چطور می تونم کاری کنم که یه خصلت توی تگهای فرزند به ارث برده نشه؟

i-php-i

Active Member
همونطور که می دونید تگهای فرزند خاصیت margin رو به ارث می برن و من نمی خوام چنین اتفاقی بیافته.

بطور کل چطور می تونم کاری کنم که یه خصلت توی تگهای فرزند به ارث برده نشه؟

freemagic

New Member
ببخشید فضولی میکنم
فکر میکنم منظور دوستمون این هست:
کد:
<style type="text/css">
#d1{
    margin:10px;
    }
</style>

<div id="d1">
<div id="d2">
<div id="d3">
</div>
</div>
</div>
اون دستور css برای d1 نوشته شده ولی روی d2 و d3 هم اعمال میشه
اگه درست متوجه شده باشم منظور دوستمون اینکه که اون دستور فقط روی d1 اعمال بشه و نه روی تگ های داخلی
البته این مشکل من هم هست و تا حالا جوابی نگرفتم

omid_p30

Member
تو CSS3‌ میشه از دستور not: استفاده کرد.
PHP:
*:not(img){	
margin: 0;
}
دستور margin بر روی همه عناصر به جز img اعمال می‌شود. به جای img می‌توان از نام کلاس و یا ID نیز استفاده کرد.

i-php-i

Active Member
تو css3‌ میشه از دستور not: استفاده کرد.
css3‌ برای چند سال دیگه خوبه و فعلا پشتیبانی از همین css2‌هم به درستی انجام نمی شه !

توی css2‌راهی سراغ ندارید؟

freemagic

New Member
مشکل منم نسخه‌های 6و7و8 ie هست دیگه !
توی سایت هایی که من طراحی میکنم یه تیکه کد اولش میزارم که قبل از هرچیز مرورگر رو تشخیص بده. در صورتی که مرورگر IE بود (ورژنش مهم نیست) یه صفحه سفید ظاهر بشه همراه یه پیغام که با این مرورگر سازگاری نداره و مرورگر رو عوض کنه:green:
دیگه خودم رو از شر IE خلاص کردم. برای دستورات css و همچنین js واسه هر ورژنش باید یه کد بنویسم:-?
تا حالا این کار من حتی یک منتقد هم نداشته:cool:

omid_p30

Member
توی سایت هایی که من طراحی میکنم یه تیکه کد اولش میزارم که قبل از هرچیز مرورگر رو تشخیص بده. در صورتی که مرورگر ie بود (ورژنش مهم نیست) یه صفحه سفید ظاهر بشه همراه یه پیغام که با این مرورگر سازگاری نداره و مرورگر رو عوض کنه:green:
دیگه خودم رو از شر ie خلاص کردم. برای دستورات css و همچنین js واسه هر ورژنش باید یه کد بنویسم:-?
تا حالا این کار من حتی یک منتقد هم نداشته:cool:
کار خیلی خوبی کردی. به نظرم همچین کاری خیلی بهتر از اینه که وب سایت برای کاربر نمایش داده بشه ولی همه چی به هم ریخته باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا