چطور یه عکس رو با فلش به چرخش درآریم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sanazf

Member
چگونگی تبدیل فایل عکس به فایلهای سه بعدی با فلش با قابلیت چرخش
باسلام

چه طوری میشه با فلش فایلای عکس رو بصورت سه بعدی با قابلیت چرخش تبدیل کرد؟ که علاوه بر چرخش دور اون نقطه های نور بیفته مثل کرم شب تاب .... و این موری کلیپ توی یه مووی دیگه باشه ... مثل همین تبلغ گوشه سمت راست مجید آنلاین که حرکت میکنه اونم حرکت کنه ...

ممنون میشم راهنمایی کنید

sanazf

Member
ببینین من میخوام یه عکس رو در پایین صفحه بصورت چرخشی قرار بدم یطوری که این عکس که یه گل هست 360 درجه بچرخه یعنی تا زمانیکه اون صفحه فعال هست اون تصویر هم اون پایین بچرخه و دور اون هم نقطه های روشن مثل کرمای شب تاب در حال چرخش باشه ... مثل حالتی که دور یه گل زنبورای عسل چرخ میزنن ...

امیدوارم تونسته باشم منظورمو بگم .. حالا من چه طوری اینکارو باید کنم؟ و این حالت رو بوجود بیارم؟

ممنون

آخرین ویرایش:

Mr. LonelY

کاربر فعال
واست ی نمونه آماده کردم، ببین کارتو راه میندازه یا نه!

پیوست ها

• 3D Motion.rar
    268.8 کیلوبایت · بازدیدها: 209

++Hadi++

Active Member
چند راه داره :
1- با 3 دی مکس عکسو طراحی کنی (عکسهای پشت سر هم در 3 دی مکس یا مایا یا ... ) و پشت سر هم در فلش قرار بدید .پ
2- با فلش پلیر 10 ، یک چرخش 360 درجه به لوگو بدین و این خیلی آسونه اونم با ابزار 3 دی در فلش .
3- با TweenMax این کار رو انجام بدین یعنی scaleX اون لوگو رو - , + کنید تا هی وارونه شه و دوباره برگرده سر جاش و اگه این کار رو به طور متناوب و با زمانبندی مناسب و رسیدن از مثلا scalex=10 به scaleX=-10 در بازه های زمانی، باعث می شه همون چیزی که می خواهین اتفاق بیفته .
بای...

salam dost aziz.
mitoni ye movi jadid bezari va to on axi ke mikhay ro import koni va badeh be on motion bedi agar khasti bego ta nemoneh bezaram.
:green:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اینجا یک انجمن فارسی زبان هست لطفا قوانین را رعایت کنید

موفق باشید

nekoee

New Member
چرخش 360 درجه روش کلیش اینه:
تمام اجزای شکلو انتخاب کنیید
از modify گروپ رو انتخاب کنید
تو چند تا قاب بعد قاب کلیدی درست کنید
رو یکی از قابها باشید و از گزینه اینسرت گزینه کرییت ماوشن تون رو انتخاب کنید

حالا تو پنل پروپرتیس گزینه دایرکشن رو بزارید رو سی وی یا سی سی وی (عقربه های ساعت یا عکس عقربه های ساعت)

حالا سوال من اینه:
اگه نخوایم 360 درجه بچرخه چکار کنیم؟ مثلا برا حرکت آونگی
ممنون میشم هر کی بلده جواب بده

mohammad.sub7

کاربر فعال
سه شنبه 18 خرداد 1389, 02:00 - قبل از پست شما آخرین پست بر میگرده به 2 سال پیش. لطفا پست قدیمی بالا نیار تو پست جدید مطرح کن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا