چند تا مشكل با windows 8

mahtab2009

Member
سلام
لطفا در مورد اين چند تا مشكل من رو راهنمايي كنين:
1- با نصب ويندوز 8 روي سيستم دوستم به هيچ وجه نمي تونم به اينترنت وصل بشم. ( نه Dialup و نه ADSL)
2- بعد از نصب اين ويندوز روي يكي ديگه از درايوها ويندوز XP نصب كردم ولي الان فقط با ويندوز XP بالا مياد ديگه موقع بوت شدن امكان انتخاب ندارم كه با كدوم سيستم عامل بالا بيام خودش خودكار با XP بالا مياد.
3- چه جوري اكتيوش كنم؟ روي خود دي وي دي كرك هست اما جواب نمي ده.
خيلي متشكرم

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
لطفا در مورد اين چند تا مشكل من رو راهنمايي كنين:
1- با نصب ويندوز 8 روي سيستم دوستم به هيچ وجه نمي تونم به اينترنت وصل بشم. ( نه Dialup و نه ADSL)
درایور ها رو نصب کرده اید؟ درایور مودم و کارت شبکه رو نصب کنید.

2- بعد از نصب اين ويندوز روي يكي ديگه از درايوها ويندوز XP نصب كردم ولي الان فقط با ويندوز XP بالا مياد ديگه موقع بوت شدن امكان انتخاب ندارم كه با كدوم سيستم عامل بالا بيام خودش خودكار با XP بالا مياد.
سیستم بوت ویندوز XP با ویندوز های جدیدتر به کلی فرق می کنه و موقع نصب شدن bcd ویندوز های جدید تر رو از
بین برده، DVD ویندوز 8 رو در درایور قرار داده و باهاش سیستم رو بوت کنید، انگار که می خواهید نصب اش کنید اما
اینبار به جای نصب مجدد Repair اش کنید تا مواردی که برای بوت شدن ویندوز لازمه مجددا نصب کنه. نباید با روال
ویندوز 7 خیلی فرق داشته باشه، رجوع شود به :

نصب ویندوز 7 کنار xp یا xp کنار 7 ؟

mahtab2009

Member
ممنون از راهنماییتون ولی مشکل همچنان باقیه.
اول اینکه درایورها همگی نصبند ولی من مشکل کانکت شدن دارم.
دوم اینکه اون قضیه بوت شدن و repair رو انجام دادم حالا فقط ویندوز 8 بالا میاد.
تو رو خدا راهنماییم کنین تا قبل از تعطیلات بتونم این کیس رو تحویل صاحبش بدم.
خیلی ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون از راهنماییتون ولی مشکل همچنان باقیه.
اول اینکه درایورها همگی نصبند ولی من مشکل کانکت شدن دارم.
دوم اینکه اون قضیه بوت شدن و repair رو انجام دادم حالا فقط ویندوز 8 بالا میاد.
تو رو خدا راهنماییم کنین تا قبل از تعطیلات بتونم این کیس رو تحویل صاحبش بدم.
خیلی ممنون

رجوع شود به :
یه مشکل بعد از نصب ویندوز ایکس پی بعد از سون

ویندوز XP و Vista -- هر دو بوت شود

اگر با bcdedit ویندوز نتوانستید منوی بوت ویندوز XP را اضافه کنید، از ابزار EasyBCD استفاده کنید.
از اینجا داونلود اش کنید :
Softpedia - EasyBCD
بعد از نصب کردنش اجرایش کنید. از دکمه Add New Entry استفاده کرده و در قسمت Operation Systems
Type را روی Windows NT/2K/XP/2K3 تنظیم کرده و با دکمه Add Entry اضافه اش کنید. اگر نتوانست درایو ویندوز XP
را پیدا کند تیک Automatically detect correct drive را برداشته و خودتان Drive ویندوز XP را برایش مشخص کنید.
بعد از اضافه شدن آیتم ویندوز را Restart خواهید کرد.

mahtab2009

Member
امیدوارم از دست من عصبانی نشده باشی ولی باور کن تمام این کارها رو انجام دادم، منوی انتخاب ویندوز هم میاد اما مشکل اینجاست که با انتخاب ویندوز 7 ، سیستم عامل بالا میاد و با انتخاب XP بهم میگه که سی دی ویندوز رو داخل درایو بذارم و Repair کنم.
با Repair ویندوز XP دوباره برمی گردم سر خونه اول و باز همون مشکل قبلی سر جاشه. تو رو خدا بگو چیکارش کنم دیگه اعصاب ندارم.

the_king

مدیرکل انجمن
امیدوارم از دست من عصبانی نشده باشی ولی باور کن تمام این کارها رو انجام دادم، منوی انتخاب ویندوز هم میاد اما مشکل اینجاست که با انتخاب ویندوز 7 ، سیستم عامل بالا میاد و با انتخاب XP بهم میگه که سی دی ویندوز رو داخل درایو بذارم و Repair کنم.
با Repair ویندوز XP دوباره برمی گردم سر خونه اول و باز همون مشکل قبلی سر جاشه. تو رو خدا بگو چیکارش کنم دیگه اعصاب ندارم.

ایشاا... ویندوز XP رو در همون درایوی که نصب نکردید که ویندوز 7 رو نصب کردید؟ چون دو تا ویندوز در یک اقلیم نگنجند،
باید دو ویندوز درایو هاشون جداگانه باشه.
اگر ویندوز XP درایو اش جدا باشه نباید برای Repair کردن CD بخواد، ویندوز XP که چیزی اش نشده، فقط باید بوت بشه.

mahtab2009

Member
خیلی ممنون واقعا، اینقدر تازه کار و ناوارد نیستم که 2 تا ویندوز تا این حد متفاوت رو توی یه درایو نصب کنم.

pyramid

New Member
خیلی ممنون واقعا، اینقدر تازه کار و ناوارد نیستم که 2 تا ویندوز تا این حد متفاوت رو توی یه درایو نصب کنم.

اول یاید ویندوز xp رو نصب کنی بعد ویندوز 8 رو
وقتی بعده 8 یا 7 ویندوز xp رو نصب کنی وینوز xp فقط میمونه.
در مورد کانکشن ساختن هم با i.e خود ویندوز
برو به tools --->> internet option ---->>connection---->>add new conection
بعد یه کانکشن بساز
برای اکتیو کردنش باید مستقیم وصل شی به اینترنت و
کد
6RH4V-HNTWC-JQKG8-RFR3R-36498

رو وارد کنی و اکتیوش کنی

آخرین ویرایش:
من نمیدونم از چه جور ویندوزی استفاده می کنی اما روش ایجوریه
اول ویندوز ایکس پی روی یه درایو
دوم ویندوز 7 روی یه درایو دیگه
سوم ویندوز 8 روی یه درایو دیگه
من همین کار را کرده ام جواب داده( آره من همنجوری یه خورده ندید بدید هستم)
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا