چند تا نمونه کار پوستر لطفً نظر بدید

سلام بر همه ی اساتید چند تا پوستر از نمونه کارهای این حقیر می باشد

ممنون میشم اگه دوستان ایرادات کارها رو به من بگن با تشکر

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    60.5 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • 2.jpg
    2.jpg
    677.5 کیلوبایت · بازدیدها: 41
  • 3.jpg
    3.jpg
    139.1 کیلوبایت · بازدیدها: 37
  • 4.jpg
    4.jpg
    86.9 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • 5.jpg
    5.jpg
    272.6 کیلوبایت · بازدیدها: 37

yazdi_2007

Well-Known Member
سلام ایمان جان ، ورودتون رو به سایت تبریک می گم. اینقدر کاراتون استادانه است که جای نظری نمونده:)
بسی خرسندیم:green:

MEGA WAVE

Active Member
طرحاتون جای تبریک داره ، ایده پردازی ها مناسب هستن و از نظر اجرا خوب کار شدن

شاد زی

mrtnet

Member
با سلام

همه چیز دوستان گفتن ورودتون به سایت تبریک میگم و اینکه واقعا تمام کارها قشنگ هستن فقط یه چند تا نظر هست البته بازم میگم نظر من هست ...

از کار وارونه خیلی خوشم اومد همه چیزش بهم میخورد ...

کار که زمین و بهشت نوشتی به نظر من این فونت مناسب نبود بهتر بود فونت سنگین تر انتخاب می کردی .

و کار جامعه البته شاید منظور خاصی داشتی ولی حالت دست نویس فونتش بود به نظر من بهتر بود ...

یه سوال هم برای من پیش اومده ولی من زیاد از داستان های دینی سر در نمیار و دوستان منو ببخشن این پوستری که ادم و حوا رو به صورت فرشته شیطان نشان دادی داستان خاصی داره ؟؟؟ ولی اگر داره واقعا زیرکانه در اورد و من لذت بردم ...

پوستر گفتگو هم یکم سایزش بزرگ کردی به نظر من

ولی در کل کارات دوست دارم خیلی قشنگ هست موفق و پیروز باشید .... امیدوارم از نظرات ناراحت نشده باشی

kamifa1986

Well-Known Member
ايده‌هاي عالي و اجراي عالي‌تر. فقط ميتونم همينو بگم. مخصوصاً با شاملو خيلي حال كردم. موفق باشي ايمان جان

hesam_sn

کاربر VIP
تو پوستر شاملو یه غلط املایی هم همون اولش داره. اولین رو اشتباه نوشتی.

alionline1366

Active Member
تو کارات از کار احمد شاملو و جامعه و وارونه خوشم اومد ولی تو کار احمد شاملو اگر اون فلشها نبود بهتر میشد کار آدم و هوا اجزاء با کار مچ نیستند و انتخاب فونتها به نظر من اشتباه بوده کار گفتگو ایده خیلی خوبه ولی اجرا چنگی به دل نمیزنه در کل ایده پردازی هات خوب هستند ولی در بعضی کارها خوب نمیتونی اجرا شون کنی که با تمرین زیاد این مشکل حل میشه

Alireza Saeedi

Active Member
کار های زیبایی شده !!
از اولی و دومی از همه بیشتر خوشم اومد !! فقط تو ومی کیفیت پاها پایینه ...
ورودتم به انجمن تبریییک !! :ایکس

خداییش اصلاً فکر نمیکردم اینقدر از من تعریف کنید خیلی ممنون از شما دوستان حتماً به پیشنهادات شما عمل میکنم واقعاًً ممنونم البته بازم نمونه کار دارم و اگر فرصتی باشه حتماً میزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا