چطور ميشه يه عکس نا واضح رو واضح کرد؟

Norik

Active Member
:( اين عکس مثال يه عکس ديگست که شب سال نو از من گرفتن ولی نوبت ما که بشه عکسمونو اين مدلی ميگيرن. اگه ميشه روش واضح کردن اين عکسو بگين چون خيلی حياطيه :(
:cry:
جايزه داره خيلی توپ هم جايزه ميدم
:oops: اصلآ به همه جايزه ميدم فقط عکس واضح بشه :cry:

mat.jpg

اين يه مدل

iwd_admin

Member
اصولا عكسي كه اينطور تار باشه نميشه واضحش كرد اونطور كه بايد.
ميتونيد با ابزار يا فيلتر Sharpen يخورده درستش كنين ولي انتظار نتيجه خوبي نبايد داشته باشين.

omidak

Active Member
iwd_admin گفت:
اصولا عكسي كه اينطور تار باشه نميشه واضحش كرد اونطور كه بايد.
ميتونيد با ابزار يا فيلتر Sharpen يخورده درستش كنين ولي انتظار نتيجه خوبي نبايد داشته باشين.
اما من ديدم كه اين كار ميشه...
و حتي 1 عکس دادم به 1 عكاسی كه با Photoshop این کار رو کرد که اون عکس 1000 برابر از این بدتر بود :lol:
حتماً میشه :lol: ... من هم خیلی با Filter ها ور رفتم اما نشد که نشد که نشد :roll:

aminem

Member
با فيلتر كه نميشه. درست كردنش به نظر من حوصله ميخواد با كار دستي. يعني تيكه تيكه دستي درستش كرد و از ابزار Brush استفاده كرد. (و همينطور از شارپن)

saman_sweden

Active Member
بايد دستي انجام داد اما با paint shop ورژون 8 يه مقدار سريعتر و بهتر ميشه روعكس كار كرد

Norik

Active Member
ممنون از دوستاني که يه کوچولو به من اميد دادن.
با صد درد سر بالاخره درست کرم.
جاتون خالی, کلی چيزای عجيب غريبم ياد گرفتم
مثلآ قبل هر کار بايد عکسمونو تميز کنيم و کلی افکت هم يادگرفتم.
مهمترين فيلتر Sharp>unsharp هست که بسته به عکستون و مقدار رنگش تناسبهايی داره که بايد رعايت بشه. بعدشم اگه کسی adobe Golive داره يه امتحان بکنه به ما هم بگه يه عکس تو golive چطور واضح ميشه, چون يه جا خوندم که با اون برنامه بهتر ميشه يه عکس نا واضح رو واضح کرد.
البته چون اين عکس با resolution ه بالا بود کيفيتش بعد چاپ بهتر در اومد.
اگه کسی يه همچين مشکلی پيدا کرد ميتونم بيشتر کمکش بکنم.

iwd_admin

Member
Adobe GoLive براي طراحي وب و ايناس.
من البته زياد كار نكردم باهاش ولي نميدونم اونطوري كه شما ميگين براي اديت گرافيكي ابزار مناسب داشته باشه يا نه .

جدیدترین ارسال ها

بالا