چند سوال مهم ...از رندر گرفتن ..لطفا راهنمایی کنید

ssdsajad

Active Member
سلام
چند سوال مهم ...از رندر گرفتن ..لطفا راهنمایی کنید

1. هنگام رندر کامپیوتر من (اگه به حال خود رها کنم تا زمان پایان رندر) خودبه خودsleep میشه ....ویندوز سون دارم

و بعد از اینکه میفهمم باز هم کامپیوتر نیمه خاموش شده روشن میکنم و رندر ادامه پیدا میکنه !!! انگار که در حالت sleep هم داشته حرکت میکرده یا شاید هم هنگام sleep همه چی قفل شده تا زمانی که روشنش کنم...
لطفا روشنم کنید ...دقیقا چرا اینجوری میشه و چیه؟؟ آیا هنگام sleep هم رندر حرکت میکنه؟؟

2. یه پروژه دارم که پیش بینی کردم زمان رندرش 15 ساعت میشه .. بحث قوی یا ضعیف بودن سیستم به کنار
چون به هر حال هر سیستمی میتونه رندر سنگین داشته باشه دیگه !!!
خنک بودن سیستم هم خیالم راحته یه پنکه جلوش گذاشتم عملکرد سیستم دوبرابر شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آیا اینجوررندر ها به سیستم آسیب میزنه؟؟؟
به هر حال میشه تقیسم کرد زمان رندر را به چند ساعت مختلف
اما اگه خواستم مثلا یه عکسو 15 ساعت رندر ...یه ضرب بزنم چی؟؟؟ آسیب میرسه به سیستم؟؟
همچین میگم سیستم انگار چه شاهکاری هم دارم مثلا !!!!!!!!!!!!

m2_farzan

Active Member
1. درمورد خودبخود sleep شدن، نمیدونم چی به چیه ولی اگه میخوای sleep نشه، اینکارو بکن:
»» منوی استارت
»» تایپ Power Options و زدن اینتر
»» هرکدوم از منگوله ها که تیک دارن، روی Change Plan Setting جلوشون کلیک کن.
»» حالا هر دوتا رو روی never بذار و اوکی کن.
تموم.
2. درمورد رندرهای سنگین، باید گفت که معمولا به سیستم آسیب مستقیم وارد نمیشه. اکثر سیستمهای امروزی سیستم محافظت گرمایی دارن که اگه دمای CPU تا حد آسیب زننده ای بالا بره، خود بخود فعالیتش متوقف میشه و کامپیوتر Restart میشه. پس نگران آسیب به CPU نباشید، فقط اگه نمیخواید کامپیوتر Restart بشه، کیس رو توی فضای دم نذارید و از عملکرد صحیح فن ها مطمئن بشید.
(با این حال با افراد دیگه هم مشورت کنین.)

جدیدترین ارسال ها

بالا