چند تا متن در یه استیج

rose_hs

New Member
سلام دوستان
من یادگیری فلش رو تازه شروع کردم چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
یه فلشی رو طراحی کردم مشکلم اینه که افکتی که روی متنم گذاشتم سریع میره متن هم سریع با اون میره کاربر نمیتونه ببینه متن چی هستش
نمیخوام محتوام بیشتر روی افکت باشه مثلا افکتی که گذاشتم از 60 تا فریم 40 تا به افکت میره سریع متن میره کاربر نمیتونه متن رو ببینه
سوال دوم اینه که من چند تا متن را در یه استج میخوام بذارم طوری که هر کدوم از متن ها جداگانه بیان و هر کدوم یه افکتی داشته باشن

keyframe:مقاددیری را در خود نگه می دارند مثلا مقدار پوزیشن یا مقدار چرخش و...
برای یک حرکت باید دو کی فریم داشته باشی .اگه بخوای متنت از فریم یکم تا فریم پنجاه ثابت باشه باید یک کی فریم در فریم یک و کی فریم دوم را در فریم پنجاهم می زاری که اطلاعات داخل این کی فریم ها باید یکسان باشد (از نظر اندازه استایل و .....)سپس کی فریم سومت رو مثلا توی فریم صد می زاری و افکت مورد نظرت رو بهش میدی ما بین کی فریم دو و سه را با کلیک راست کردن میان دو کی فریم و زدن گزینه creat classic tween میتونی حرکت مورد نظرت رو انجام بدی.
برای سوال دومتم باید بگم که هر لایه مخصوص یک آبجکت هست که می خواهی اون رو جداگانه حرکت بدی یعنی اگه پنج تا متن داشته باشی هر کدوم تو یه لایه باشن برای حرکتشم که تو سوال اولتون توضیح دادم.
موفق باشید

rose_hs

New Member
ممنون از راهنماییت
مانی جان یا من متوجه منظورت نشدم یا شما
من میخوام افکت متنم که تموم شد به اندازه چند ثانیه ای یه توقف کوتاهی داشته باشه بعد متن بعدیم بیاد
مثلا این سایتو تبلیغ نگاه کن http://mgraphic.ir/

ممنون از راهنماییت
مانی جان یا من متوجه منظورت نشدم یا شما
من میخوام افکت متنم که تموم شد به اندازه چند ثانیه ای یه توقف کوتاهی داشته باشه بعد متن بعدیم بیاد
مثلا این سایتو تبلیغ نگاه کن http://mgraphic.ir/
1-در هر لایه باید یک متن باشد.
2-هنگامی که متن اولتان افکتش تمام شد مثلآ در فریم 30 متن اول میاد تا 20 فریم افکت داده میشه سپس از فریم 50 تا 70 متن ثابت سپس از فریم 70 به بعد لایه ی دو را باید (که متن دوم داخلش هست)انتخاب کنید و افکت هایی را که می خواهید به آن اضافه کنید .
برای حرکت بالا در لایه ی اول نیاز به سه کی فریم هست کی فریم اول در فریم 30 کی فریم 2 در فریم 50 و کی فریم 3 در فریم 70 هست.برای لایه های بعدی هم مانند نکاتی که گفتم انجام دهید.
بنر هایی را که شما لینکش رو دادید گیف هستند و اغلب با فتوشاپ می سازند.
موفق باشید.

rose_hs

New Member
ممنون مانی جان ایندفعه دیگه متوجه شدم
یه سوال دیگه مانی جان کنار نوشته ها یه علامتی مثلا تیک ،ستاره یا یه سیمبل میذارن اونو چه طوری میتونم بذارم؟

ممنون مانی جان ایندفعه دیگه متوجه شدم
یه سوال دیگه مانی جان کنار نوشته ها یه علامتی مثلا تیک ،ستاره یا یه سیمبل میذارن اونو چه طوری میتونم بذارم؟[/QUOTE
شما هر چیزی را که می خواین حرکت بدید با نمایش بدید باید در یک لایه باشد مثلا در کنار متن یک علامت تیک باشد (شما اون تیک یا هر چیزی رو که مد نظرتون هست رو با استفاده از برنامه هایی مانند فتوشاپ یا ایلستریتور یا با استفاده از خود برنامه ی فلش میتونید بسازید) و در یک لایه ی جداگانه بزارید و مانند گفته های قبلی آنها را به راحتی حرکت یا نمایش بدهید.
شما باید دقت کنید که هر چیزی رو که می خواین جداگانه حرکت بدید یا به صورت مستقل از بقیه ی ابجکت های استیجتان باشد باید در یک لایه ی جداگانه بگذارید

جدیدترین ارسال ها

بالا