فکر کنم ماندانا جان جواب را دادند و دیگه از این لحاظ مشکل حله اما...
دوستان من در مورد این اینترنت دایلاپ یه نظر دارم شایدم بدرد نخوره اما برای من که بهتر شد.
چند سال اول با اینترنت دایل آپ استفاده میکردم که هر ماه یه قبض آدمکش واسه ما میاوردند که حدودکل 90 هزار تومان میشد که بالای 50 هزار تومان اون مال ip یا همان اینترنت بود. (که در دو ماه) این را هم بگم که اینجور قبض هایی توی تهران نمیاد چون اگر خاسته باشند این جور قبضی در تهرانی بیاد مطمئن باشید که شورش میشه اما در یزد اینجور نیست (حالا این رو دقیق نمیدونم که الآن هست یا نه که مبلغ قبض ها چقدر است)
پیشنهاد: یه چند سالی هست که یک شرکتی اومده که برای ما یزدی ها خیلی خوب شده که اول 50 هزار تومان میدیم و بعد برای 6 ماه و حدود 3 گیگ شارژ میشه که شبها به 1/7 میشه یعنی استفاده در شب 3 گیگ معادل 21 گیگ در کل است _که واقعا عالی شده.) این رو هم بگم که اصلا تبلیغ نیست و فقط یه پیشنهاد است.
شما هم بهتر این کار را انجام دهید هم توی قیمت . هم توی سرعت . هم توی دانلود وووو صرفه جویی میشه.
راستی هر چی در شبانه روز هم کار کنی ذره ای قبض برای تلفن نمیندازه و اشغال هم نمیشه.
یه چیز دیگه توی این 6 ماه هر وقت که گیگ تموم بشه میتونی به ازای هر 3500 تومان یه گیگ شارژ کنی.