چند سوال درباره سئو و پیج رنک

ghasemrayaneh

Active Member
سلام من مدتی است یک سایت دانلود با وردپرس راه انداختم ولی متاسفانه پیج رنک من روی یک مونده و هیچ تغییری نمی کنه .

در صورتی که من روزانه 250 تا حدودا ورودی از گوگل دارم و همینطور از سایت های دیگر .

ایا از دوستان کسی هست من رو راهنمایی کنه کجای سایت من ایراد داره ؟

آیا این ایراد در قالب من هست یا جای دیگری .

آیا سایتی هست که میزان سئو سایت رو نشون بده یا حتی از دوستان .

ممنون میشم مقالاتی درباره سئو هم به من معرفی کنند.

VAHID216

مدیر بازنشسته
سلام من مدتی است یک سایت دانلود با وردپرس راه انداختم ولی متاسفانه پیج رنک من روی یک مونده و هیچ تغییری نمی کنه .
پیج رنک هر شش ماه یکبار بروز می شه ، و به تازگی یک ماه پیش بروز شد باید صبر کنید ، پیج رنک شما ربطی به بهینه بودن سایت شما نداره.
ممنون میشم مقالاتی درباره سئو هم به من معرفی کنند.
شما می تونید تو گوگل در مورد آموزش سئو جستجو کنید افراد فعال زیادی هستند ، من خودم هم در وبلاگم در مورد بهینه سازی می نویسم.
موفق باشید

ghasemrayaneh

Active Member
خیلی خیلی ممنون از شما توضیحاتتون مثل همیشه کامل و بی نقص بود .

و یک سوال از شما درباره nofollow

من توی یک سایت خوندم ظاهرا این کلمه کمک چندانی به وضعیت پیج رنک یا سئو نمیکنه .

خوندم که این کلمه رو به dofollow تغییر بدی بهتره ومن این کار رو کردم حدود 10 تا از این کلمه در قالب من بود که تغییرش دادم آیا به نظر شما کار درستی انجام داده ام یا خیر ؟

میشه در این باره من رو راهنمایی کنید ؟

ممنون

VAHID216

مدیر بازنشسته
متاسفانه یکی از مشکلاتی که الان وب فارسی در زمینه بهینه سازی سایت دچار شده اینه که خیلی از وب مستر هایی که سایت سئو دارند هر مطلبی که می خونند سریع ترجمه می کنند و به دیگران آموزش می دند بدون اینکه در اون مورد تحقیق کنند که اصلا منبع اطلاعاتی شون جدیده یا قدیمی!
اما جواب سوالتون ، تمامی لینک ها به طور طبیعی dofollow هستند که موتور های جستجو اون رو دنبال می کنند . اما nofollow خیلی حساس هست و باید در جای صحیح به کار برده بشه ، مثلا شما می خواید صفحه ورود به مدیریت وردپرستون رو گوگل ایندکس نکنه ، در این زمان nofollow رو باید قرار بدید ، مفیدیتش در این زمان هست یا هر صفحه ای دیگه که می خواید گوگل اون رو ایندکس نکنه ، البته دقت کنید مانع از چک کردن گوگل نمی شه ، بلکه اون رو ایندکس نمی کنه.
کلا nofollow و dofollow برای لینک ها بکار برده می شند.
موفق باشید

ghasemrayaneh

Active Member
خیلی خیلی ممنون از شما

واقعا توضیحاتتون کوتاه و مفید هست .

فقط توی توضیحات نگفتین در چه قسمتی تاثیر داره ، سئو یا پیج رنک

اگر امکانش هست فقط در صورت امکان یک نگاه اجمالی به سایت من بیندازید و یک راهنمایی به من کنید کدام قسمت رو به nofollow تغییر بدم ممنون میشم .

تقریبا 10 تا از این کلمه بود که من همه رو dofollow کردم .

sharktech

کاربر فعال
لینک های nofollow رو برای لینک های خروجی به کار میبرن و روی سئو و پیج رنک هم بسیار تاثیر داره!

شما اگه به سایت های دیگه ای لینک دادین باید از nofollow و external استفاده کنین تا رنک و سئوی سایتتون تاثیر منفی نذاره!

VAHID216

مدیر بازنشسته
لینک های nofollow رو برای لینک های خروجی به کار میبرن و روی سئو و پیج رنک هم بسیار تاثیر داره!
همون طور که توضیح دادم برای لینک های داخلی هم استفاده می شه.
فقط توی توضیحات نگفتین در چه قسمتی تاثیر داره ، سئو یا پیج رنک
پیج رنک متاثر از سئو هست اما نه کاملا ، ولی جوابتون هر دو هست.
اگر امکانش هست فقط در صورت امکان یک نگاه اجمالی به سایت من بیندازید و یک راهنمایی به من کنید کدام قسمت رو به nofollow تغییر بدم ممنون میشم .
برای دو تا لینک http://barnamedownload.com/join و http://barnamedownload.com/ads عبارت nofollow رو قرار بدید چون نیازی نیست.
dofollow هم برای لینک هایی به کار ببرید که تاکید دارید.
موفق باشید

ghasemrayaneh

Active Member
باز هم متشکر از مدیر انجمن و دوستان همراه

خیلی متشکرم از شما مدیر بابت راهنمایی های جامع و بی نقص شما .

آیا شما استفاده از کدهای متا تگ آماده که در قالب سایت اضافه میشه و متشکل از کلمات بسیاری هست برای استفاده توصیه میکنید ؟

باز هم ممنون

VAHID216

مدیر بازنشسته
خواهش می کنم دوست من
آیا شما استفاده از کدهای متا تگ آماده که در قالب سایت اضافه میشه و متشکل از کلمات بسیاری هست برای استفاده توصیه میکنید ؟
متا تگ های استاندارد بله ولی تگ keywords اصلا هیچ فایده ای برای سایت شما نداره ، چون از سال 2009 دیگه نه گوگل نه یاهو و نه بینگ ( در سال 2010 ) دیگه از متاتگ کلمات کلیدی استفاده نمی کنند و اصلا اهمیت نمی دند. استفاده از این متا تگ واسه قدیم بود .
استفاده از متا تگ های دیگه مثل description شدیدا توصیه می شه.
موفق باشید

ghasemrayaneh

Active Member
استفاده از متا تگ های دیگه مثل description شدیدا توصیه می شه.

خیلی ممنون از شما :rose:

تو این تاپیک شما واقعا من رو شرمنده کردی .:rose:

میشه در مورد این متا تگ یه توضیح بدید که کجا باید قرار بگیره و یه نمونه معرفی کنید . :rose:

VAHID216

مدیر بازنشسته
خواهش مي كنم دوست عزيز و اينكه ببخشيد دير شده جواب مي دم چون نبودم
اين متا تگ بايد درون هد و نزديك تگ title قرار بگيره.
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا