persianshadow
Member
سلام
قبلآ درباره کارت های اعتباری توی همین فروم سوال پرسیدم که خب دوستان جواب های
کاملی دادن اما درباره پی پال چند تا سوال داشتم
1 - از کجا پی پال فری فای شده بخرم ؟ (یک جا دیدم نوشته بود با 15000 تومان میفروشه)
2 - بعد پی پالی که دریافت می کنم چطور می تونم شارژش کنم یعنی میشه از پی پال به پی پال
پول ارسال کرد ؟
3 - آیا پی پالی که دریافت می کنم شماره خاصی داره ؟
4 - پسوردش رو بعد از گرفتن و خرید از اون فرد میشه تغییر داد و آیا اون فرد به پی پال دسترسی خواهد داشت ؟
5 - اکانت پی پالی که دریافت کردم آیا به صورت سالیانه نیاز به شارژ داره و یا مثلآ اگه مبلغش صفر بمونه بسته نمیشه ؟
6 - برای وصل شدن و اینکه پی پال به آی پی گیر نده باید از پراکسی استفاده کنم ؟
7 - آیا توی سایتی که داری خرید می کنی نیاز هست که حتمآ آدرس و مشخصات فرم محصول رو با مشخصات
خود پی پال یکی باشه ؟ یعنی اینکه فرضآ سایت کشور ایران رو قبول می کنه و میشه آدرس ایران رو داد و خب
این آدرس رو ایران بدم و اگه آدرس پی پال ایران نباشه مشکلی نیست ؟
ببخشید بابت سوالات طولانی
ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه جای مناسب با قیمت مناسب رو هم می دونید معرفی کنید
خصوصآ برای خرید پی پال چون دیدم بعضی ها با دلار 990 می خرن ولی بعضی جاها تا 1300 میفروشن
قبلآ درباره کارت های اعتباری توی همین فروم سوال پرسیدم که خب دوستان جواب های
کاملی دادن اما درباره پی پال چند تا سوال داشتم
1 - از کجا پی پال فری فای شده بخرم ؟ (یک جا دیدم نوشته بود با 15000 تومان میفروشه)
2 - بعد پی پالی که دریافت می کنم چطور می تونم شارژش کنم یعنی میشه از پی پال به پی پال
پول ارسال کرد ؟
3 - آیا پی پالی که دریافت می کنم شماره خاصی داره ؟
4 - پسوردش رو بعد از گرفتن و خرید از اون فرد میشه تغییر داد و آیا اون فرد به پی پال دسترسی خواهد داشت ؟
5 - اکانت پی پالی که دریافت کردم آیا به صورت سالیانه نیاز به شارژ داره و یا مثلآ اگه مبلغش صفر بمونه بسته نمیشه ؟
6 - برای وصل شدن و اینکه پی پال به آی پی گیر نده باید از پراکسی استفاده کنم ؟
7 - آیا توی سایتی که داری خرید می کنی نیاز هست که حتمآ آدرس و مشخصات فرم محصول رو با مشخصات
خود پی پال یکی باشه ؟ یعنی اینکه فرضآ سایت کشور ایران رو قبول می کنه و میشه آدرس ایران رو داد و خب
این آدرس رو ایران بدم و اگه آدرس پی پال ایران نباشه مشکلی نیست ؟
ببخشید بابت سوالات طولانی
ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه جای مناسب با قیمت مناسب رو هم می دونید معرفی کنید
خصوصآ برای خرید پی پال چون دیدم بعضی ها با دلار 990 می خرن ولی بعضی جاها تا 1300 میفروشن
آخرین ویرایش: