ســلام... خسته نباشید..
ببخشید من چندتا سوال برنامه نویسی ازتون دارم...امیدوارم بتونید کمکم کنید...
یکی از سوالام اینه:
سوال 1. زبان اسمبلی چگونه می توان عدد را از ورودی بگیریم و مقدار همان عدد را نمایش دهیم؟؟
سوال 2. برنامه ای بنویسید که ابتدا صفحه نمایش را به رنگ دلخواه پاک کند سپس با پیغام مناسب در سطر 10 یک کاراکتر را از ورودی بگیرد
و با پیغام مناسب کاراکتر دریافت شده را در انتهای صفحه نمایش به رنگ زمینه ارغوانی و متن سفید نمایش دهد؟ ( به زبان اسمبلی میخوام باشه)
سوال 3. برنامه ای بنویسید که ابتدا صفحه نمایش را به رنگ زمینه آبی ، رنگ متن سفید پاک کند سپس در وسط صفحه نمایش اسم " sara " را به رنگ زمینه ی زرد
و نوشته ی قرمز نمایش دهد؟ ( این برنامه رو به زبان C میخوام )
s segment stack 'stack'ببخشید من چندتا سوال برنامه نویسی ازتون دارم...امیدوارم بتونید کمکم کنید...
یکی از سوالام اینه:
سوال 1. زبان اسمبلی چگونه می توان عدد را از ورودی بگیریم و مقدار همان عدد را نمایش دهیم؟؟
سوال 2. برنامه ای بنویسید که ابتدا صفحه نمایش را به رنگ دلخواه پاک کند سپس با پیغام مناسب در سطر 10 یک کاراکتر را از ورودی بگیرد
و با پیغام مناسب کاراکتر دریافت شده را در انتهای صفحه نمایش به رنگ زمینه ارغوانی و متن سفید نمایش دهد؟ ( به زبان اسمبلی میخوام باشه)
سوال 3. برنامه ای بنویسید که ابتدا صفحه نمایش را به رنگ زمینه آبی ، رنگ متن سفید پاک کند سپس در وسط صفحه نمایش اسم " sara " را به رنگ زمینه ی زرد
و نوشته ی قرمز نمایش دهد؟ ( این برنامه رو به زبان C میخوام )
db 64
s ends
d segment 'data'
s1 db "sara" , "$"
d ends
c segment ' code'
p1 proc far
assume ss:s ds:d cs:c
mov ax,d
mov ds,ax
mov ah,o6h
mov al,50
mov ch,24
mov cl,37
mov dx,24
mov dl,41
mov bh,0e4h
int 10h
mov dx,offset s1
mov ah,09h
int 21h
mov ah,4ch
mov 21h
p1 endp
c ends
end p1
خیلی عجله دارم خواهش میکنم جواب 3تا سوالمو بدید....واسه شنبه نیاز دارم
![sadsmiley.gif](http://ashiyane.org/forums/images/smilies/sadsmiley.gif)