چند سوال و درخواست ...

L-B

Well-Known Member
سلام به تمام دوستانی که تو عرصه خدمات هاستینگ کار میکنن ...
من چند تا سوال و درخواست برای خرید داشتم اگه میشه جواب بدین .. با تشکر .

1.کسی هست بتونه یک دومین رو از کسی بخره ؟ منظورم مذاکره با صاحب دومین هستش !(دومیت در حال حاضر همین طوری افتاده )

2.کسانی که هاست لینوکس میفروشن .. قیمت 5 گیگ هاست با 40 گیگ بندویچ یا همین حدودا رو همین جا اعلام کنید (قیمت ماهیانه)

3.رو هاستی که میفروشین(5گیگ بالا) میشه فایل دانلودر نصب کرد؟انتقال از سرور هستش ! ( هم از رپید و لینک مستقیم)

4.برای یک قسمت دیگه ای هم که برای سایتم نیاز دارم (در چند وقت دیگه) نیاز به هاست جدیدی به جز این 5 گیگ دارم که نیاز به اسپانسر داره ... میشه شرایط اسپانسریه خودتون رو هم اعلام کنید ..

ممنون با تشکر .

kianonline

Member
سلام به تمام دوستانی که تو عرصه خدمات هاستینگ کار میکنن ...
من چند تا سوال و درخواست برای خرید داشتم اگه میشه جواب بدین .. با تشکر .

1.کسی هست بتونه یک دومین رو از کسی بخره ؟ منظورم مذاکره با صاحب دومین هستش !(دومیت در حال حاضر همین طوری افتاده )

2.کسانی که هاست لینوکس میفروشن .. قیمت 5 گیگ هاست با 40 گیگ بندویچ یا همین حدودا رو همین جا اعلام کنید (قیمت ماهیانه)

3.رو هاستی که میفروشین(5گیگ بالا) میشه فایل دانلودر نصب کرد؟انتقال از سرور هستش ! ( هم از رپید و لینک مستقیم)

4.برای یک قسمت دیگه ای هم که برای سایتم نیاز دارم (در چند وقت دیگه) نیاز به هاست جدیدی به جز این 5 گیگ دارم که نیاز به اسپانسر داره ... میشه شرایط اسپانسریه خودتون رو هم اعلام کنید ..

ممنون با تشکر .

با سلام

1- صاحب دامنه ایرانی است یا ... ؟
موردهای دوم ، را نمی توانم در اینجا ، شرکت خودمان را تبلیغ کنم ، چون شرکت ما و نیز دوستان دیگر در بخش "معرفی هاستینگ" خدمات خود را معرفی کرده اند. یا اینکه امیدوارم دوستان در این تاپیک به عرض شما می رسانند.
4- سایتتان ، موضوعش چیست ، و روزانه چه میزان بازدید دارید ؟ تا بر اساس آن شرایط را شرکت ما یا دوستان دیگر اعلام کنند.

موفق باشید.

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
پیغام خصوصی براتون ارسال کردم .
موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا