*
}
margin:0;
}
اگر بخوایم تگ مورد نظر استایلی به ارث نبره و استایل پیش فرض مرورگر دوباره به اون تگ اعمال بشه باید چیکار کنیم؟* } margin:0; }
<style type="text/css">
#d1{
margin:10px;
}
</style>
<div id="d1">
<div id="d2">
<div id="d3">
</div>
</div>
</div>
شما می تونید به این صورت مشکلتون رو حل کنید:البته این مشکل من هم هست و تا حالا جوابی نگرفتم
<style type="text/css">
#d1 { margin:10px; }
#d2,#d3 { margin:0; }
</style>
css3 برای چند سال دیگه خوبه و فعلا پشتیبانی از همین css2هم به درستی انجام نمی شه !تو css3 میشه از دستور not: استفاده کرد.
مشکل منم نسخههای 6و7و8 ie هست دیگه !جز ie اونم نسخههای 6و7و8 بقیه مرورگرها(به همراه ie9) css3 رو خوب ساپورت میکنن.
توی سایت هایی که من طراحی میکنم یه تیکه کد اولش میزارم که قبل از هرچیز مرورگر رو تشخیص بده. در صورتی که مرورگر IE بود (ورژنش مهم نیست) یه صفحه سفید ظاهر بشه همراه یه پیغام که با این مرورگر سازگاری نداره و مرورگر رو عوض کنهمشکل منم نسخههای 6و7و8 ie هست دیگه !
کار خیلی خوبی کردی. به نظرم همچین کاری خیلی بهتر از اینه که وب سایت برای کاربر نمایش داده بشه ولی همه چی به هم ریخته باشه.توی سایت هایی که من طراحی میکنم یه تیکه کد اولش میزارم که قبل از هرچیز مرورگر رو تشخیص بده. در صورتی که مرورگر ie بود (ورژنش مهم نیست) یه صفحه سفید ظاهر بشه همراه یه پیغام که با این مرورگر سازگاری نداره و مرورگر رو عوض کنه
دیگه خودم رو از شر ie خلاص کردم. برای دستورات css و همچنین js واسه هر ورژنش باید یه کد بنویسم
تا حالا این کار من حتی یک منتقد هم نداشته![]()