چند تا سوال از اساتید

bebe

Member
سلام دوستان من تازه کار برنامه نویسی پی اچ پی رو شروع کردم
و الان میشه گفت یه مبتدی توی این ضمینه هستم ولی علاقه بسیار زیادی توی یادگیری این زبان دارم
براش شروع کار هم میخوام یه سی ام اس دوستیابی یا شهر مجازی برا خودم بنویسم یعنی بشه توش هم چت کرد هم ایمیل فرستاد هم وبلاگ به کاربر ها بدم هم گروپ بشه ساخت هم فایل اپلود کرد و.....
برای این کار احتیاج به کمک دارم
اول بگید ایا برای این کار فقط به نرم افزار دریم ویور احتیاج هست یا برنامه های دیگه هم میخواد اگه میخواد بهم بگید
دوم ایا یاد گرفتن پی اچ پی راحته؟
ایا من میتونم یه همچین سی ام اسی برا خودم بنویسم
اموزش از پایه پی اچ پی رو از کجا میتونم پیدا کنم
خیلی ممنونم از همه

parsmizban

Member
-علاقه خوبه کافی نیست
-اول یه CMS معمولی شروع کن
dream weaver خوبه ولی کافی نیست یه localhost هم راه بنداز:D
PHP آب خوردن (روحیه بگیر)
-سایت PHP هم www.iranphp.net
موفق باشی گلم

WindowsLab

Member
سلام
میتونید از کتاب "آموزش جامع Php,سعید هراتیان و مهراد توانا" استفاده کنید.مرجع مناسبی از مبتدی تا حرفه ای است (البته من خودم این کتاب رو ندارم,استفاده هم نکرده ام!!, اما چند خطش رو که خوندم دیدم خیلی جامع و کامل توضیح داده)
موفق باشید

siavashmusic

Active Member
کاربر گرامی bebe در صورتی که به تاپیک های بی عنوان ادامه بدید دسترسی شما رو محدود میکنم
لطفا قوانین رو مطالعه
مهمترین مبحث توی این انجمن انتخاب عنوان مناسب برای تاپیک ها میباشد که شما همیشه این موضوع رو نادیده میگیرید

bebe

Member
من نمیدونم این عنوان کجاش بده خوب بابا سوال کردم دیگه تو عنوان هم نوشتم چند تا سوال از اساتید خوب حالا این کجاش مشکل داره؟

jhoseini

Member
من نمیدونم این عنوان کجاش بده خوب بابا سوال کردم دیگه تو عنوان هم نوشتم چند تا سوال از اساتید خوب حالا این کجاش مشکل داره؟
عنوان باید طوری انتخاب بشه که بازدید کننده بتونه حدس بزنه موضوی این تاپیک چیه، اینکه شما سوال دارید چیز واضحیه، همه به خاطر جواب گرفتن برای سوالشون تو قسمت سوال و پاسخ تاپیک میزنن

جدیدترین ارسال ها

بالا