چقدر انجمن فوتوشاپ موضوع بندی بدی دارد.!!!!!!!!

vidaa

New Member
سلام . من تازه عضو شدم. به این نیت که اشکالاتم را بگیرم.ولی هم سایت خیلی سخت لود میشود و هم دسترسی به سوالات مشابه سخت است و ادم ناچار از تاپیک تکراری است.

mostafa_az

Well-Known Member
مشکل باز شدن بد سایت به انجمن فوتوشاپ ربطی نداره . کل سایت مشکل داره .
294.gif

در مورد سوالات تکراری هم نامبرده رنج گنج میسر نمیشود ...
285.gif

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ویدا جان اولا اینکه خیلی خوش اومدی. دوما شما احتمالا تا حالا عضو فاریم یا انجمن خاصی نبودی.چون به جز مشکل دیر لود شدن سایت که مصطفی توضیح داد بقیه انجمنها هم همین جوری مطالبشون دسته بندی شده.

Sleekman

Member
ولي مشكل هرچي هست بايد سريعتر حل شه چون آدم به يه ذوقي مياد بعضي وقتام كه اصلا لود نميشه!!..

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب بله حرف شما هم کاملا درسته ولی این رو هم مطمئن باشید که مدیران ارشد سایت تمام تلاششون رو برای سریعتر اصلاح کردن این مشکل میکنن.

vidaa

New Member
سلام و تشکر.
اول اینکه بر حسب نیاز عضو انجمن ها یی که کمکم کند بوده ام.اگرچه مانند شما استاد اینکار نیستم.
دوم اینکه منظور من از ( چقدر انجمن فوتوشاپ موضوع بندی بدی دارد..) این بود که من نمیتوانم جواب سوالم را بگیرم نه اینکه .....:-? به کسی بر نخورد!!!!
سوم اینکه ظاهرا این مشکل را همه دارند پس چرا اساتید کار :wink: و مسوولان انجمن کاری موثر انجام نمیدهند؟

به جای اینکه بر تاریکی لعنت بفرستید حداقل یک شمع روشن کنید

من چون از کار شما سررشته ای ندارم سعی کردم پیشنهادی داشته باشم(من شمع را روشن کردم:wink: 9
شما هم شمع خود را روشن کنید :wink: ( حداقل کاری که فکر میکنید باید انجام شود را زودتر اجرا کنید)

mostafa_az

Well-Known Member
موضوع لود نشدن انجمن ها خدا رو شکر برطرف شد . دیگه مشکلی ندارین .
موشع سوالاتتون هم تا جایی که کاربرا در توانشون باشه کم نمیزارن . مطئمن باشین سوال بی جوابی اینجا نداریم مگر اینکه جوابشو هیچکی ندونه . :wink:

مخلصیم
مصطفی

جدیدترین ارسال ها

بالا