نه بهنام جان من از حرفای شما ناراحت نمی شم ....اینکه انیمیت عالی خیلی خیلی سخته شکی درش نیس منم هیچ ادعایی ندارم چون خودم آماتورم مث همه تو ایران .......اما هر چیزی یه قاعده ای داره..... درسته من هنوز وارد کاراکتر حرفه ای نشدم چون نخواستم من میخوام که مفاهیم و پایه ای بلد شم حتی اگر آموزشم خیلی کند باشه .... هر چند walk cycle run cycle ساختم .....اما من یه چی میدونم که همه چی به دید شما بستگی داره....اینم قبول ندارم که نمیشه حرفه ای شد چون اینترنت هس و هر کی بلد باشه میتونه باش پیشرفت کنه ....مثلا من میبینم که pose هایی که داری می دیدی چند تا چیز توشون نیس......
1-exagration رو فراموش نکن
2-line of action رو همیشه در نظر بگیر
این مقاله رو حتما بخون
مثلا pose های مختلفی که میدی رو باس عیب هاشو یه جور بگیری
این عکس رو نگاه کن :
نقد که شده تغییر کرده به این
چیزی که تو این کار مشخصه دست سمت راست تصویر به بدن نزدیک تر شده هم بهتر قفل بشه که طرف نیافته+تعادل بهتری داره
دست سمت چپ تصویر بیشتر خمیده شده که ریلکسی اون بهتر نشون بده و چون دست مث یه خط هست و خط جهت و نیرو داره با قوسی که بر میداره بیشتر به چهره کاراکتر اشاره میکنه
و خیلی موارد دیگه
.....
یه توصیه که برو فقط طراحی کار کن اونجا یه سری چیزا دستت میاد مث balane ,weight ,composition ,...
دوس من تو انیمیشن مهم خوب دیدن و خوب فکر کردنه قبل از شروع کار ....... این جمله رو شاون کلی میگه ....میگه نصف کار برنامه ریزی برای کار هست و نصف دیگه خود کار
اینکه شما میگین من موارد ابتدایی رو گذروندم درسته اما دوست من ما اینجا نشستیم که کارامونو کنار هم نقد کنیم برای پیشرفت همه
.....خیلی خوشحال میشم کنار هم از ابتدا کارا رو بررسی کنیم