[phpNuke] چقدر با سیستمهای ایران نیوک آشنایی دارید ؟

lkramin

New Member
با سلام خدمت دوستان
میخواستم یه بحثی رو شروع کنم و اینکه ، چقدر در مورد سایت ایران نیوک و خدمات ارزشمند این سایت به جامعه اینترنتی ایران مطلعید ؟!

انشا ا.. از این به بعد میخواهیم گوشه ای از تلاشهای این عزیزان را به اطلاع شما برسانیم !

vahid_3d

Active Member
اگه منظورتون نیوک پلاتینیوم باشه که خیلی خوبه بدونم . ولی اجا نیوک خیلی امکانات نداره.

lkramin

New Member
نیوک پلاتونیوم نه !
این ترجمه فارسی php nuke هستش الته با سازگاری بالا و تغییرات زیاد جهت ارائه فارسی اون ، که چند ساله با نام تجاری INP NUKE معرفی شده و جدیدا در حال انجام پروژه ی عظیمی بنام ریتون هستش

و این هم سایتش : www.irannuke.com

S4DEGH

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان
میخواستم یه بحثی رو شروع کنم و اینکه ، چقدر در مورد سایت ایران نیوک و خدمات ارزشمند این سایت به جامعه اینترنتی ایران مطلعید ؟!

انشا ا.. از این به بعد میخواهیم گوشه ای از تلاشهای این عزیزان را به اطلاع شما برسانیم !
پيشنهاد ميكنم مطرح كردن اين بحث رو انجا بيخيال بشيد !!

اگر شما تاز فهميدي ايران نيوك چه خدماتي انجام داده !

من از اون اولش بودم وديدم كه چه خدمات ارزنده اي انجام داده و بيشتر بچه هايي كه با نيوك كار ميكنن اطلاع دارن ....

از طرفي خيلي از گروه هاي ديگه هم هستن كه به اندازه ايران نيوك و حتي بيشتر از اون خدمت كردن به جامعه ايراني .... ماننده مشهد تيم كه قبل از ايران نيوك شكل گرفته بود ...
و پلاتينيوم ... اوو ... پرتالها ... آجا

و طبق تجربه بنده پيشنهاد ميكنم اين بحث رو ادامه نديد چون آخرش ميدونم هميشه به دعوا ميشكه !!!!!
و اين رو هم بگم ...
من دخالتي توي اين تاپيك نميكنم ولي ببينم كسي بياد بحث رو منحرف كنه .. بدون هيچ دليلي بنش ميكنم ... !

J4vad

Member
با سلام خدمت دوستان

بله ! دوست عزيز همه آگاه هستند تمام تيم هاي پشتيباني و فارسي سازي كليه ي سيستم ها خدمت هاي فراواني به ايرانيان و جامعه ايراني مي كنند ! پس چه خوب است اين تفكر و اطلاعات كلي صورت گيرد

ولی اجا نیوک خیلی امکانات نداره.

دوست بسيار محترم ! سعي كنيد با انديشه سخن بگوييد ! البته فكر مي كنم اين كار كمي براي شما دشوار است ، پس سعي كنيد از اساتيد كمك بگيرد تا در تفكر شما تحول ايجاد شود :neutral:

يا حق .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا