چند تا عكس عجيب

Masih

Well-Known Member
بابا اينها چه ربطي به فتوشاپ دارن آخه؟! عجيبه‌ها! :evil:

Masih

Well-Known Member
بابا اينها چه ربطي به فتوشاپ دارن آخه؟! عجيبه‌ها! :evil:

بابا من آخر نفهميدم اينجا چه خبره بابا گرافيك ديگه البته ببخشيدا اين مطبو بايد كجا ميزاشتم

Masih

Well-Known Member
saeedonline گفت:
بابا من آخر نفهميدم اينجا چه خبره بابا گرافيك ديگه البته ببخشيدا اين مطبو بايد كجا ميزاشتم

جلل خالق! فكر كنم ديگه راستي راستي دارم كور ميشم! پس اينجا انجمن گرافيكه؟ من تا حالا فكر ميكردم انجمن فتوشاپه!

اين عكس رو هم اگه خيلي دلت ميخواد عده زيادي ببينن و لذت ببرن برو توي يكي از گروههاي بالاي 50.000 نفره ياهو عضو شو و واسه اونها بفرست!

iRWEBDES

Active Member
اولا كه عكست خيلي جالبه و مرسي
اما بزار يه چيزي بگم
دوست عزيز رو اين عكس كه اصلا نميدوني چطوري درست شده و از كجا گيرت اومده 80 تا سعيد آنلاين زدي كه همه بدونن تو اين عكس رو دادي
اما مقاله رو از سايتهاي ديگه دودره ميكني ميزاري تو اين سايت
پس ببين كسي كه براي چيزي زحمت ميكشه و كسي مثل شما ميره به اسم خودش تموم ميكنه چي ميكشه !

مهرداد كوهي

H-assan

Well-Known Member
Masih-Evanescence گفت:
saeedonline گفت:

جلل خالق! فكر كنم ديگه راستي راستي دارم كور ميشم! پس اينجا انجمن گرافيكه؟ من تا حالا فكر ميكردم انجمن فتوشاپه!

اين عكس رو هم اگه خيلي دلت ميخواد عده زيادي ببينن و لذت ببرن برو توي يكي از گروههاي بالاي 50.000 نفره ياهو عضو شو و واسه اونها بفرست!

ببخشيد آقا مسيح /پسر گل خودت رو ناراحت نكن صبر كنن درست مي شه :arrow:

Lorcca

New Member
بچه ها درست ميگن . وقتي كار خودت نيست اينهمه اصرار روي اسمت بي دليله سعيد جان . اگه ممكنه جاي اينهمه كپي پيست كردن اسمت مقاله هاي جديد رو ترجمه كن تا همه تو انجمن استفاده كنن // لوركا

بخدا وقت نمي كنم وگرنه 200مقاله جديد دارم اگر كسي هست بدم ترجمه كنه و اون بالا هم گفتم كار من نيست

Peyman-Pop

Active Member
سعید جان عکس قشنگی‌ هست اما دو نکته رو باید بهش توجه داشته باشی‌ .

اول اینکه اینجا انجمن فتوشاپ هست و فقط مربوط به فوتوشاپ می‌شه پس این عکس مربوط به اینجا نمی‌شه .

دوم اینکه تا عکسی‌ رو خودت طراحی‌ یا ویرایش نکردی گذاشتن امضا زیر اون لزومی‌نداره ، هرچند هم که بگی‌ این عکس کار خودت نیست .حتی‌ هستند دوستانی‌ اینجا که یک طرح رو خودشون طراحی‌ میکنند و حتی‌ زیر اون اسم خودشون رو هم نمینویسند چون بخاطر اسم نیست که اینکار رو میکنند .

می‌دونم چون در این انجمن تازه وارد هستی‌ این مسایل پیش میاد، اما موضوعاتی‌ که تذکر داده می‌شه رو لطفا رعایت کن تا دوباره تکرار نشه ، ممنون .

موفق باشی‌ .

iRWEBDES

Active Member
آقا نوشتي چند تا عكس عجيب پس كو بقيش ... !
اينكه يك دونست ...

مهرداد كوهي

نه جونم چند تا ديگه دارم مي خواستم يكي يكي بذارم و انجا بچه ها اين جور عكسهاشونو بذارند

جدیدترین ارسال ها

بالا