چطور می‌شه زبان‌ها رو تغییر بدیم

با سلام
من یه اسکریپت دارم که دارای چند زبان هست که با تغییر دادن اون در فایل config.php زبان کلّ سایت عوض می‌شه حالا من می‌خوام که زبان‌ها رو به صورت یه منو کشویی در بیاد و با انتخاب کردن اونها از صفحهٔ اول سایت ، زبان کلّ سایت عوض شه ؟
اسکریپت پیوست شد ...

:rose::rose::rose:

پیوست ها

• Upload.zip
    187.5 کیلوبایت · بازدیدها: 7

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
از چه cms استفاده می کنید؟
می توانید لینک تغییر زبان را در صفحه اصلی بسایزید...

fumnimda

New Member
خوب شما می تونی با استفاده از جاوااسکریپت وقتی که یکی از گزینه های لیست انتخاب شد صفحه رو redirect کنی به آدرسی که همون آدرس صفحه ات باشه اما در url یک پارامتر مثل lang داشته باشی که مقدارش همون زبان انتخابی باشه.
الان سرکار هستم و وقت ندارم کدش رو برات بگذارم. اگر از این توضیحاتی که دادم فهمیدی باید چکار کنی که خودت کدش رو بنویس اگر نه بگو که سر فرصت برات بگذارم.

سلام
آقا دستم به شلوارت ، من هیچی‌ بلد نیستم از بیخ عربم شما هرکاری میکنی‌ برام رو اسکریپ انجام بده .
خیلی‌ خیلی‌ ممنون میشم عزیز جان

fumnimda

New Member
خب ببین من تو سایتها که می خوام چند زبانه باشه این کار رو می کنم که ترجمه های هر زبان رو یک فایل می زارم . بعد یک combobox ( همون <select>) می زارم که گزینه های زیان توش باشه :
مثل :

کد:
<select onChange="window.location='misc.php?lang='+this.options[this.selectedIndex].value;">
        <option value="p">persian</option>
        <option value="e" selected>english</option>
    </select>

خب حالا کاربر اگه فارسی رو انتخاب کنه صفحه redirect میشه به این آدرس :
misc.php?lang=p

حالا تو فایل misc.php مقدار lang رو می خونم و بر اساس اون فایل مربوطه رو صدا می زنم:

PHP:
include 'langsfolder/'.$_GET['lang'].'.php';

خب حالا define هایی که برای زبان شده تو صفحه نشون داده می شه.

امیدوارم که این توضیحات کمکت کنه. اگه دقیقا چیزی نیست که می خوای می تونی ازش ایده بگیری تا مشکلت رو حل کنی.

aghaye mohandes man hichi az in chiz haee ke shoma goftin motevaje nashodam va nakhaham shod shoma agar mishe ye lotf bekon aye mane andeye haghir in chizahaee ke gofti baraye ma ye joori too oon escript ke ala peyvast kardam ja bede mamnoon misham
:rose:

chi shod pas ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

جدیدترین ارسال ها

بالا