چطور ميشه تو سي شارپ خروجي exe رو stand alone کرد؟

sinaafra

Member
من مي خوام برنامه اي رو که تو سي شارپ نوشتم رو خروجي exe بگيرم و بتونم در سيستم هاي ديگه هم از اون استفاده کنم بدون اينکه نيازي به DLL,OCX ,.. هاي استفاده شده در برنامه داشته باشم بعبارتي ميخوام برنامه exe من standalone باشه و به تنهايي بالا بياد . پيشاپيش متشکرم از راهنمائي تون .

MnavidM

Active Member
من مي خوام برنامه اي رو که تو سي شارپ نوشتم رو خروجي exe بگيرم و بتونم در سيستم هاي ديگه هم از اون استفاده کنم بدون اينکه نيازي به DLL,OCX ,.. هاي استفاده شده در برنامه داشته باشم بعبارتي ميخوام برنامه exe من standalone باشه و به تنهايي بالا بياد . پيشاپيش متشکرم از راهنمائي تون .
ندیدم همچین کاری انجام بشه ، کل موضوع سر این Net frame Work هست .

تو برنامه های Visual Studio که از کتابخانه های فریم ورک استفاده می کنه ، وقتی برنامه ای می نویسید ، اون برنامه خود کتابخانه رو در فایل اجرایی قرار نمیده بلکه میره از کتابخانه های فریم ورک استفاده می کنه.

شما می تونید برای برنامه خودتون Setup بسازید و به این وسیله کتابخانه ها و فریم ورک رو نصب کنید.

نوید.

sinaafra

Member
ندیدم همچین کاری انجام بشه ، کل موضوع سر این Net frame Work هست .

تو برنامه های Visual Studio که از کتابخانه های فریم ورک استفاده می کنه ، وقتی برنامه ای می نویسید ، اون برنامه خود کتابخانه رو در فایل اجرایی قرار نمیده بلکه میره از کتابخانه های فریم ورک استفاده می کنه.

شما می تونید برای برنامه خودتون Setup بسازید و به این وسیله کتابخانه ها و فریم ورک رو نصب کنید.

نوید.

نوید جان ممنون از راهنمائیت !
من نمی تونم از Setup برای برنامه ام استفاده کنم به دلایلی !!
نوید شما تحت وب هم می نویسی ؟
آیا میشه داده هامونو از طریق flash دریافت کرد مانند php ؟
ممنون میشم اگه کمکم کنی !

night11

Member
خروجي سي شارپ stand alone هست كافبه فايل اجرايي و اون dll كه ساخته ميشه ور همراه خودتون ببرين اما مشكل همين .net framework هست كه اين مشكل هم در ويندوزهاي جديد حل شده و شما نسخه فريم ورك رو دارين.

جدیدترین ارسال ها

بالا