چند سوال ابتدایی؟؟??

azadeh eksir

New Member
ایجاد تنها یک فایل فلش شامل صحنه ای خالی ازهرگونه آبجکت یا لایه از قسمت تمپلت ها به سایزmedium rectangle 300 * 250 موجب ایجاد فایلی به حجم 31 kb می شود.
- پس چگونه می شود بنری متحرک و کم حجم ایجاد کرد؟ حتما باید از برنامه های دیگر که دوستان معرفی کردند مثل flash optimaizer استفاده کنم؟ ؟؟؟
- اصولا حداکثر حجم بنر با توجه به میانگین سرعت پایین اینترنت در ایران ، در سایتی معمول، چقدر می تواند باشد؟
- آبجکت هایی که در فتوشاپ ایجاد کردم را با پسوند png وارد فلش می کنم وهر آبجکت خود به تنهایی حدود kb70_20 وزن دارد. آیا استفاده از این فرمت صحیح است؟

سلام دوسته عزیز. باز هم میگویم لطفا سوالات خود را در صفحه اول انجمن مطرح نمایید .

ایجاد تنها یک فایل فلش شامل صحنه ای خالی ازهرگونه آبجکت یا لایه از قسمت تمپلت ها به سایزmedium rectangle 300 * 250 موجب ایجاد فایلی به حجم 31 kb می شود.
- پس چگونه می شود بنری متحرک و کم حجم ایجاد کرد؟ حتما باید از برنامه های دیگر که دوستان معرفی کردند مثل flash optimaizer استفاده کنم؟ ؟؟؟

منظور شما از حجم کم چقدره ؟ نه دوسته عزیز با خود برنامه فلش میتونید بهترین بنر رو طراحی کنید با کمترین حجم ممکن

- اصولا حداکثر حجم بنر با توجه به میانگین سرعت پایین اینترنت در ایران ، در سایتی معمول، چقدر می تواند باشد؟

من خودم برای یه حجم معمولی مقدار 500 Kb رو در نظر میگیرم

- آبجکت هایی که در فتوشاپ ایجاد کردم را با پسوند png وارد فلش می کنم وهر آبجکت خود به تنهایی حدود kb70_20 وزن دارد. آیا استفاده از این فرمت صحیح است؟

PNG برای فلش پسوند خیلی خوبیه ولی به نظر من اگه تصویر شما کامله یعنی مثلا مثله Icon های PN نیست که پس زمینه ندارند اون طوری نیست از JPEG استفاده کنید در غیر این صورت PNG توصیه میشه

alionline1366

Active Member
FlashMan.Biz عزيز 500 kb فكر نميكني براي يك بنر فلش زيادي سنگينه بنر فلش بايد حداكثر 50-60 كيلوبايت بشه براي حجم اوليه هم شما بسته به كارايي كه ميكنيد حجم فايل مدام در حال كم و زياد شدن هست براي پسوند هم png پسوند خوبيه ولي براي حجم هر عكس فكر ميكنم 20-70 خيلي زياده save as for web كنيد عكسهاتون رو

جدیدترین ارسال ها

بالا