چند بار نصب کردن یک پلاگین - فرم تماس با ما

aghaii

New Member
سلام

من می خواستم یه پلاگین رو دوبار روی وردپرس نصب کنم ، الان مشکلم فقط روی فرم تماس با ماس ، پلاگینش رو گرفتم یک بار نصب کردم ، می خواستم باز نصب کنم نشد ، فرض کنید می خوام دوتا فرم تماس با ما داشته باشم ، با فیلدهای مختلف ... ، ممنون می شم راهنماییم کنن دوستان ...
یه سرچ کوچیک هم کردم چیزی پبدا نکردم تو انجمن ...

یاعلی...

sharktech

کاربر فعال
لازم نیست که برای داشتن دو نوع فورم, پلاگین رو دوبار نصب کنید !!!

مثلا شما این پلاگین رو نصب کن contact-form و بعد برو تو تنطیمات این پلاگین و هر چقدر که فورم خواستی بساز و اون کدی رو که بهت میده رو در هر جایی که خواستی کپی کن تا اون فورم تو اون قسمت نشون داده بشه.

aghaii

New Member
این پلاگینی که شما گفتی گرفتم و نصب کردم ، ولی این فرم رو ایمیل میکنه ، ممنون ولی اینجوری که میشه فرم رو خودمم بسازم و بعد بذارم تو هر صفحه ای که می خوام نمایش داده بشه و فرمه ایمیل بشه ، اگه بخوام دقیق بگم من SCF2 Contact Form رو نصب کردم که وقتی پیامی از طریق فرم ارسال میشه تو منوی خود وردپرس نمایش میده و اعلام میکنه ، من فیلدهایی رو می خواستم توش کاستومایز کردم واسه خودم ، حالا می خوام شبیه همین فرم یکی دیگه هم داشته باشم ، سوالمو اینحوری اصلاح میکنم :
اول اینکه پلاگینی هست که این کارو بکنه ؟
دو اینکه بطور کلی امکان این کاری که من گفتم که یه پلاگین رو دو بار نصب کنیم هست یا نه ؟

بازم مرسی از وقتی که گذاشتی

sharktech

کاربر فعال
همون پلاگین رو تغییر دادم تا بتونی دوباره نصبش کنی و ببین اشکالی نداشته باشه.

پیوست ها

• test.zip
    31.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3

aghaii

New Member
همون پلاگین رو تغییر دادم تا بتونی دوباره نصبش کنی و ببین اشکالی نداشته باشه.

مرسی ، ولی اشکال دیتابیس میگیره ، الان شما اسم ها رو تو کد تغییر دادین درسته ؟
وقتی میخوام باهاش فرم بسازم میگه تیبلش موجوده ، اومدم اسم دیتابیس هم عوض کردم توی کد ولی تغییری نکرد ، ممنون میشم راهنماییم کنی ...

یاعلی...

جدیدترین ارسال ها

بالا