چند سوال در مورد طراحی و برنامه نویسی وب سایت

grlearn

Member
سلام دوستان عزیز
میخواستم از شما دوستان راهنمایی بگیرم در مورد طراحی وب
حالا سوالات من :
آیا برای طراحی قالب معمولا از فتوشاپ استفاده میشود؟
برنامه adobe Dreamewaver به چه درد میخوره آیا این برنامه نیز برای برنامه نویسی هست؟
معمولا برای برنامه نویسی به زبان php از چه برنامه ای استفاده میشود؟
آیا بعد از طراحی قالب در فتوشاپ میشه مستقیما به یکی از برنامه های php آورد و روی اون برنامه نویسی کرد؟
css به چه درد میخوره منظورم برای طراحی به درد میخوره یا یه چیز دیگه ؟

ببخشید که سوالاتم مبتدی بود:sad::cry:
با تشکر

saeedesign

Member
1- فتو شاپ به صورت مستقیم نه ولی به عنوان نرم افزار کمکی برای کارهای گرافیکی بله..استفاده می شود.
2-این برنامه مانند برنامه های دیگر دراین زمینه مثل front page برای ساخت وچرداختن کار بر روی سایت های اینترنتی است.بااین برنامه می توانید از زبان های HTML , PHP , ASP ,.... بهره ببرید.در مورد برنامه نویسی هم اگه منظور کدهای تشکیل سایت و ساخت دیتا بیس هست جواب مثبت است ...
3-برنامه های خیلی زیادی هست که با همون برنامه بالا هم تقریبا می شه انجام داد.
4-سوال مفهوم نبود ولی اونی که من فهمیدم جواب منفی ..تو مورد 1 گفتم.
5-مقاله خوبی وجود داشت گفتم اینو بزارم بهتره : http://razieor.persiangig.com/css1.pdf

امیدوارم پاسخ ها مفید و درست باشه ... :rose:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوستمون توضیحاتو دادن . ولی یه چیزو نگفتن به وسیله خود فتوشاپ می شه صفحات html تولید کرد یا حتی می شه گالری های تصویر رو ساخت .(به زبان html)

grlearn

Member
دوستمون توضیحاتو دادن . ولی یه چیزو نگفتن به وسیله خود فتوشاپ می شه صفحات html تولید کرد یا حتی می شه گالری های تصویر رو ساخت .(به زبان html)

سلام دوست عزیز
یه سوالی برام پیش اومده
آیا همه از این روش برای طراحی قالب استفاده میکنن؟ و پس از طراحی خروجی html میگیرن ؟ آیا راه دیگه ای هم هست؟

با تشکر

grlearn

Member
و یه سوال دیگه اندازه قالب که در فتوشاپ طراحی میکنیم استانداردش چقدر هست
با تشکر
ببخشید این همه سوال میپرسم مبتدی هستم میخوام تازه تازه وارد طراحی سایت بشم البته برنامه نویسی بلدم ولی حیف که طراحیم خیلی ضعیف هست
بازم با تشکر

sunrise

Member
و یه سوال دیگه اندازه قالب که در فتوشاپ طراحی میکنیم استانداردش چقدر هست
با تشکر
ببخشید این همه سوال میپرسم مبتدی هستم میخوام تازه تازه وارد طراحی سایت بشم البته برنامه نویسی بلدم ولی حیف که طراحیم خیلی ضعیف هست
بازم با تشکر
در مورد اين سؤالتون، با توجه به اينکه طراحي صفحات اينترنتي و برنامه نويسي اون رو انجام ميدم، براي اندازه قالب شما ملزم نيستيد که حتما سايز نهايي رو در فتوشاپ طراحي کنيد، بلکه شما مي تونيد ابتدا طرح کلي رو ايجاد کنيد و بعد توسط تکنيک هاي صفحات HTML اونا رو به قسمت ها و بخش هاي مختلف تيکه تيکه کنيد و در فايل هاي جداگانه اي با پسوند مناسب (براي تصاوير لوگو و مانند اين که رنگ زياد داره بهتره از jpg يا png استفاده کنيد و براي ساير تصاوير از gif) ذخيره کنيد. بهترين طراحي و پياده سازي هاي قالب هاي HTML که امروزه ازش ياد ميشه، طراحي و اجرا با بکارگيري تکنيک CSS هست.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
یه سوالی برام پیش اومده
آیا همه از این روش برای طراحی قالب استفاده میکنن؟ و پس از طراحی خروجی html میگیرن ؟ آیا راه دیگه ای هم هست؟

با تشکر
خوب دوستمون تقریبا تمام سوالاتتو جواب دادن الا این .راهی دیگه نیست و معمولا طراحانی که تسلت کافی روی گرافیک و فتو شاپ دارن خودشون طراحی می کنن و توی فتوشاپ به وسیله Slice تیکه تیکش می کنن. بعضی ها هم مبتدی هستن و این راه و نمی شناسن میان تیکه تیکه کارشونو طراحی می کنن و توی نرم افزار می زارن و اونجا مچ می کنن

جدیدترین ارسال ها

بالا