چندتا سوال دارم کمکم کنید لطفاً

kami_re62

Member
دوستان سلام ، حال همگی خوبه؟!

من دارم روی ی پروژه کار میکنم که حجمش اگه بخوام درختو ماشینو اینجور چیزا از اورموشن بدم خیلی سنگین میشه و احتمال هنگ کردن و پریدن بیرونش زیاده !!

ماشین درخت آدم چمن و از اینجور چیزا چی استفاده کنم که حجم کارم بالا نره یا به قولی سبک باشه و هنگ نکنه سیستمم؟! از ماشینای dosch استفاده کنم خوبه به نظرتون ؟!

پروژه شاندیزو دیدید میخوام بدونم چجور اونهمه درخت گذاشتن؟!یعنی سیتمشون قویه؟!یا net render کردن؟!

49359_760.jpg

49360_865.jpg

ی سوال دیگه هم دارم و اونم اینکه فضای دورشو چیکار کردن؟!یعنی ی عکسه از سایت پروژه این تری دی رو توش میذارن؟!

سوالام تموم شد منتظر جوابتون هستم:rose:

h.khafan

Active Member
سلام:

دارو درخت ک خوب یک نکته ای ک توی این عکسها هست همه درختا از 2 یا 3 مدل تشکیل شدن... از 3 روش ویری پروکسی، iitoo forestT ,و یا multi scatter میتونی استفاده کنی.. چمن هم توی این وسعت نیازی نیست حجم داشته باشه تکسچر کاملا جوابگوئه ..مگگر اینکه بخوای از داخل محوطه رندر بگیری ک خوب فقط توی اون نماها چمن رو کار میکنی و بازم روشهای بالا جوابگوئه به اضافه که از دیسپلیس هم میتونی استفاده کنی ...من کلا با ماشینهای "های پلی" موافق نیستم چون تاحالا ماشیهایی به این تمیزی توی خیابونا ندیدم،همیشه توی ذوق میزنن مگر اینکه خیلی هنر مندانه استفاده شه !! یه پک کم پلی دارم خودم از اون استفاده میکنم و از نتیجش خیلی راضی ترم! اسم پکی که خودم استفاده میکنم اینه..(car-lowpoly-model-vol-1) هم سبکن هم واقعی تر مخصوصا برای پروژه های بزرگ و نماهای دور....برای درخت هم اگر بتونی این پک رو دانلود کنی به نظر من از اورموشن بهتره (3DMentor Plants collection)

فضای دور رو هم معمولا همونطور که توی عکس میبینی تا حدودی باید مدل کنی و بقیه اش هم فوتوشاپ مالیه...ک البته اگر چنین نتیجه ای بخوای خیلی باید دقیق کار کنی و پرسپکتیو رو رعایت کنی توی زمینه ی کار ....
و یه نکته ک خیلی خیلی مهمه رعایت مقیاسهای درسته...نباید ابعاد ادمها و ماشینها و یا درختها رو چشمی کار کنی ک در نهایت توی ذوق میزنه ...

دوستان هم میان بیشتر راهنمایی میکنن مطمئنا...

موفق باشی

آخرین ویرایش:

Yar.kh

Member
از rpc هم میتونی استفاده کنی. مدلهاش خیلی سبکن. شیوه کار اینه که یه شکل کلی از ماشین هست که روش تکسچر کار شده. بنابراین خیلی سبکه.
من خودم البته هنوز با این پلاگین کار نکردم...

kami_re62

Member
ممنون از حامد عزیز و yar.kh که جواب دادن :rose:

ی چیزی شنیدم در مورد پروکسی کردن تکسچر ، کسی از این مورد چیزی میدونه؟!

از rpc هم میتونی استفاده کنی. مدلهاش خیلی سبکن. شیوه کار اینه که یه شکل کلی از ماشین هست که روش تکسچر کار شده. بنابراین خیلی سبکه.
من خودم البته هنوز با این پلاگین کار نکردم...

سلام
میشه جواب بدین!
ممنون:rose: http://forum.majidonline.com/threads/108581-%D8%AA%D8%B1%D9%81%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D9%81%DB%8C-3ds-Max/page38

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
درمورد درختا اگر واقعا مشكل كمبود سيستم داري ميتوني از difuse و alpha ي درخت روي پلان استفاده كني، توي total textures يكي از ولوم هاش مخصوص همينه. اما اينكه اونا سيستمشون قويه و از رندر شبكه استفاده ميكنن احتمالش خيلي زياده!

جدیدترین ارسال ها

بالا