عزیزم در ابتدا شما باید بتونید یه ساختار جستجوی ساده بنویسید تا X,Y ها (یا همون 15 نقطه)ی مد نظر توی نقشه (مثلا یک فایل عکس بزرگ) رو همراه با مشخصات اون به دست کاربر برسونه یا یه جایی لیست کنه.
از موضوع جستجو که بگذریم با فرض اینکه شما می تونی X و Y اون چند نقطه رو به ما بدی. 3 تا راه استاندارد به نظرم میرسه که خدمتتون عرض می کنم.
(در دو راه آخر MMB نقش یک Interface (رابط کاربری) رو بازی میکنه و بقیه کار ها رو باید جای دیگه انجام بدید.)
1. استفاده از Bitmap Object ام ام بی در حالت Actual Image Size برای جا به جایی عکس پشت یک ماسک(Mask) فرضی.
برای اینکار شما باید تصویر نقشه رو داخل MMB بیارید (که پیشنهاد می کنم برای جلوگیری از سنگین شدن برنامه تصویر رو بعد از اجرای برنامه بارگذاری کنید یا از حالت External Image خود ام ام بی استفاده کنید.)
و بعد داخل تنظیماتش بشید و گزینه ی Keep Actual Image Size رو با Option های مورد نیازتون انتخاب کنید.
بعد از اون به این دستورات احتیاج پیدا می کنید :
کد:
ScrollImageView("","")
ImageScrollX(object$)
ImageScrollY(object$)
(فکر می کنم اگر داخل مثال های ام ام بی بگردید یه مثال برای این مورد هست. ضمن اینکه راهنمای ام ام بی در این مورد خیلی خوب توضیح داده.)
2. استفاده از آبجکت Flash و قابلیت های اون هست. که برای اینکار می تونید یه مثال نقشه ی Flash با Action Script 2 (که اگر جستجو کنید پیدا می کنید.) رو توی نرم افزار استفاده کنید و با دسترسی به سورس اون و استفاده از دستورات FlashSetVar و FlashGetVar بین این دو تا رابطه برقرار کنید.
3. همون راه حل بالا اما اینبار با استفاده از ترکیب Html و Java و MMB و رابطه برقرار کردن بین این دو تا. برای درک چگونگی ارتباط هم به مثال خود ام ام بی واقع در :
Multimedia Builder498\Samples\498_examples\html\html_mmbscript.mbd
مراجعه کنید.
اما به هر حال، کاری که می خواهید بکنید ابعاد مختلفی می تونه داشته باشه و پیشنهاد می کنم ابتدا حرکت اولیه رو با یکی از موارد بالا داشته باشید و اگر به مشکل یا ابهامی برخوردید صرفا مطلب مورد سوال رو برای بحث بیشتر قرار بدین.
موفق باشید.