چند سوال در مورد کلمات کلیدی

resident2

Member
سلام.
چند سوال در مورد کلمات کلیدی:
1. اگه کلمات کلیدی که برای صفحه مون تعیین می کنیم در متن استفاده نشده باشه، آیا تاثیری داره؟
2. فرض کنید عبارت های سرچ شده توسط کاربران اینا هستن: نرم افزار crm ، نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری و مدیریت ارتباط با مشتری crm

و من یه کلمه کلیدی تعریف کردم با عنوان: "نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان crm" و در متن هم استفاده کردم.

میخوام بدونم اگه کاربر کلماتی مثل نرم افزار crm ، نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری و یا نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری crm رو سرچ کنه، با این کلمه کلیدی(یعنی : "نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان crm")، گوگل این صفحه رو میاره؟ یا اینکه به ازاء تک تک عباراتی که کاربر سرچ می کنه باید کلمه کلیدی تعریف کنم؟ آیا کلمه موردنظر کاربر باید عینا مثل کلمه کلیدی سرچ شده توسز کاربر باشه تا گوگل اونو تو نتایجش بیاره؟

avamarket

New Member
ببینین دوست گرامی بعد از سال 2012 گوگل نغییراتی در الگوریتم خودش داد که خیلی بیشتر هوشمند شد شما اول کلمات خودتون استخراج کنین در قالب برچسب به پست بدین خیلی راحت

clicktools

New Member
سلام

بله تاثیر دارد ولی نه به اندازه ای که کلمات کلیدی در متن هم وجود داشته باشند . از کلمات کلیدی نه تنها در متن باید استفاده کنید ، بلکه بایستی چگالی کلمات کلیدی شما زیر 3% از کل متن نباشد و اگر بتوانید چگالی کلمات کلیدی خودتان رو ما بین 5 تا 7 % برسانید بسیار عالی خواهد بود .....

پیوست ها

• clicktools-ir-210x150 (2).jpg
    clicktools-ir-210x150 (2).jpg
    19.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3
از کلیک تولز ممنون. من این مطلب را درباره چگالی کلمات کلیدی نمی دانستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا