چطور وبسایتی با این شرایط بسازم؟

inception

Member
سلام دوستان
به یک وبسایت احتیاج دارم که بشه توش به راحتی به بحث و گفتگو پرداخت و امکانات خوبی در این زمینه داشته باشه
امنیت هم برام مهمه

از چه قالبی استفاده کنم؟
وبسایت اموزشی هست و موضوع میخوام بالا قرار بگیره و زیرش بشه بحث و تبادل نظر کرد یه چیزی تو مایه های فروم ولی جمع و جورتر
روی بعضی از موضوعات هم میخوام پسورد بزارم که افراد خاصی دسترسی داشته باشن

گفتگو اسان
رمز روی موضوعات
امنیت
پس زمینه هم میخوام تم مشکی داشته باشه
چون موضوع تخصصی هست بازدیدکننده هم خیلی زیاد نیست

لطفا اگه هاست با امنیت خوب میشناسین یا قالب با این مشخصات معرفی کنین یا اموزش بدین

ممنون

farik

Well-Known Member
باسلام..
خوب این چیزی که شما میخوابن من بودم از wp استفاده میکردم..قالب هم زیاد داره رایگان..ولی اگه میخواین که هزینه کنین vBulletin و اگه هم میخواین هزینه نکنین ولی انجمن باشه phpMYBB
موفق باشید...

inception

Member
ممنون از پاسختون
در ابتدا میخوام وبسایتی باشه که بشه توش موضوعی رو طرح کرد و زیرش کامنت گزاشت کامنتها هم صفحه بندی بشه مثل قالب وردپرس
بعدا میخوام فروم vb هم اضافه کنم

یه کم بهتر توضیح میدم
یه دی وی دی اموزشی ساختم برای تشویق خریدار به کپی نکردن میخوام یه سایت اموزشی و پاسخ به سوالات درست کنم
این سایت در اینده فروم هم بهش اضافه میشه ولی الان به هر دی وی دی یک یوزر و پسورد تعلق میگیره که خریدار میتونه با اون یوزر پسورد که قبلا داخل دیتابیس سایت قرار گرفته به موضوعات سایت دسترسی پیدا کنه
موضوع دی وی دی تخصصی هست و سایت بازدید خیلی سنگینی نداره نهایتا 1000 تا بازدید در روز داشته باشه هاست مناسب چیه ؟ که امنیتشم بالا باشه؟
هدفم ایجاد یه محیط تعاملی هست که کامنت گزار بتونه توش احساس راحتی کنه و به سادگی هرچه تمومتر بتونه کامنت بزاره

ممنون میشم راهنمایی کنین یکمم عجله دارم

farik

Well-Known Member
باسلام
فکر نمیکنم که با توجه به این کاری که میفرمایید نیازی به هاست پرحجم داسشته باشید...برای هاست هم من تابحال با دوتا هاست کار کردم و مشکلی نداشته..یکیش که مربوط به یکی از دوستانه..و یکی دیگش هم mashhadhost...اما در مورد امنیتش خودشون باید تضمین بدن...
اگه برای شروع کاره،ورد پرس انتخاب خوبیه..مخصوصا اینکه راحت و روونه..به شرطی که یک قالب مناسب و user friendly براش طراحی بشه..
موفق باشید..

websaz2012

Member
منم نظرم وردپرس است دلیل اصلیش اینه که انعطاف فوقعلاده ای داره
تمام چیزایی که گفتیت میشه توش انجام داد.

inception

Member
ممنون دوستان برای قالب selecta رو انتخاب کردم
http://www.obox-design.com/themes_page.cfm/theme/selecta
چند جا دیدم از این قالب استفاده کردن محیط خیلی مطلوب بود
فقط میمونه ویرایشش
اگه منبع اموزشی سراغ دارین که بتونم از اون طریق سریعتر ویرایشش رو یاد بگیرم ممنون میشم معرفی کنین

inception

Member
اقا ممنون از پاسخت اینو حتما دانلود میکنم سر فرصت میخونم ولی من تا دوروز دیگه این سایت رو باید بالا بیارم فعلا در حد پنج تا موضوع با عکس که زیرش امکان کامنت فراهم باشه کافیه
برای شروع یه اموزش فارسی ساده پیشنهاد میدی
ممنون

farik

Well-Known Member
باسلام..
حقیقتش من سایت واسه آموزش موضعی(!!)..ندارم..معمولا در اینطور مواقع خودم سعی میکنم از مهندسی معکوس یاد بگیرم:)شرمنده..
موفق باشید..

جدیدترین ارسال ها

بالا