من از دریم ویور CS4 و CS5 استفاده می کنم. چطور می تونم با دریم ویور برای سایتم sitemap درست کنم؟
phpweb Active Member Jan 6, 2011 #1 من از دریم ویور CS4 و CS5 استفاده می کنم. چطور می تونم با دریم ویور برای سایتم sitemap درست کنم؟
echessdesign مدیر انجمن طراحی وب Jan 7, 2011 #2 درود بر شما از چه برنامه مدیریت محتوایی استفاده می کنید؟
phpweb Active Member Jan 7, 2011 #3 echessdesign گفت: درود بر شما از چه برنامه مدیریت محتوایی استفاده می کنید؟ کلیک کنید تا باز شود... من از نرم افزار مدیریت محتوا مثل جوملا و وردپرس استفاده نمی کنم. پنل مدیریت سایت رو رو خودم نوشتم.
echessdesign گفت: درود بر شما از چه برنامه مدیریت محتوایی استفاده می کنید؟ کلیک کنید تا باز شود... من از نرم افزار مدیریت محتوا مثل جوملا و وردپرس استفاده نمی کنم. پنل مدیریت سایت رو رو خودم نوشتم.
phpweb Active Member Jan 7, 2011 #5 roxeta گفت: از این سایت استفاده کنید . کلیک کنید تا باز شود... این سایت، همون سایتی هست که گوگل برای ایجاد سایت مپ در اختیار وب مسترها قرار داده؟ یه مسئله دیگه، بعضی از نرم افزارها رو دیدم که هنوان سایتهای فارسی رو بصورت ناخوانا نمایش می دن، این سایت این مشکل رو داره یا نه؟ آخرین ویرایش: Jan 7, 2011
roxeta گفت: از این سایت استفاده کنید . کلیک کنید تا باز شود... این سایت، همون سایتی هست که گوگل برای ایجاد سایت مپ در اختیار وب مسترها قرار داده؟ یه مسئله دیگه، بعضی از نرم افزارها رو دیدم که هنوان سایتهای فارسی رو بصورت ناخوانا نمایش می دن، این سایت این مشکل رو داره یا نه؟
sharktech کاربر فعال Jan 7, 2011 #6 کلا همه سایت هایی که سایت مپ درست میکنن لینک های با کلمات غیر انگلیسی رو کد میکنن!
phpweb Active Member Jan 7, 2011 #7 sharktech گفت: کلا همه سایت هایی که سایت مپ درست میکنن لینک های با کلمات غیر انگلیسی رو کد میکنن! کلیک کنید تا باز شود... پس چطور باید برای سایتم یه سایت مپ طراحی کنم؟
sharktech گفت: کلا همه سایت هایی که سایت مپ درست میکنن لینک های با کلمات غیر انگلیسی رو کد میکنن! کلیک کنید تا باز شود... پس چطور باید برای سایتم یه سایت مپ طراحی کنم؟