چند سوال نسبتا ساده !

Security9776

Active Member
سلام ،
البته برای ساخت فایل EXE تنها باید و باید از MDM Zince استفاده کنید ( صادق جان ، فکر کنم آخرشم مجبور بشی ام دی ام رو انتخاب کنی ) .
چون تو ام دی ام می تونید برای کل پروژه ماسک تعریف کنید و یا اصلا کل کار رو به صورت Transparent نمایش بدید .
این دیگه اکشن هم نمی خواد . فقط اگه از حالت ماسک استفاده کنید ، باید ویندوز های 2000 و xp باشه . ولی حالت ماسک در همه ویندوز ها قابل اجراست .
موفق باشید ، محسن

S4DEGH

Well-Known Member
ممنون Sunboy جان !
ولي خب اينم كه پشت ضمينه داره !!! (‌همونيكه رنگ وارنگ ميشه )

منظورم رو فكر كنم نگرفتي !

ببين شما وقتي فايل فلش رو باز ميكني . ( اجراش مكني ) فقط اون آبيه رو ببيني ! يعني پشتت همون صفحه ويندوز باشه !

محسن جان آخه اين يارو MDM يطوريه ! نميشه فهميد كه چطوري كار ميكنه !!!

Security9776

Active Member
سلام ،
صادق جان عیب رو برنامه مردم نذار ( به قول یکی از دوستان ؛ اگه کسی به ام دی ام بد بگه مثل اینه که به من داره بد می گه ها ! )
ببین این کاری که می خوای بکنی با ام دی ام به راحتی هر چه تمام تر ( در حد 5 ثانیه قابل اجراست ) .
اگه خواستی کارت رو با ام دی ام ببندی بگو تا برات توضیح بیشتری بدم .
موفق باشید ، محسن

S4DEGH

Well-Known Member
حالا يك سوال !

MDM :ه من از سايت رسمي ماكرومديا گرفتم ... آزمايشي ، فكر كنم با اصليش فرق داشته باشه آره ؟؟

اگه فرق داره نسخه اصلش رو كجا ميتونم دانلود كنم ؟ چون لينك هايي كه توي انجمن گذاشتين فقط آخريش كار ميكنه اونم نميشه از dap استفاده كرد !

Security9776

Active Member
سلام ،
فرقی نداره . فقط فرقی که داره اینه که تو ورژن تریالش ، موقع پابلیش وقتی فایل پابلیش شده رو باز کنی یه پنجره می یاد می گه این برنامه تریاله و بعد می ره .
در مورد لینک دانلود جدید هم که کار کار نیمای عزیز هست ! نیما باید لینک برات پیدا کنه .
موفق باشید ، محسن

Sunboy454

Active Member
من تو همون تاپیک MDM لینک های Mirror هم گذاشتنم ؛ خودم آپلودشون کردم و کاملا مطمئن از همه چی ؛
نسخه های 2.5.0.6 و 2.5.0.11 وجود داره ؛ البته صادق باید از لینک هایی که من گذاشتم استفاده میکردی ، چون ممکنه نسخه ایی که دانلود کردی ، مطابقت با کرک ها نداشته باشه ؛
نسخه ی 2.5.0.11 ؛ Loader اش ممکنه رو همه ی سیستم ها جواب نده ؛ ( از این لحاظ که سیستم قوی میخواد ) ؛ ولی نسخه ی 2.5.0.6 به راحتی جواب میده ؛
اینم توضیحات کامل در مورد لینک های موجود ؛

S4DEGH

Well-Known Member
جلل خالق !
عجب چيزهاي جالبي داره اين برنامه !!! پس چرا قبلا كشفش نكرده بودم ! :D

خيلي باحاله .

ولي من آخرش نفهميدم چطوري ميشه بوسيله اون لينك رو به فلدر CD متصل كرد آخه چيزي نداره توش !!!
اين اينستالش خيلي باحاله !
اون ترنسفر هم خيلي توپه !! نميوني اين اوتوران من تركيده توي اون ! فقط نميدونم چرا موقع اجرا سرعتش فريمش پايين مياد ؟؟؟

نسخه ی 2.5.0.11 ؛ Loader اش ممکنه رو همه ی سیستم ها جواب نده ؛ ( از این لحاظ که سیستم قوی میخواد ) ؛
سيستم 64Bit هست !

الان ميرم دانلود كنم !

خيلي مخلصيم .

بالا