چند سوال در مورد ریسلری و هاستینگ

MASOUDZ

New Member
من میخام کار ریسلری هاست انجام بدم و سابقه ای هم در این کار ندارم مشتریام هم افراد و شرکتای کوچکی هستن که برای اولین بار سایت بزنن و سایتاشون مبتدیانه و با بازدید کننده ی کمه حالا چند تا سوال دارم که امیدوارم دوستان جواب بدن:
1-به طور کلی یه ریسلر بهتره با شرکتای ایرانی کار کنه یا خارجی؟من توی سرچایی که کردم خیلی سایتهای خارجی پیدا کردم که قیمتای خیلی پایین تری برای ریسلرها دارند
2-چه جوری میشه به این سایتهای خارجی که گفتم اعتماد کرد؟چطور میشه در مورد سابقه ی اونها و اینکه معتبرن یا نه چیزایی پیدا کرد؟
3-چطور میشه در مورد کیفیت این سایتها(میزان downبودن وبقیه مشکلاتشون)اطلاع پیدا کرد؟مثلا بعضیهاشون لینکی گذاشتن که نشون میده متلا 99.9% یا 100% up بودن آیا از اینکه سایت شرکتی 99%up بوده میشه نتیجه گرفت سایتایی که از اون شرکت فضا گرفتن هم اینقدرup بودن؟
4-آیا اینکه یه شرکت خارجی قیمت ریسلری پایینی داشته باشه (مثلا100دلار برای 2گیگ) نشونه ی کیفیت بد یا کلاه بردار بودنه؟

Navid4d

Member
2 گیگ 100 دلار !!!!
175.gif

این قیمت واسا یک ساله هم اگه باشه ! گرونه ::::
167.gif

بعد میشه بگین کی با 2 گیک ریسلر راه انداخته ؟

با ایرانی ها کار کنی بهتره! ولی این جماعت هم مشکلات خاص خودشون رو دارند !
283.gif

denahost

Member
هم هاستینگ های خوب ایرانی برای ارائه این سرویس داریم و هم خارجی
فرقی نمی کنه فقط از هر کدوم که اتسفاده می کنید اطمینان حاصل کنید.

MASOUDZ

New Member
2 گیگ 100 دلار !!!!
175.gif

این قیمت واسا یک ساله هم اگه باشه ! گرونه ::::
167.gif

بعد میشه بگین کی با 2 گیک ریسلر راه انداخته ؟

با ایرانی ها کار کنی بهتره! ولی این جماعت هم مشکلات خاص خودشون رو دارند !
283.gif

2گیگ و100دلار سالانه به نظر شما گرونه؟من هر جا رو دیدم قیمتهاشون چند برابر این بود اگه شما جای ارزونتر سراغ دارید به منم بگید ممنون میشم
در مورد اینکه کی با 2گیگ ریسلری راه انداخته واقعا منظورتونو نمی فهمم اما اگه منظورتون اینه که 2گیگ کمه بهید بگم رد کردن همین 2گیگ برای من سخته چون نمیخام زیاد حرفه ای این کارو بکنم و خیلی مشتری هم نخواهم داشت

AMIR-ASHERI

Member
از شرکتای ایرانی نگیر
اولا گرون میدن و به بعضی هاشون نمیشه اعتماد کرد
240 گیگ فضا +2000 ایمیل فقط 14$ خیلی جالبه ولی به ما ایرانی ها نمیده حتی به چین هم هاست نمی فروشه فقط برا آمریک و کانادا هست البته این هاسته فقط رسیلر نیست
www.1and1.com

AMIR-ASHERI

Member
دوستان چندتا هاستینگ خارجی معرفی کنید که قیمتاش پثل بالاییه ارزون باشه
ولی معتبر پ خیلی معروف

AMIR-ASHERI

Member
price_single_server_root_III.gif

Intel Pentium 4
3.06 GHz Hyper-Threaded or higher
2,048 MB DDR RAM
120 GB IDE hard drive
1,500 GB monthly transfer volume

ady_constantine

Active Member
من میخام کار ریسلری هاست انجام بدم و سابقه ای هم در این کار ندارم مشتریام هم افراد و شرکتای کوچکی هستن که برای اولین بار سایت بزنن و سایتاشون مبتدیانه و با بازدید کننده ی کمه حالا چند تا سوال دارم که امیدوارم دوستان جواب بدن:
1-به طور کلی یه ریسلر بهتره با شرکتای ایرانی کار کنه یا خارجی؟من توی سرچایی که کردم خیلی سایتهای خارجی پیدا کردم که قیمتای خیلی پایین تری برای ریسلرها دارند
2-چه جوری میشه به این سایتهای خارجی که گفتم اعتماد کرد؟چطور میشه در مورد سابقه ی اونها و اینکه معتبرن یا نه چیزایی پیدا کرد؟
3-چطور میشه در مورد کیفیت این سایتها(میزان downبودن وبقیه مشکلاتشون)اطلاع پیدا کرد؟مثلا بعضیهاشون لینکی گذاشتن که نشون میده متلا 99.9% یا 100% up بودن آیا از اینکه سایت شرکتی 99%up بوده میشه نتیجه گرفت سایتایی که از اون شرکت فضا گرفتن هم اینقدرup بودن؟
4-آیا اینکه یه شرکت خارجی قیمت ریسلری پایینی داشته باشه (مثلا100دلار برای 2گیگ) نشونه ی کیفیت بد یا کلاه بردار بودنه؟

جواب سوالات شما به ترتیب :

1- بستگی داره از کجا بگیری ؟ خیلی از شرکتهای ایرانی ممکنه ریسلرهای خوبی بدن و خیلی ها افتضاح و یا غیر قابل اعتماد ! در مورد خارج هم همینطوره !

2- ساده ترین آن گوگل است . قبلا از خرید از آن سایت بهتره نام سایت را بهمراه کلمه review سرچ کنید و ببینید چند سایت در مورد خدمات این شرکت نظر دادند و یا با کمی هوش و ابتکار از کلمات کلیدی استفاده کنید که بتونه نتایج خوبی به شما نشان بده .

مثلا درمورد سایت ev1 که سرورهای اختصاصی میده من این سرچ ها را می کنم :
1- با کلمات کلیدی :
ev1servers.net review

2- با کلمات کلیدی :
ev1servers.net bad server support

ببینیم کسی از ساپورت یا سرورهای آنها بد گفته ؟

3- با کلمات کلیدی :
ev1servers.net experience

3- در مورد آپ تایم بودن سرورها اگر شرکتی آپ تایم سرورش را پایین سایتش می گذاره ، خیلی خوبه و نشان می دهد که به این مسئله اهمیت می دهد !
فقط باید به لینک موبوطه کلیک کنی و آمارش را دقت کنی که چقدر دقیق است و مبادا برای گول زدن مشتری اینکارو کرده
اولا چک کنید که آپ تایم از چه تاریخی است ! مثلا 10 روزه عضو سایت های مانتیوترینگ شده و لینکش را گذاشته !
دوما زمان چک را هرچند دقیقه گذاشته ! خیلی ها روی یک ساعت می گذارند و آپ تایم 100% نشان می دهد که فکر می کنند هنر کردند و آنرا در سایتشان می گذارند !!!!

4- قیمت تنها ملاک کیفیت سرویس نیست . با سابقه و مشخصات هاست توجه کنید .

ady_constantine

Active Member
دوستان چندتا هاستینگ خارجی معرفی کنید که قیمتاش پثل بالاییه ارزون باشه
ولی معتبر پ خیلی معروف

اینجا را یک نگاهی بنداز :
http://webhostingchat.ir/index.php/board,35.0.html

ضمنا آ«که کلیه این شرکتها یا اروپایی هستند یا ایران را قبول دارند !

در مورد خریدشم مشکلی نیست ، من می تونم برایتان انجام دهم . :wink:

ضمنا من مشاوره رایگان و خرید سرورهای اختصاصی ، هاستینگ و رسلری برای دوستان دارم که برای اطلاعات بیشتر به این لینک رجوع کنند :

http://www.epaymenthub.com/services.php#sv4

من هاست ویندوز با بهترین قیمت از یه شرکت بسیار معتبر خارجی میتونم برات جور کنم.
با من تماس بگیر حتما کارت با من راه میفته 09173196747
E-mail : [email protected]

www.iranprohost.com
فروش هاست و دامین با ارزانترین قیمت :

هاستینگ :

50مگابایت فقط 16000 تومان (دامین رایگان)
100مگابایت فقط 21000 تومان (دامین رایگان)
200مگابایت فقط 25000 تومان (دامین رایگان)
500مگابایت فقط 33500 تومان (دامین رایگان)
1000مگابایت فقط 38500 تومان (دامین رایگان)
2000مگابایت فقط 60000 تومان (دامین رایگان)
5000مگابایت فقط 80000 تومان (دامین رایگان)

ریسلر (نمایندگی لینوکس) :

5 گیگ فضا + 100 گیگ پهنای باند = ماهیانه 15000 تومان
10گیگ فضا + 200 گیگ پهنای باند = ماهیانه 23000 تومان
20گیگ فضا + 300 گیگ پهنای باند = ماهیانه 32000 تومان
فضا و پهنای باند و ... نامحدود = ماهیانه 42000 تومان

نمایندگی انحصاری بزرگترین دیتا سنتر آمریکایی در ایران

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا