چند تا سوال

HotGoal

New Member
سلام
اگه ممکنه يکم سريع جواب سوال هام رو بدين مرسي
1- مي خوام گزينه تشکر وارد کنم اما نمي تونم از سايت VBulltein.org دانلود کنم
2- اگه ميشه بگيد چجوري ميشه يه عکس گذاشت زيره نام کاربري گذاشت ؟ ( مثل همين کاري که او اين سايت انجام شده )
3- چطور ميشه قالب رو عوض کرد ؟
4- من سایتم در رابطه با فوتبال هست بعد می خوام موقع ثبت نام یه Field اضافه بشه که اعضا بتونن تیم مورد علاقشون رو انتخاب کنن و بعد Logo اون تیم هم بیاد زیر اونجایی که تعداد پست ها و تشکر ها و تاریخ عضویت این نوشته بیاد اگه میشه اینو هم توضیح بدید
در ضمن یه آماتوزم اگه میشه خیلی دقیق توضیح بدید مرسی
راستی اسم قالب این سایت چیه ؟

p30tip

Member
1-برای دانلود از اون سایت باید لایسنس رسمی داشته باشید
2-اون معمولا یک هک باید باشه یا کد HTML.
3-از طریق AdminCP > Style Import کنید و بعد از طریق Style Manager اونو اگه خواستید پیش فرض کنید
4-می تونید فیلد از طریق AdminCP اضافه کنید به فرم عضویت فکر کنم ولی اگه بخواین لوگو و .... بیاد باید یک ذره برنامه نویسی بشه
قالب این سایت Enlighten هست.
www.extremepixels.com

HotGoal

New Member
عزیز منم لیسانس Vb رو خریدم
ولی نمی دونم چجوری باید مود تشکر رو دانلود کنم
اگه میشه لینک دانلود این تم رو با همین رنگ بزارید برام مرسی

آخرین ویرایش:

HotGoal

New Member
یه نگاه به این لینک بندازین :
http://hotgoal.ir/forum/
قالب سایت Wide نیست می خوام Wide بشه چیکار کنم ؟
آقا من هر چی قالب نصب می کنم وقتی قالبو انتخاب می کنم که ببینمش هیچ عکسی ازش بالا نمیاد
چیکار کنم درست شه ؟

آخرین ویرایش:

p30tip

Member
ببینید Wide یا Fixed یا Extended و یا .... همه بستگی به XML قالب و اونی که ساخته داره و اون باید تنظیمش کنه.
منظورت از قالب رو انتخاب می کنم چیه؟ یعنی کجا انتخاب می کنی؟ تو سایتت عکس های قالب خرابه؟

HotGoal

New Member
ببینید Wide یا Fixed یا Extended و یا .... همه بستگی به XML قالب و اونی که ساخته داره و اون باید تنظیمش کنه.
منظورت از قالب رو انتخاب می کنم چیه؟ یعنی کجا انتخاب می کنی؟ تو سایتت عکس های قالب خرابه؟
منظورم اینکه قالب به عنوان Defult انتخاب می کنم
آره هیچ عکسی از قالب دیده نمیشه
فقط من XML رو نصب می کنم بقیه چیزه رو که تو قایل هست من آپلود نمی کنم
اونا رو باید تو چه شاخه ای آپلود کنم ؟

p30tip

Member
ببینید معمولا یک فایل راهنما داره هر استایلی.معمولا اون فولدر که نام استایل شما را داراست و محتوی عکس های استایل هست رو در فولدر image آپلود می کنن.

HotGoal

New Member
ممنون از کمکت اما خودم موفق شدم فهمیدم چی به چیه !!! :)
فقط من لینک دانلود استایل Enlighten رنگ آبی مثل همین سایت می خوام که هیچ جا پیدا نمی کنم !

جدیدترین ارسال ها

بالا