چند سوال در مورد vb6

rapidrocket

New Member
سلام دوستان ، یه تاپیکی بود که توش سورس منو راست کلیک در فرم قرار داشت من اونو دریافت کردم ولی درمودش یه سوال دارم ، اونم این که اگه بخوام این منو راست به چپ بشه باید چیکار کنم ؟ یعنی مثل فرم Right to Left بشه ؟
سوال دوم اینکه چطور می شه یه فرم ساخت که بالای یه فرم دیگه وایسه و نزاره فرم پشتی فعال بشه یعنی stay on top بشه و فرم پشتشو قفل کنه ؟
دوستان منتظرم

the_king

مدیرکل انجمن
لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید :
B1 - هر مبحث باید عنوانی داشته باشد که خلاصه ای از موضوع آن مبحث باشد، از عناوین مبهم و کلی استفاده نکنید.

C7 - پیش از پاسخگویی سایر کاربران به آخرین پاسخی که خودتان ایجاد کرده اید پاسخی ندهید.
برای بالا آوردن مبحثی که خودتان ایجاد کرده اید پاسخ های بی مورد ارسال نکنید، برای دریافت کردن پاسخ از سایر کاربران باید صبور باشید. ارسال کردن مطالب بی مورد و اضافی اسپم محسوب شده و ممنوع است.

سلام دوستان ، یه تاپیکی بود که توش سورس منو راست کلیک در فرم قرار داشت من اونو دریافت کردم ولی درمودش یه سوال دارم ، اونم این که اگه بخوام این منو راست به چپ بشه باید چیکار کنم ؟ یعنی مثل فرم Right to Left بشه ؟
یا باید خودتان چیزی شبیه به منو بسازید و یا ظاهر منو های استاندارد رو با توابع API تغییر دهید و یا از یک
کنترل ActiveX اماده استفاده کنید.

در سایت planet-source-code نمونه کدی هست که در منوی Test اش قابلیت Right To Left رو داره :
CoolMenu v1.3 by Olivier Martin

سوال دوم اینکه چطور می شه یه فرم ساخت که بالای یه فرم دیگه وایسه و نزاره فرم پشتی فعال بشه یعنی stay on top بشه و فرم پشتشو قفل کنه ؟
دوستان منتظرم
اگه منظورتون پنجره های برنامه تان است، برای نمایش فرم از vbModal استفاده کنید که فرم فعلی تا زمانی که
فرم مورد نظر بسته نشده قفل شود :
کد:
    Form2.Show vbModal, Me

اما برای always on top رجوع شود به :
يه تابع براي vb مي خوام

rapidrocket

New Member
آقای علی سعید بنده حین عضویت قوانین رو تعیین کردم اما عجله ای که داشتم باعث شد قوانین رو زیر پا بزارم ، که عذر می خوام . درضمن به دلیل راهنماییتون بسیار سپاس گزارم

rapidrocket

New Member
آقا سعید دوباره مشکل پیدا کردم ؟ اونم اینه که فارسی نویسی تو این منو امکان نداره ! باید چیکار کنم وقتی فارسی می نویسم ، به هر زبونی منو ها نمایش داده می شه ولی از حروف فارسی نمایش داده نمی شه

the_king

مدیرکل انجمن
آقا سعید دوباره مشکل پیدا کردم ؟ اونم اینه که فارسی نویسی تو این منو امکان نداره ! باید چیکار کنم وقتی فارسی می نویسم ، به هر زبونی منو ها نمایش داده می شه ولی از حروف فارسی نمایش داده نمی شه

چند تا مورد رو در کد اون برنامه تغییر دادم :
تابع ترسیم DrawText که با سیستم ANSI بود با DrawTextW که با سیستم Unicode کار می کنه جایگزین کردم.
موقع تبدیل رشته بین ANSI و Unicode با تابع StrConv از Locale ID فارسی (LCID_FARSI) استفاده کردم.
موقع ساختن فونت منو ها از Character Set عربی (ARABIC_CHARSET) استفاده کردم.
اینطوری دیگه مشکلی با نمایش حروف فارسی نداره.

CoolMenu.zip

پیوست ها

• CoolMenu.zip
    30.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11

جدیدترین ارسال ها

بالا