چطور میتونم سورس ام رو Zend ، Encode کنم ؟؟!!

arashdanger

Member
آخه چرا میخوای اینکار رو بکنی؟ php یک زبان متن بازه و باید سورس برنامه هاش در دسترس باشه.

NabiKAZ

Well-Known Member
arashdanger گفت:
آخه چرا میخوای اینکار رو بکنی؟ php یک زبان متن بازه و باید سورس برنامه هاش در دسترس باشه.

سلام
با حرف شما اصلا موافق نیستم
بوجود آوردندگان PHP اصل رو بر منبع باز بودن قرار دادند و سیاست کاریشان در ابتدای پیدایش بر این اصل بود.
خب من از این فناوری استفاده میکنم و یک نرم افزار تولید میکنم ! شاید سیاست های کاری من برای تولید و ارائه اون نرم افزار، بر منبع باز بودن نیست ! هیچ اجباری وجود ندارد که برنامه من نیز سیاست پدید آورندگان PHP را در پیش بگیرد!
متوجه منظورم میشید؟
مخصوصا در ایران که حق کپی رایت معنی ندارد، چطور شما دم از منبع باز بودن برنامه های شخصی که بسیار زمان و انرژی آدم رو میگیره میزنید؟!

این نظر شخصی بنده بود.

نبی

jhoseini

Member
دوستان ، کسی یه لینک مطمعن برای ZendSafeGuardCrack سراغ داره؟
اگه میشه سرکاری نباشه

Mikhak

Active Member
دوست عزير اگه هم لينكي پيدا كني فقط رو سيستم لوكال درست كار ميكنه

غير ممكنه بتوني يك نسخه كرك شده رو بر روي يك هاست واقعي اجرا كني

من خيلي سعي كردم . ولي نشد

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اخه چه کاری شما میشنی وقت میذارید کد گذاری میکنی بعد یکی دیگه میاد کد شمارا میشکنه واستفاده میکنه

به نظر من php فقط به خاطر open سورس بودنش که خیلی سریع رشد کرد 70 % وب مستر ها الان از نرم افزار های از این قبیل تو طراحی هاشون استفاده میکنند

NabiKAZ

Well-Known Member
shirani گفت:
اخه چه کاری شما میشنی وقت میذارید کد گذاری میکنی بعد یکی دیگه میاد کد شمارا میشکنه واستفاده میکنه

به نظر من php فقط به خاطر open سورس بودنش که خیلی سریع رشد کرد 70 % وب مستر ها الان از نرم افزار های از این قبیل تو طراحی هاشون استفاده میکنند

ای بابا باز که حرف خودتون رو میزنید . من مجبورم دوباره توضیح بدم !

PHP یک زبان برنامه نویسی تحت وب منبع باز است که به دلیل خاصیت منبع باز بودن رشد کرده !
یک برنامه نوشته شده توسط این زبان ممکنه یه پروژه پیچیده و وقت گیر باشه که سیاست طراح اون بر منبع باز بودن پروژش نیست ! پس دلیلی نداره سورس اون رو ارائه بده. هر کسی سیاست کار خودش رو داره .
بازم میگم زبان PHP با نرم افزار های نوشته شده توسط این زبان دو تا چیز و هدف و سیاست جدا هستند!

بازم باید توضیح بدم ؟!
اگر کسی نظر دیگری دارد خوشحال میشویم بشنویم.

جدیدترین ارسال ها

بالا