چند سوال ابتدایی

New Member
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
لطفا با استفاده از نرم افزار فلش به سوال های زیر پاسخ بدید:
نسخه فلشم cs5 هست.
*** نام موسسه اموزشیتان را بنویسیدو به آن افکت دهید.
*** یک متن در حالت داینامیک بنویسید.
*** متنی را نوشته و طوری طراحی کنید که حروف متن هر کدام یک رنگ داشته باشند و همچنین از هم دور و به هم نزدیک شوند و آن را با پسوند swf در دسکتاپ به نام خورشید ذخیره کنید.
با سپاس فراوان
:rose:

ghasemMMb

New Member
آدرس دروغی تو امضا گذاشتن چی اون خلاف مقررات نیست. سایت اولی که آموزش خرافاته مثل فال اونوقت شما نوشتید آموزش فلش، دومی هم ارور 404 میده .
قبل از اینکه دیگران را نصیحت کنید خودتان را اصلاح کنید.
این بنده خدا تازه وارده و سوالشو نمیدونسته چطوری مطرح کنه .

triton

کاربر فعال
اول اینکه در این مورد چند سال پیش کاملا بحث شد و همه اعضا به این نتیجه رسیدند....پس صحبت من نیست .... من فقط به دیگر اعضای مجید آنلاین احترام گذاشتم و تصمیم همه را اجرا کردم هر چند از نظر شما خوشایند نباشه.

دوم اینکه این بنده خدا یه تکلیف داره که دوست داره دیگران برای اون اینکار را انجام بدهند و کلا از فلش هم چیزی نمی دونه (از سوالش معلومه) ... این فروم برای راهنمایی هستش نه انجام تکالیف شما ... بلکه برای اون باید به قسمت سفارش های انجمن فلش مرا جعه شود.

و در مورد امضا خودم باید بگم که من اصلا به اون توجه نداشتم (برای من که اهمیت زیادی نداشت) و همین الان اون را حذف کردم و اگه شما را از این بابت نارحت کردم از تون عذر می خواهم.
دوست عزیز این وب سایت حدود یک سال پیش کارش تموم شد و به علت مشغله کاری دیگه نمی تونستم اون را ادامه بدهم و از دوستان تقاضای کمک کردم ولی کسی همراهی نکرد ... کلا خیلی سعی کردم که به دیگران فلش یاد بدهم ولی هر بار مشکلی وجود داشت. آخریش هم طرحی بود که به یکی از مدیران فلش مجید آنلاین دادم که مشخصه علاقه ای به اون ندارند. در کل من از آموزش دادن به دیگران منصرف شدم و این امر باعث شده سرعت یادگیریم خیلی بالاتر بره و تو همین مدت کتابخانه های زیادی مثل Robotlegs ، Starling، FlexORM، .... را راحت تر و سریعتر یاد بگیرم. در کل اگه آموزش های قبلی را می خواهید باید آنها را در آپارات و یوتیوب جستجو کنی.

splinter cell

Well-Known Member
من به شخصه از آموزشهای شما استفاده زیادی بردم و وظیفه خودم میدونم از شما قدردانی کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا