چند تا سوال مبتدی مدلینگ

Gryphon

Member
سلام
من چند وقته از مکس کوچ کردم به مایا، یه سری کارها رو تو مکس انجام میدادم حالا تو مایا نمیدونم چجوری انجام بدم
1. چطور میشه دقیق و سریع چند تا ورتکس رو ، روی یه خط مستقیم کرد، مثلا چند تا ورتکس مقدارشون روی محور x یکسان بشه. (توی مکس ورتکس ها رو، روی محوری که میخواستم scale میکردم، ورتکس ها توی اون محور مقدارشون یکی میشد)
2. چطور میشه یه ورتکس رو در راستای edge که روی اون قرار داره move کنیم.
3. شورت کات چطور ساخته میشه؟

GoOoli

New Member
1- یه راهش همون scale کردنه اما تو نمایی به جز پرسپکتیو. یه را دیگه هم که دقیق تره اینه که روی ابزار move tool دبل کلیک کنی تا قسمت تنظیماتش باز شه بعد می ری قسمت move snap setting تیک Retain component spacing رو برمی داری بعد می تونی ورتکساتو انتخاب کنی و با دکمه x یا v اونها رو توی یک راستا می یاری که باز این کارم باید توی یه نمای ارتوگرافیک مثل ساید، تاپ یا فرانت باید انجام بدی.
2- باز این کارو باید در نمایی غیر از پرسپکتیو در راستایی که می خوای انجام بدی.
3- دو راه برای ساخت شورت کات هست یکی اینکه از بین تب های General/Curve ... توی تب custom می ری بعد با دکمه های ctrl+shift+middle click از بین منو ها اونی رو که می خوای انتخاب می کنی و اون 3 تا دکمه رو که گفتم می زنی که یه آیکون توی این تب custom ایجاد می شه البته توی هر کدوم از این تبها که بخوای می تونی این کارو انجام بدی اما اگه خواستی shelf اختصاصی خودت رو هم درست کنی می تونی کنار تب General یه مثلث رو به پایین هست رو اون کلیک کنی و new shelf رو انتخاب کنی.
راه دوم هم اینه که بری توی منوی window/settings preferences/hotkey editor بعد اون دستوری رو که می خوای براش شورت کات بسازی رو از اول categoreis بعد commands انتخاب کنی بعد از قسمت current hotkeys ببینی که براش کلیدی تعریف شده یا نه اگه تعریف شده بود می تونی بازم عوضش کنی اگه هم نشده از قسمت assign new hotkey براش کلید تعریف می کنی و بعد دکمه assign رو می زنی. برای اینکه ببینی دکمه ای که تعریف کردی قبلا برای دستور دیگه ای تعریف نشده می تونی بعد از انتخاب دکمه هات query رو بزنی که مطمئن شی این دکمه ها توسط مایا اشغال نشده باشن.

Hamed_8

Member
سلام
من چند وقته از مکس کوچ کردم به مایا، یه سری کارها رو تو مکس انجام میدادم حالا تو مایا نمیدونم چجوری انجام بدم
1. چطور میشه دقیق و سریع چند تا ورتکس رو ، روی یه خط مستقیم کرد، مثلا چند تا ورتکس مقدارشون روی محور x یکسان بشه. (توی مکس ورتکس ها رو، روی محوری که میخواستم scale میکردم، ورتکس ها توی اون محور مقدارشون یکی میشد)
2. چطور میشه یه ورتکس رو در راستای edge که روی اون قرار داره move کنیم.
3. شورت کات چطور ساخته میشه؟

سلام
1- کلید w رو نگه دارین و مطمئن بشین که بر روی world قرار داره و بعدش راهی که دوستمون گفتن رو برین
2- ورتکس رو انتخاب و کلید w رو نگه دارین و Normal Average رو انتخاب و حرکت بدین ( البته این زیاد دقیق نیست و بعضی وقتا محورهاش درست نیست ، توی پلاگین های بونوس تولز ابزاری برای انجام این کار داره )

amirghibi

Member
یه سوال هم من داشتم یکی از بچه با مکس که کار میکرد دو بخش یا چند بخش از مدل رو به هم لینک میکرد و همه شون بر بایه اعمالی که روی یکیشون انجام میشد تغییر میکرد مایا هم داره؟
یعنی سوال اصلی -از کجای مایا میشه چند شی رو به هم لینک کرد؟

zzmm14

Active Member
یه سوال هم من داشتم یکی از بچه با مکس که کار میکرد دو بخش یا چند بخش از مدل رو به هم لینک میکرد و همه شون بر بایه اعمالی که روی یکیشون انجام میشد تغییر میکرد مایا هم داره؟
یعنی سوال اصلی -از کجای مایا میشه چند شی رو به هم لینک کرد؟

با سلام
object رو که میخواین به object دیگه متصل(Parent) کنین.
به ترتیب select کنین (با نگه داشتن shift) و بعدا کلید P رو بزنین. Edit/ Parent
البته روشهای دیگر که هر کدام کار آیی خودشان را دارن میشه انجام داد.(Animation / Constrain )

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا