چند تا سوال

meh3d

Member
با سلام خدمت دوستان . چند تا سوال داشتم

1: چطوری میشه متریالی رو که به یه جسم داده شده گرفت . مثلا به جسم متریال دادیم حالا پشیمونیم چطوری میشه مثل حالت اولش کرد ؟

2:واژه emit (ساتع) که تو هلپ مکس هست به چه معنیه ؟؟؟

3:اگه بخواهیم کلی به دو پلاگین برازیل و وی ری نگاه کنیم کدوم قویتره ؟

4:داستان درختهایی که تو خود برنامه مکس هست چیه ؟ وقتی سلکت میشن جزئیات(برگها) نشون داده میشه در غیر اینصورت بصورت یه حاله دور تنه درخت دیده میشه . آیا از همچین تکنیکی می تونیم برای نمایش بقیه اجسام با جزئیات بالا استفاده کنیم ؟

5:میدونم این سوالم خیلی تکراریه ولی میخاو بدونم برنامه مکس قویتر هست یا مایا ( خواهشا کسایی که با هر دو برنامه کار کردن به این سوال جواب بدن )

6: این دو تا سوالم در مورد افتر افکت هست 6-1 : کسی میدونه چطوری تو این برنامه بنا به شدت صدا میشه تو تصویر لرزس ایجاد کرد ؟؟

6-2 : مشکلی که از دیرباز من با این برنامه داشتم اینه که موقع preview گیر مموری میده آیا میشه برطرفش کرد ؟؟

در آخر از تمام دوستانی تو این تاپیک قراره به من کمک کنن پیشاپیش تشکر میکنم و یه پیشنهاد هم به مدیران سایت دارم که یه بخش رو مربوط بدن به compositing (افتر افکت/ کامباسشن و ... )

D.Abedi

Member
سلام
پاسخها:
1. با اون قطره چکانی که کنار کادر نام متریال هست
2. یعنی انتشار که لفظ emiter در سیتم های ذره ای به معنای منتشر کننده ذرات است
3. دیگه از این سوالها نکنی ها ا ا ا ا هر جفتشون وقتی که سر جاشون ازشون استفاده بشه خوبند در غیر اینصورت نه
4. این کار برای ازایش بهروری و استفاده بهینه از حافظه است که البته می تونی اونرو طوری تنظیم کنی که همیشه جزییات نمایش داده بشن
5. باز که پرسیدی ها ا ا ا ا ا "هر جفتشون وقتی که سر جاشون ازشون استفاده بشه خوبند در غیر اینصورت نه"
6. نمی دونم
6-2. متوجه نمیشوم
خواهش می کنم

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام
سوالات همه جواب گرفته به جز 6 و اون يكي 6!
تا اونجا كه ميدونم اين يه پلاگينه كه تصوير رونميدونم اما يه خط رو با موزيك يا هر صوتي متناسب ميلرزونه. نمونه كارشو داداشم ساخته ديدم. جالبه.
جواب كاملاين سوال رو اگه ميخواي داداشم افتر كار ميكنه ازش ميپرسم و هرچه زودتر برات مينويسم. سوال 6-2 رو هم بيشتر توضيح بده.

hamed-ddd

Well-Known Member
باید تاپیک افتر افکت در مجید انلاین باید ایجاد بشه و تعجب میکنم که هنوز ایجاد نشده!!!!
قابل توجه مدیران محترم سایت

D.Abedi

Member
4- چطوری میشه همچین کاری رو بقیه اجسام کرد ؟

برای بقیه اجسام این طوری نمیشه ولی می تونی در قسمت properties هر ابجکت اونرو به صورت display as box تنظیم کنی
یا
با زدن حرف O از صفحه کلید Adaptive Degradation رو فعال کنی تا موقع چرخاندن یا جابجایی صحنه (zoom and pan) نمایش به صورت buondihg box در بیاید و از حافظه رم استفاده بهینه شود

تمت

meh3d

Member
شاید نمیدونن افتر افکت چیه ... چون اینجا همه چسبیدن به photoshop

جدیدترین ارسال ها

بالا