active Member
سلام ! کارات خوبه خوشم اومد
در کنار توضیحات نویز عزیز
یه خورده تو انتخاب رنگ دقت کن و توی
1-کارت ویزیت 5 رنگ سیاه و سفید نماد شیک بودنه و بیشتر مورد توجه مردهاست و زنها رنگ های گرم مثل قرمز و نارنجی رو میپسندن و یه نمه باید مخلوط میکردی
2- تو کارت شرکت آیهاکو رنگ قرمزت خیلی تنده و زیاد استفاده شده و بهتر بود از گرادیانت استفاده میکردی و معمولا رنگ قرمز رو پس زمینه سفید خوب جلوه نمیده بهتر بود سیاه میکردی
3-تو کارت شرکت سینا رنگهات نسبت به نوع شرکت خوبه ! خیلی تلفن ها رو از هم دور قرار دادی بهتر کل اطلاعات تماس ها رو زیر کارت و کوچیک و نزدیک به هم مینوشتی و نوشته ( شرکت سینا صنعت بستک) رو بزرگتر میکردی
4- کارت امپراطور هم خوب بود چیزی لازم نداره :دی
گرادیانت و پترن استفاده کن کارات از این رو به اون رو میشه
در کل جای پیشرفت هست
در کل ببخشید اگه با حرف زدن شاید خودمو بزرگ جلوه دادم که انتقاد میکنم ! ما کوچیک شما هستیم:oops:

deamondisk

Member
سلام ! کارات خوبه خوشم اومد
در کنار توضیحات نویز عزیز
یه خورده تو انتخاب رنگ دقت کن و توی
1-کارت ویزیت 5 رنگ سیاه و سفید نماد شیک بودنه و بیشتر مورد توجه مردهاست و زنها رنگ های گرم مثل قرمز و نارنجی رو میپسندن و یه نمه باید مخلوط میکردی
2- تو کارت شرکت آیهاکو رنگ قرمزت خیلی تنده و زیاد استفاده شده و بهتر بود از گرادیانت استفاده میکردی و معمولا رنگ قرمز رو پس زمینه سفید خوب جلوه نمیده بهتر بود سیاه میکردی
3-تو کارت شرکت سینا رنگهات نسبت به نوع شرکت خوبه ! خیلی تلفن ها رو از هم دور قرار دادی بهتر کل اطلاعات تماس ها رو زیر کارت و کوچیک و نزدیک به هم مینوشتی و نوشته ( شرکت سینا صنعت بستک) رو بزرگتر میکردی
4- کارت امپراطور هم خوب بود چیزی لازم نداره :دی
گرادیانت و پترن استفاده کن کارات از این رو به اون رو میشه
در کل جای پیشرفت هست
در کل ببخشید اگه با حرف زدن شاید خودمو بزرگ جلوه دادم که انتقاد میکنم ! ما کوچیک شما هستیم:oops:

ممنونم دوست عزیز
فقط درمورد کارت ایهاکو چون لمینیت مات چاپ میشه رنگ سفید و قرمز با هم خوب مچ میشه واسه همین از این رنگبندی استفاده کردم :paint:
ممنونم از راهنماییهات دوستی :)

جدیدترین ارسال ها

بالا