چندتا سئوال در مورد رندرینگ !

sanecity

Member
با سلام خدمت دوستان
1 من یک درخت دارم و یک نرده میخواهم سایه درخت روی نرده دیده بشه ولی خود نرده رندر نشه لطفا کمکم کنید
2 یک ماشین دارم که میخوام بدنش در ضمن اینکه برق میزنه محیط برون رو هم نشون بده مثلا روی شیشه ماشین انعکاس محیط بیرون مثلا خیابان و خونه ها دیده بشه در صورتی که من اصلا خیابون و خونه ای ندارم.
دوستان اگه کمکم کنید ممنونتون میشم

HamidSHS

Active Member
درباره سوال اولت من نميدونم چي بگم چون كه خودم تازه كارم.
اما تا جائي كه اطلاع دارم ، اينو ميدونم كه از تصاوير HDR براي Reflection استفاده كن . تا نيازي به اشياء توي محيط كارت نداشته باشي .

حالا خبره هاي اين كار بهتر ميتونن جوابتو بدن چون بيشتر تجربه دارن و فكر نميكنم سوالت خيلي سخت باشه و كسي نتونه جواب بده / هميشه اينجا ( توي اين فروم ) جوابتو ميگيري
ميگي نه ؟
نگاه كن !

sanecity

Member
دوستان عزیز ممنون میرم یه امتحانی بکنم

از دوستان کسی هست که بیشتر راهنمایی کنه؟

sanecity

Member
درباره سوال اولت من نميدونم چي بگم چون كه خودم تازه كارم.
اما تا جائي كه اطلاع دارم ، اينو ميدونم كه از تصاوير HDR براي Reflection استفاده كن . تا نيازي به اشياء توي محيط كارت نداشته باشي .

حالا خبره هاي اين كار بهتر ميتونن جوابتو بدن چون بيشتر تجربه دارن و فكر نميكنم سوالت خيلي سخت باشه و كسي نتونه جواب بده / هميشه اينجا ( توي اين فروم ) جوابتو ميگيري
ميگي نه ؟
نگاه كن !
ممنونم دوست عزیز ولی یکم بیشتر توضیح بده مبتدیم دیگه شرمنده
اقا این HDR چی هست من که زیاد سر در نیاوردم.

hamed-ddd

Well-Known Member
در مورد اولی باید بیشتر روش کار کنم ولی قول نمیدم
دومی هم:
یک ماشین دارم که میخوام بدنش در ضمن اینکه برق میزنه محیط برون رو هم نشون بده مثلا روی شیشه ماشین انعکاس محیط بیرون مثلا خیابان و خونه ها دیده بشه در صورتی که من اصلا خیابون و خونه ای ندارم.دوستان اگه کمکم کنید ممنونتون میشم
به اینجا سر بزن
تکنیک نهایی کار یکسانه

hamed-ddd

Well-Known Member
roye narde materiale (matte/shadow) bendaz.
یه کم بیشتر توضیح میدی
چون متریال matte shadow فقط برای بک گراند نامریی به حساب میاد (یعنی وقتی جلوی یک جسم در صحنه قرار بگیره میشه از توش بک گراند رو دید....(کاربرد در تلفیق فیلم با کارکترهای سه بعدی)

یه کم بیشتر توضیح میدی
چون متریال matte shadow فقط برای بک گراند نامریی به حساب میاد (یعنی وقتی جلوی یک جسم در صحنه قرار بگیره میشه از توش بک گراند رو دید....(کاربرد در تلفیق فیلم با کارکترهای سه بعدی)

na faghat baraye in kar nist :)) shoma inkary ke doostemon mikhado bokon bad ro mile hamin materialo bendaz ,saye he roo mile dide mishe vali khode mile he dide nemishe , asan in materiale esmesh rooshe.
have fun

جدیدترین ارسال ها

بالا