چند تا سوال از طرف یک مبتدی!!!

halal314

New Member
با سلام خدمت دوستای گل خودم،
راستش من میخواستم بنا به دلایلی (که یکیش تکراری شدن فضای مکس هست) به maya یا xsi کوچ کنم، اما قبلش چند تا سوال دارم که خواهشش میکنم از اساتید محترم که پاسخ بدند تا ابهام منم برطرف بشه:
1- من بعضی وقتها حال میکنم توی مکس نقشه معماریم رو که میخوام سه بعدی کنم با ابعاد دقیق و با کمک spline های مکس ترسیم میکنم، آیا در مایا هم میشه مثل مکس با خط کشیدن (با spline) یک نقشه معماری رو با ابعاد دقیق در آورد (راستش نخندیدا، آخه من هرچی خط تو مایا کشیدم منحنی بوده و نتونستم با اون خط شکسته و با ابعاد دقیق ترسیم کنم. البته اینکه من خیلی ناشیم توش شکی نیست.)
2- حتما دیدید که توی مکس کنار هر پارامتر عددی دو تا فلش هست که با بالا و پایین کردنش میشه عدد رو تغییر داد (اسپینر)، اما من توی مایا این رو ندیدم، میخوام بدونم آیا توی مایا هم این امکان وجود داره یا باید تمام اعداد رو تایپ کرد؟ اگر وجود داره کجاست که من پیداش نمیکنم؟ راهکارش چیه؟
3- آیا مایا (به راحتی مکس) فایلهای اتوکد رو مستقیما قبول میکنه؟
4- مکس برای معمارها و طراحان ساختمان ابزارهایی مثل انواع پله و در و پنجره و نرده داره؛ آیا مایا هم درون خودش اینها رو داره؟

ببخشید سوالام زیاد شد
ممنون میشم بهم جواب بدید
منتظرم
مرسی

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام.
با توجه به تجربه خودم جواب میدم.
بقیه دوستان ممکنه اطلاعات بیشتری داشته باشند.
1- دوست من بستگی به خودت داره.بله میشه با spline توی مایا نقشه رو به طور دقیق رسم کردم.
خود من همین الان دارم توی مایا یه نقشه رو سه بعدی میکنم.
2- اون اسپینر ها توی مایا نیست ولی میشه دکمه ctrl رو نگه داری و با کلیک چپ اعداد رو خیلی سریع کم و زیاد کرد.
3-تا اونجا که من میدونم مایا فایلهای اتوکد رو درست و حسابی پشتیبانی نمیکنه. مگه اینکه پلاگینی باشه براش. دوستان معمار بهتر کمکت میکنن.
4- توی مایا این مدل ها نیست.ولی میتونی این مدل ها رو از مکس به مایا ایمپورت کنی.

راستی تکراری شدن مکس به نظرم دلیل خوبی برای کوچ به برنامه دیگه ای نیست! چون چند وقت بعدش هم مایا یا سافت ایمیج هم برات تکراری میشه.
باید یه دلیل محکم داشته باشی که ارزش وقت گذاشتن برای یادگیری برنامه رو داشته باشه.
امیدوارم جواب گرفته باشی.
موفق باشید.:rose:

maya_22

Well-Known Member
برای صاف شدن منحنیت اگه سی وی کرو استفاده میکنی درجه آنرا روی یک باید بزرای تا خط صاف بهت بده
یا میتونی از ep کرو استفاده کنی
برای ایمپورت کد تو مایا یک پلاگین هست
ایمپورت خود مایا هم یک امکاناتی بهت میده مثل dwgوکتیا وغیره خودت یک نگاه کنی بهتر میفهمی تو مکس چه فرمتی اکسپورت بگیری
ai میتونی از فتوشاپ یا ایلستیتور بیاری

برای مایا میتونی از یک سری مل که نوشته شده به راحتی در و پنجره و پیچ و اینا را با یک کلیک بسازی

البته بهتره برخی مواقع خودت مدلسازی کنی

mahdi_200

Member
دوست عزیز منم فکر می کنم باید دلیل محکمی داشته باشی تا وقتت رو بیهوده تلف نکنی.
هر دو نرم افزارها تو سه بعدی قوی هستند. مایا اساسا برای انیمیشن ساخته شده نه اینکه تو مکس نشده انیمیشن کار کرد. ابزارهای مایا بیشتر برای انیمیشن هست شاید تو معماری خیلی مثل مکس راحت نباشی.

به نظر من آدم وقتی یک نرم افزار سه بعدی رو یاد گرفته کفایت می کنه. بعدش باید مهارتش رو تو بخشهای مختلف زیاد کنه. اگه فقط کارت معماریه تو همین زمینه مهارتت رو زیاد کن. اگه به بخشهای دیگه سه بعدی هم علاقه داری می تونی کار کنی ولی تو همون نرم افزار سه بعدی که بلد هست.

البته یه قتیه هست که شما مثلا می بینی یک بخشی از یک کارت رو نمی تونه تو مکس خوب دربیاری یا می دونه که تو یه نرم افزار دیگه بهتر درمی آد اون وقت توجیه داری که فقط برای اون بخش یه قدری با یه نرم افزار دیگه کار کنی و اون بخشی از کارت را تو اون نرم افزار انجام بدی.

خوب بعضی ها هم عادت دارند و دوست دارند و به قولی خوره نرم افزارن! دوست دارند همه نرم افزار ها را بلد بشن (که البته نشدنی!). یه زمانی وقتی نرم افزار مایا ورژن 6 تازه اومده بود تو سایت alias (سازنده نرم افزار) نوشته بود: یه کاربر متوسط مایا کسیه که 4 سال روزی 6 سایت با مایا کار کنه!!! (درست و غلطش پای خودشون).
موفق باشی.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام با نظر دوستان موافقم البته یه زره شدیدتر
نظر من اینه که اگر شما خدایه مایا هم باشید من به شما تو صیه میکنم که برید و مکس رو برای معماری پیش بگیرید

Hamed_8

Member
راستش من میخواستم بنا به دلایلی (که یکیش تکراری شدن فضای مکس هست) به maya یا xsi کوچ کنم، اما قبلش چند تا سوال دارم که خواهشش میکنم از اساتید محترم که پاسخ بدند تا ابهام منم برطرف بشه:
1- من بعضی وقتها حال میکنم توی مکس نقشه معماریم رو که میخوام سه بعدی کنم با ابعاد دقیق و با کمک spline های مکس ترسیم میکنم، آیا در مایا هم میشه مثل مکس با خط کشیدن (با spline) یک نقشه معماری رو با ابعاد دقیق در آورد (راستش نخندیدا، آخه من هرچی خط تو مایا کشیدم منحنی بوده و نتونستم با اون خط شکسته و با ابعاد دقیق ترسیم کنم. البته اینکه من خیلی ناشیم توش شکی نیست.)
2- حتما دیدید که توی مکس کنار هر پارامتر عددی دو تا فلش هست که با بالا و پایین کردنش میشه عدد رو تغییر داد (اسپینر)، اما من توی مایا این رو ندیدم، میخوام بدونم آیا توی مایا هم این امکان وجود داره یا باید تمام اعداد رو تایپ کرد؟ اگر وجود داره کجاست که من پیداش نمیکنم؟ راهکارش چیه؟
4- مکس برای معمارها و طراحان ساختمان ابزارهایی مثل انواع پله و در و پنجره و نرده داره؛ آیا مایا هم درون خودش اینها رو داره؟

ببخشید سوالام زیاد شد
ممنون میشم بهم جواب بدید
منتظرم
مرسی

سلام
1 - بله دقیقاً میشه همون کارها رو کرد ، من حتی نقشه از کد آوردم و از روش مدل درست کردم
2 - روی اسم پارامتر کلیک کنید تا انتخاب بشه و بعد کلید کنترل یا آلت یا شیفت ( 3 حالت داره برای سرعت تغییر عدد ) رو نگه دارید و میدل موس رو هم نگه دارید و چپ و راست کنید ( از مکس بهتر و قویتره )
3 - بله
4 - نخیر
قبلاً مکس برای معماری بهتر بود ولی به نظر من الان دیگه اینطور نیست و فرق آنچنانی بین مکس و مایا نیست و شما از هر کدوم بخوای میتونی استفاده کنی

ولی اصلاً فکر سافت ایمیج رو نکن ، اون برای چیز دیگه ای ساخته شده
موفق باشی

سلام دوستان
من خودم تقریبا 5 سال کارهای معماری رو با مکس انجام دادم ولی چون به انیمیشن علاقه داشتم رفتم رشته انیمیشن و الان تقریبا یکسال هست با مایا کار میکنم. وقتی با مایا میخوای کار معماری انجام بدی واقعا سخته! ولی چون ابزارهای انیمیشنش خوبه خودم رو مجبور کردم با مایا کارهای معماری رو هم انجام بدم ولی به شما توصیه میکنم که اگر مجبور نیستید با همون مکس این کار رو انجام بدید چون واقعا راحت تر از مایاست.
نرم افزار مایا فایل های اتوکد رو پشتیبانی میکنه ولی مقیاس نقشه رو خراب میکنه!

rasoulvalli

Well-Known Member

ببخشید سوالام زیاد شد
ممنون میشم بهم جواب بدید
منتظرم
مرسی

دوست عزیز این کارایی که گفتید همگی در مایا قابل انجام هستش. اما اول مبخوام هدفتون رو بپرسم. شما از دنیای سه بعدی چی میخواین؟ اگه هدفتون کارهای معماریه بچسبین به مکس و ولش نکنین که هیچ جای دنیا یک دهم قابلیت ها و مزایای مکث در زمینه معماری رو پیدا نمیکنید...اونم در ترکیب با وی ری. اما اگر هدفتون انیمیشن هست بازم بچسبین به مکث...اما در کنارش مجازید مایا رو هم کار کنید که اگر رفتید یه کشور دیگه بتونید جایی استخدام بشین. اگر هم هدفتون جلوه های ویژه هست من هودینی رو پیشنهاد میکنم که فعلا حرف اول در جلوه های ویژه هست. و xsi هم کلا در همه زمینه ها قوی هستش. موفق باشی بازم سوال داشتی بپرس.

جدیدترین ارسال ها

بالا