چند سوال درباره پی پال

سلام

قبلآ درباره کارت های اعتباری توی همین فروم سوال پرسیدم که خب دوستان جواب های
کاملی دادن اما درباره پی پال چند تا سوال داشتم

1 - از کجا پی پال فری فای شده بخرم ؟ (یک جا دیدم نوشته بود با 15000 تومان میفروشه)

2 - بعد پی پالی که دریافت می کنم چطور می تونم شارژش کنم یعنی میشه از پی پال به پی پال
پول ارسال کرد ؟

3 - آیا پی پالی که دریافت می کنم شماره خاصی داره ؟

4 - پسوردش رو بعد از گرفتن و خرید از اون فرد میشه تغییر داد و آیا اون فرد به پی پال دسترسی خواهد داشت ؟

5 - اکانت پی پالی که دریافت کردم آیا به صورت سالیانه نیاز به شارژ داره و یا مثلآ اگه مبلغش صفر بمونه بسته نمیشه ؟

6 - برای وصل شدن و اینکه پی پال به آی پی گیر نده باید از پراکسی استفاده کنم ؟

7 - آیا توی سایتی که داری خرید می کنی نیاز هست که حتمآ آدرس و مشخصات فرم محصول رو با مشخصات

خود پی پال یکی باشه ؟ یعنی اینکه فرضآ سایت کشور ایران رو قبول می کنه و میشه آدرس ایران رو داد و خب

این آدرس رو ایران بدم و اگه آدرس پی پال ایران نباشه مشکلی نیست ؟

ببخشید بابت سوالات طولانی

ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه جای مناسب با قیمت مناسب رو هم می دونید معرفی کنید

خصوصآ برای خرید پی پال چون دیدم بعضی ها با دلار 990 می خرن ولی بعضی جاها تا 1300 میفروشن

آخرین ویرایش:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من پی پال با ایران شدیدا مشکل داره و اگر بفهمن ایرانی هستید سریعا حسابتون مسدود می شه . ولی اگر بخواید من جایی رو سراغ دارم که می تونید از اونها مستر کارت و ویزا تهیه کنید با نام خودتون و آدرس خودتون توی ایران و کارت هم بعد از دو هفته براتون ارسال می شه.ببخشید سایر سوال هاتون رو جواب ندادم چون پی پال شدیدا با ایران مشکل داره و سایر سوالتون رو ...

Mozafary

Member
1 - از کجا پی پال فری فای شده بخرم ؟ (یک جا دیدم نوشته بود با 15000 تومان میفروشه)
paypal راه های زیادی برای verfiy شدن داره.باید بگم اینکه verify شده باشه اصلا ملاکی برای اینکه اکانت شما معتبر هست نیست. paypal بصورت دوره‌ای و random اقدام به verify دوباره میکنه اینکار به شکلهای مختلفی مانند واریز ۱دلار به حساب بانکی و درخواست شماره تراکنش از شما،ارسال نامه به ادرس پستی و درخواست کد نوشته شده برروی نامه،درخواست گواهینامه یا قبض برق یا آب و از این دست میباشد.
در صورتی که در مدت مقرر نتوانید مدارک درخواستی را تحویل دهید حساب شما مسدود خواهد شد.

2 - بعد پی پالی که دریافت می کنم چطور می تونم شارژش کنم یعنی میشه از پی پال به پی پال
پول ارسال کرد ؟
از حساب بانکی - کارت اعتباری و یا واریز از دیگر حسابهای paypal

3 - آیا پی پالی که دریافت می کنم شماره خاصی داره ؟
شماره نداره هر paypal یک آدرس ایمیل هست!

4 - پسوردش رو بعد از گرفتن و خرید از اون فرد میشه تغییر داد و آیا اون فرد به پی پال دسترسی خواهد داشت ؟
بله میتونید.اینکه دسترسی داشته باشه یا نه به نوع verify و اطلاعات وارد شده بستگی داره!

5 - اکانت پی پالی که دریافت کردم آیا به صورت سالیانه نیاز به شارژ داره و یا مثلآ اگه مبلغش صفر بمونه بسته نمیشه ؟
شارژی نداره و حساب بسته نمیشه
6 - برای وصل شدن و اینکه پی پال به آی پی گیر نده باید از پراکسی استفاده کنم ؟
روی ip خیلی حساس هستن!باید بگم کافیه کوچترین تغییری در ipهای اتصالی رخ بده،سریعا اکانت بسته میشه و نیاز به verify داره تا باز بشه!
7 - آیا توی سایتی که داری خرید می کنی نیاز هست که حتمآ آدرس و مشخصات فرم محصول رو با مشخصات

خود پی پال یکی باشه ؟ یعنی اینکه فرضآ سایت کشور ایران رو قبول می کنه و میشه آدرس ایران رو داد و خب

این آدرس رو ایران بدم و اگه آدرس پی پال ایران نباشه مشکلی نیست ؟
بستگی به سایت داره و سیاست کاری اون

ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه جای مناسب با قیمت مناسب رو هم می دونید معرفی کنید
خصوصآ برای خرید پی پال چون دیدم بعضی ها با دلار 990 می خرن ولی بعضی جاها تا 1300 میفروشن

اینکه کجا جند میفروشه،به پارامترهای زیادی بستگی داره از جمله اینکه اونها دلار رو از چه راهی میارن!این باعث میشه قیمت تموم شده‌ی دلار برای افرا مختلف فرق کنه و در نتیجه قیمت فروش هم فرق میکنه.
در خرید دلار توجه کنید که ۶۰روز امکان بازگشت پول هست،پس سعی کنید از جای معتبری خرید داشته باشید.

خب الان توی ایران خیلی ها رو دیدم پی پال دارن اونا چطور استفاده کردن ؟

Mozafary

Member
خیلی ها verify شده ندارن و تا سقف غیر verify که حدود ۳۰۰۰دلار هست استفاده میکنن و دعا میکنن توی این مدت paypal بهشون گیر نده!
یه عده با مدارک جعلی اقدام به کار میکنن!
یه عده هم شخصی رو در کشورهایی که paypal مشکلی نداره دارن و با مدارک اون کار میکنن

vatanmusic

Well-Known Member
در خدمتم اگر خواستيد
دلاري 1000 هم شارژ مي كنم
اطلاعات بيشتر پيغام خصوصي بديد

خب من مبلغی که کلآ فک کنم بخوام از پی پال هر بار استفاده کنم 200 دلار بیشتر نشه یعنی پس

تا سقف 3000 دلار رو وریفای نمی کنه ؟

Mozafary

Member
بنظر من اگر شما میتونید یه نفر مطمئن پیدا کنید براتون از یک کشور دیگه اکانت بگیره و پیگیر کار باشه اینکارو بکنید.
در غیر اینصورت بهتره خودت رو به دردسر نندازی :D
شما از یک paypal که verify نشده میتونی تا سقف ۳۰۰۰دلار استفاده کنی.منظور ۳۰۰۰دلار در مجموع هست،نه در هر تراکنش :D
اگر کمک دیگه ای از دستم بر میاد خوشحال میشم ازش اطلاع پیدا کنم

خب اینکه تا کلآ تا این سقف میشه ازش استفاده کرد مشکلی نیست ! چون من کلآ دو سه بار می خوام
ازش استفاده کنم و در مجموع شاید رقمش به 1000 دلار هم نرسه .

در اینصورت چی ؟ باز هم مشکلی پیش میاد ؟

بعد کجا رو برای خرید یه اکانت پی پال پیشنهاد می کنید ؟

باز هم تشکر می کنم که وقت صرف جواب دادن می کنید.

Mozafary

Member
سلام
باید شانس هم داشته باشی که در همون ۳باز بهت گیر نده.مخصوص در واریز وجه.زیاد به خرج کردن گیر نمیده اما روی واریز وجه حساس هست paypal
جاهایی که من دیدم parsinic.com epaymenthub.com هستن.من در این رابطه با هیچ کدومشون کار نکردم.
در این مورد باید بگم باید اماده‌ی بد قولی در حد ۴۵روز تا ۲ماه باشی :p

خب اینکه تا کلآ تا این سقف میشه ازش استفاده کرد مشکلی نیست ! چون من کلآ دو سه بار می خوام
ازش استفاده کنم و در مجموع شاید رقمش به 1000 دلار هم نرسه .

در اینصورت چی ؟ باز هم مشکلی پیش میاد ؟

بعد کجا رو برای خرید یه اکانت پی پال پیشنهاد می کنید ؟

باز هم تشکر می کنم که وقت صرف جواب دادن می کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا