چندتا سوال از يك مبتدي..

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام
ميخواستم بپرسم چطوري ميتونم رنگاي شيب رنگ رو تغيير بدم و رنگاي دلخواه خودمو بزارم ؟

و چطوري ميتونم درصد روشنايي يك لايه رو تغيير بدم به صورتيكه لايه هاي زيرين معلوم بشن ؟

و اينكه وقتي به شكلي سايه ميديم چطوري ميتونيم اون سايه رو از شكل حذفش كنيم. توي فتوشاپ هر وقت كه بخوايم ميتونيم اينكارو بكنيم توي اين يكي چجورياس ؟!..

در آخر هم اينكه از بس شماها از اين نرم افزاره تعريف كردين من كورل دراو رو ول كردم اومدم به جمع شماها..

ToFaN

Well-Known Member
[EHSAN] گفت:
سلام
ميخواستم بپرسم چطوري ميتونم رنگاي شيب رنگ رو تغيير بدم و رنگاي دلخواه خودمو بزارم ؟

و چطوري ميتونم درصد روشنايي يك لايه رو تغيير بدم به صورتيكه لايه هاي زيرين معلوم بشن ؟

و اينكه وقتي به شكلي سايه ميديم چطوري ميتونيم اون سايه رو از شكل حذفش كنيم. توي فتوشاپ هر وقت كه بخوايم ميتونيم اينكارو بكنيم توي اين يكي چجورياس ؟!..

در آخر هم اينكه از بس شماها از اين نرم افزاره تعريف كردين من كورل دراو رو ول كردم اومدم به جمع شماها..
سوال اولي
اين سوالتون يه خورده گنگه
ولي فكر كنم اگه فايلتون eps باشه با كليد روي ان و زدن f5 ميتوني رنگ دلخواه رو انتخاب كنيد
سوال دومي
كدوم ايليسترتور كار ميكنيد؟؟؟ تا جوابتون رو بدم
سوال بعدي شما اگه از ايليسترتور پايين تر از 8 استفاده كنيد اين كار نميشه ولي اگه از 8 به بالا استفاده ميكنيد در همون effect كه شما ايجاد كرديد سايه ميتونيد پاكش كنيد
موخلص يوسف

[EHSAN]

Well-Known Member
بازم سلام
شرمنده در مورد سوال اولي كه من اسم اصلي رو يادم رفته بود.. منظورم نوانس هست چطوري ميتونم رنگاشو عوض كنم...
در مورد سوال دومي هم من با آخرين ورژن كار ميكنم يعني Cs2
در مورد سوال سوم هم قبلا امتحان كردم نشد حالا دوباره امتحان ميكنم ببينم چطورياست..
راستي من كرك اين نرم افزارو ميخوام داري؟ داره وقتش تموم ميشه منم ميرم سر كار خيلي نميرسم باهاش كار كنم دارم از دستش ميدم.. :cry:

هموني كه خودت نوشتي ما بيشترش.. :D
احسان

ToFaN

Well-Known Member
[EHSAN] گفت:
بازم سلام
شرمنده در مورد سوال اولي كه من اسم اصلي رو يادم رفته بود.. منظورم نوانس هست چطوري ميتونم رنگاشو عوض كنم...
در مورد سوال دومي هم من با آخرين ورژن كار ميكنم يعني Cs2
در مورد سوال سوم هم قبلا امتحان كردم نشد حالا دوباره امتحان ميكنم ببينم چطورياست..
راستي من كرك اين نرم افزارو ميخوام داري؟ داره وقتش تموم ميشه منم ميرم سر كار خيلي نميرسم باهاش كار كنم دارم از دستش ميدم.. :cry:

هموني كه خودت نوشتي ما بيشترش.. :D
احسان
شما تا فردا صبر ميكنيد اخه من الان illustrator ندارم فردا كه رفتم خونه ميگمت
اوكي؟؟

VECTORISM

Member
مورد اول. ابتدا یک شکل انتخاب میکنیم. از پالت سمت چپ تب GRADIENT رو میزنیم. یک نوع گرادینت انتخاب میکنیم. مثلا liner , radial. بعد به هر مربع رنگ تو همون پالت یک رنگ نسبت میدیم. بعد از این کارها با خود ابزار گرادینت از جعبه ابزار میتونیم جهت نوانس رو عوض کنیم.
مورد دوم.مثل تکنیک opacity در فتوشاپ. یک لایه انتخاب میکنیم و مقدار اونرو تغییر میدیم.
مورد سوم.افکت های ایل به افکتهای زنده معروفند. یعنی بعد از اجرا قابلیت برداشتن شون هم هست. حتی به صورت یکی در میون. چیزی که کرل هیچ وقت نداشته. بعد از اجرای یک افکت پالت appereance تمامی جلوه های زنده رو نگه میداره. با کشیدن افکت به سطل زباله همون پالت میتونیم این افکت رو پاک کنیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا