چند سوال در مورد عکس های پر حجم و ترتیب نمایش

modj.ir

Member
با تشکر از همه اونهایی که نمی گن چرا نگشتین و با کمی سیرچ و ...
اصلا تصوری برای کلمات کلیدی که باید در مورد سوالم بگردم ندارم و اصلا هم تاپیکهای انجمن رو نگاه نکردم چون تعداد تاپیک ها خیلی زیاده و جدا کار سختی هست به امید اینکه کسی این رو پرسیده باشه بگردم. پس باز هم از افراد شامل جملات بالا تشکر می کنم.

1-
تصویری برای یکی از صفحات HTML دارم که بعد از کلی دستکاری توی فتوشاپ و save as web و ... نتونستم حجمش رو زیر 140 کیلو بایت بیارم. تصویر، بکگراند صفحه اصلی هست، نوشته ای که شرایط هست رو داره، 2 قسمت از اون برای دکمه ورود و خروج در نظر گرفته شده. برای فونتش مجبور شدم این دکمه ها و نوشته رو هم عکس کنم.
تنها چیزی که فعلا می خوام این هست که اولویتی به نمایش عکسها بدم ! یعنی :
چون حجم عکس بکگراند 140 کیلو هست و برای کاربرهای دیالاپ چندین ثانیه طول می کشه لود شدنش، و ممکنه قبل از اینکه نوشته پای اون رو ببینن، خسته بشن و صفحه رو ببندن، لااقل اول یک عکس چند بایتی شامل نوشته، یک عکس چند بایتی شامل نوشته های دکمه رو لود کنه، کاربر همون چند ثانیه اول متن شرایط و دکمه ها رو ببینه، بعد پس زمینه لود بشه ! حالا طول بکشه یا نه مهم نیست ...

ممنون می شم اگر بگین چطور می تونم کاری کنم که لود شدن عکسهام اولویت پیدا کنه . توجه :
صفحه HTML کاملا معمولی هست و فعلا نه کدی داره نه هیچی !

2- عکس دارم که ( همون بکگراند بالایی) ابعادش رو به اندازه ای در نظر گرفتم که توو صفحه 1024*768 دیده بشه. امروزه مانیتور های رزولوشن ها بالا رو خیلی راحت دارن. پس یک TABLE به ابعاد 1*1 تعریف کردم، عکس رو بکگراند اون سل کردم، خصوصیت جدول رو طوری تنظیم کردن که همیشه، بالای بالا، وسط ، باشه. اینطوری باعث شدم توو رزولون هاش بالاتر، عکس وط صفحه دیده بشه. سوالهام :
2-1 : این روش رو من درآوردی انجام دادم ! اگر راه اصولی برای وسط گذاشتن عکس بکگراند صفحه هست ممنون میشم بدونم.
2-2 : دکمه هایی که بالا تعریف کردم رو باید جای مناسب بندازم، برای این منظور مختصات اونها رو باید نسبی تعریف کنم، اما فعلا فقط می تونم نسبت به بالا چپ صفحه اصلی HTML تعریف کنم ! یعنی الان که عکس بکگراند اصلی توی TABLE هست و با تغییر ابعاد صفحه جاش عوض میشه، دکمه سر جای خودشون می مونن. ممنون میشم راهی بگین که عکس دکمه ها رو هم با تغییر سایز سر جاش بندازم

تصاویر فعلا ثابت بدون جدولی که گفتم و همینطور لینکها ( چون قراره دستکاریش کنم ) کمی بعد، بعد از یک دستکاری های اولیه توی www.modj.ir می زارم. ممنون میشم کمکم کنین

modj.ir

Member
از دوستان کسی نیست بتونه کمکی بکنه ؟
لااقل انجمنی هست کمی فعال مونده باشه یا جدا همه دچار رکود و بی جوابی شدن ؟

modj.ir

Member
امیدوارم از این نوشته ام برداشت بد نکینن، به خدا قصد توهین ندارم، اما خداییش لااقل یک نفر بنویسه نمیدانم :cool: تا دل منه جوون ( جوون ؟ ؟ پیر ! ) خوش بشه که کسی این تاپیک رو خونده !
به خدا احساس افسردگی کردم از بس با خودم حرف زدم :paint::rose:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
با پوزش در رابطه با تاخیر در پاسخ.
سوال اول: تصور نمی کنم به صورت عادی شما بتونید به مرورگر بگید که ترتیب نمایش عکس ها به چی شکلی است، مگر آنکه از تکنیک های همانند ajax استفاده کنید.

عکس را در این خصیصه CSS قرار دهید:
HTML:
body {
background:#fff url('img.jpg') center center no-repeat;
}

اگر از روش بالا استفاده کنید، جواب سوال بعدی خودتون رو هم میگیرید!

پاینده باشید

modj.ir

Member
به خاطر جوابی که دادین جدا ممنونم. اگر اجازه بدین پس یک سوال دیگه بپرسم

من 3 عدد تصویر دارم، می خوام توی یک صفحه HTML این 3 عدد عکس، نسبت به هم جای مشخصی قرار بگیرن. اما ، مجموعه اونها همیشه وسط صفحه باشه ( عکس بکگراندم، 2 تا دکمع رووش که جایی از تصویر هستن، نسبت به هم جای مشخصی رو حفط کنن، اما ماهیت کل قضیه همیشه وسط صفحه باشه ) می تونین کمکم کنین ؟ ( ترجیحا عکسها جای هایپر لینک رو داشته باشن )

راستش حرفه من هیچ ارتباطی با کل مسائل طراحی وب نداره، اما 3 سال گذشته مجبور شدم خیلی کارها رو تنهایی بدون حتی HELP انجام بدم ! دیگه خسته شدم و می خوام اگر امکان داشته باشه، 2-3 تا کارم رو بپرسم :sad: :rose:و کمک بگیرم.

باز هم ممنون

modj.ir

Member
خوب من متوجه شدم اگر تصویری background جایی باشه، دیر تر از image ها و بقیه لود میشه !

tableی ساختم در ابعاد مورد نظرم و خونه های اون رو طوری تنظیم کردم که اولا عکس بکگراند کلش رو بگیره، دوما 2 تا از خونه ها جایی که می خوام دکمه ها رو بگذارم برن و سوما پایین بتونم یک خونه داشته باشم که کد های مربوط به آمار رو بگذارم.

توو IE خیلی خوب مشکلم حل شد، تقریبا همونی شد که می خواستم اما متاسفانه توو Firefox کاملا جدول به هم می ریزه !

اگر عزیزا نلطف کنن اولا این ادرس رو چک کنن مطمئن شم نوشته ها و دکمه ها اول میان، بعد که همه چیز لود شده تصویر بزرگ پس زمینه میاد، دوما اینکه اگر راهکاری بهم بتونین بگین این مشل نابود شدن جدول رو حل کنم ممنون میشم www.modj.ir

:rose:

modj.ir

Member
سلام
راستش این صفحه اول یک صفحه HTML خیلی ساده هست ! اینجا attach می کنم. اگر لطف کنین و نگاهش کنین ممنون می شم.
همونطور که می بینین و الان توو صفحه اول سایت هست که پست قبل آدرس دادم، توو IE کاملا خوب و همونطور که می خوام در اومده ، اما توو FF کلا میریزه به هم

هر کمکی بتونین بکنین سپاسگذار میشم

پیوست ها

• a.rar
    181.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

modj.ir

Member
البته قیل از دیدن د باز هم تاکید می کنم هیچ تخصصی توو طراحی صفحات ندارم و کاملا دیمی کار کردم ! خنده دار بودن کد رو ببخشید بعلاوه اینکه توو کدی که اینجا ضمیمه کردم، کد های آمار گیری رو حذف کردم و فقط نوع اونها رو توو جایی که گذاشته بودم به صورت REM گذاشتم باقی بمونه، الان برای اینکه تست کنم ببینم نبود این کدها می تونه مانع به هم ریختگی صفحه بشه یا نه، یک بار هم همینطوری خالی تست کردم، متاسفانه جواب نداد :sad:

modj.ir

Member
میگم کاشکه محض کنجکاوی هم که شده، یک نفر یک بار فایلی که اتچ کرم رو دانلود میکرد :green:سنم زیاد شده ولی دلم جوونه :rose: دل جوونم خوش می شد تحویلم گرفتن !:):sad:

modj.ir

Member
میگم بازم می گم که کاشکه جای اینکه می گفتم کاشکه فایل رو دانلود کنن، میگفتم کاشکه جواب تاپیک رو کسی می داد ! ت االان 5 بار آرزو قبلیم برآورده شده خدا کنه این جدیده ... :paint:
هنوزم نتونستم بفهمم چیکار کنم چیز ساده ای که ساختم با FF ایراد نده !:-?

لطفا هر کسی متوجه جمله اولم شد برای خودمم میگم که بگه :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا