چندتا عكس عروس ميخوام

mjan53

Member
چندتا عكس ميخوام واسه آرايشگاه صورت آرايش كرده يا مدل مو واسه پوستر.تو گوگل هم سرچ كردم چيز بدردبخوري نداشت .كسي سراغ نداره؟ممنون ميشم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
طوفان جان عکسای این سایت در سایز بزرگ هم مجانیه؟! آخه من تا حالا ندیده بودم عکسای سایز خیلی بزرگ رو که بصورت استوک هستن رو مجانی جایی داشته باشه!

ToFaN

Well-Known Member
sara_is_nice_girl گفت:
طوفان جان عکسای این سایت در سایز بزرگ هم مجانیه؟! آخه من تا حالا ندیده بودم عکسای سایز خیلی بزرگ رو که بصورت استوک هستن رو مجانی جایی داشته باشه!
تمام عکس های که داخل SXC می باشد مجانیه ولی بعضی از عکس ها که لینک میشه به سایت stockxpert.com پولی می باشد هر دو سایت یکیه تقریبا یعنی یه صاحب داره یکی مجانی یکی پولی

Sleekman

Member
اينم شايد بدردت بخوره..

پیوست ها

• Samp096.jpg
    Samp096.jpg
    156.7 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • Samp097.jpg
    Samp097.jpg
    179.9 کیلوبایت · بازدیدها: 17

mjan53

Member
از همه ممنونم من اينا رو ديدم ولي عكس مورد نظر من عكساي بزرگ وبا كيفيت هست فقط از صورت ولي درشت.در ضمن تو اون سايتم عضو هستم

GFX Master

خوب توی اون سایت که کلی عکس با این مشخصاتی که شما میخوای وجود داره! البته اگر سایز خیلی بزرگ میخوای تنها راهش اینه که یه دوربین دیجیتالی داشته باشی و خودت عکس بگیری. کاری که اصولیترین راه ممکن هست و اکثر طراحای خوب هم از همین روش استفاده میکنن چون دقیقا همون چیزی رو که میخوان از این راه میتونن بدست بیارن.

شقایق

Member
عروس

امیدوارم اینها خوب باشه

پیوست ها

• 98_2_joeraad2.jpg
    98_2_joeraad2.jpg
    17.7 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • 99_3_joeraad9.jpg
    99_3_joeraad9.jpg
    13.9 کیلوبایت · بازدیدها: 17

mjan53

Member
ممنون شقايق جان عالين شبيه اينا اگه بازم داري بذار ممنون ميشم اگه بزرگتر باشه بهتره

GFX Master

شقایق جان ممنون بابت عکسها. عکسای جالبی بودن. میشه منبعی رو که این عکسا رو گرفتی رو هم بگی؟

GFX Master

راستی یه راه حل دیگه هم به ذهن من رسید!!

یه نرم افزار به نام Changes هست که مخصوص طراحی و آموزش آرایشه. من دارمش خیلی خوبه. هم آموزش آرایش هست و هم خودت میتونی روی چهره های واقعی آرایش رو تمرین کنی. خوبیه این نرم افزار قابلیت پرینت گرفتن هست که میتونی با تعریف کردن یه پرینتر مجازی خودت هر صورتی رو که خواستی آرایش و طراحی کنی و بعدش با اون پرینتر مجازی ازش فایل تصویری تهیه کنی و استفاده کنی. به همین راحتی!!

ramin_soft

Member
آخه درد سرش زياده
البته كار كردن با نرم افزار واسه اونايي كه وقت زياد دارن خوبه ...

شقایق

Member
عروس

منبعش توی کامپیوتر خودمه

یه دوستی داشتم برام این جور سایتها رو معرفی می کرد (عرب بود) و من هم عکسهایی که خوشم میومد ذخیره می کردم
تازه خیلی هاشون روی هارد کامپیوتر خونه بود که سوخت

امیدوارم خوشتون بیاد

پیوست ها

• aros5.jpg
    aros5.jpg
    18.6 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • aros4.jpg
    aros4.jpg
    22.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • aros3.jpg
    aros3.jpg
    13.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • aros2.jpg
    aros2.jpg
    16.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 7bb.jpg
    7bb.jpg
    18.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6

شقایق

Member
اینم دو تای دیگه

پیوست ها

• aros6.jpg
    aros6.jpg
    13.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • aros10.jpg
    aros10.jpg
    80.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6

شقایق

Member
اینم چون حجمش زیاد بود تکی فرستادم

پیوست ها

• Resize of aros9.jpg
    Resize of aros9.jpg
    397.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5

mjan53

Member
شقايق جان دستت طلا اينا عالين دنبال همين عكساي عربي بودم حالا كه زحمت كشيدي اقلا اسم سايتشم ميذاشتي دوستان استفاده مي كردن

GFX Master

اگر جدیدترین و قشنگترین عکسای روز رو چه تو زمینه عروس و چه تو زمینه های دیگه (مربوط به آرایش) میخواین سایت زیر رو حتما ببینین:

www.weddingcentral.com.au

جدیدترین ارسال ها

بالا