چطور حجم یک عکس رو بالا ببرم؟

سلام خدمت اساتید محترم.
میخواستم بدونم اگر بخوام حجم یک عکس مثلا 1600x1200 که با دوربین کنون گرفته شده رو واسه چاپ روی بنر به عکس بزرگ تبدیل کرد مثلا 8500x5700 به بالا با فتوشاپ چکار باید کرد؟و آیا اصلا امکان داره؟

و اینکه با فتوشاپ نا چه ابعادی رو میشه خروجی گرفت؟

پیشاپیش تشکر.

majid_a95

Active Member
سلام
بااجازه اساتید سایت
دوتا نکته :
1-شما قرار نیست حجم عکس رو بالا ببرید .باید کیفیت رو بالا ببرید که به تبع این حجم عکس میره بالا . بماند که امکان این کارم زیاد نیست:green:
مثلا همین مثالی که خودتون زدید . یه سند 8500x5700 باز میکنید که خیلی بزرگه :)green:) بعد اون یکی عکس رو میزارید اینجا . (کیفیت رو باید توی سند جدید تنظیم کنید با توجه به نیازتون)
2- برای استفاده یک عکس مثلا توی بنر .... باید ببینید کیفیت عکس چقدره (کیفیت دوربین عکس گرفته شده) .هرچی بالاتر بهتر.
البته برای بنرهای بزرگ چون 72 درنظر میگیرن زیاد مشکلی پیش نمیاد
------------------------------------------------------------------------------------
2-1 برای افزایش کیفیت توی انجمن راهکارهایی رائه شده . یه جستجویی بکنید
1-2 اساتید میان تکمیل میکنن ایشاله
---------------------------------------------
موفق باشید .:rose:
یاعلی

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
دوست من امکان چاپ که هست و میشه عکس رو دستی بزرگ کرد ولی کیفیت مطلوب بهتون نمیده
چرا که هر چقدر تصویر شما با کیفیت و رزولوشنش استاندارد چاپ باشه خروجی شما خیلی مطلوب تر میشه.

:rose:

Graphessional

Active Member
یه راه ساده ی دیگه اینه که عکس رو باز کنید و Alt+Ctrl+I رو با هم بگیرید.
حالا توی اون پنجره ی شناور می تونید هم رزلوشن عکس رو تنظیم کنید و هم اندازه شو.
توی گزینه های مختلف این پنجره که ریز بشدی همه چی دستگیرتون می شه.
یه نکته هم هست! مواظب باشید برای چاپ، مد رنگ سندتون حتما باید CMYK باشه.
رزلوشن برای بنر و چاپهای بزرگ، زیر 72 هم ممکنه. یعنی اگه مجبور باشید تا 40 هم می تونید بیارید ولی 72 از همه واضحتره و منظور از 72 یا 40، dpi هستش. مواظب باشین موقع تنظیم رزلوشن، پیکسل در سانتیمتر رو انتخاب نکنید!
راجع به اون یکی سئوالتونم باید عرض کنم فتوشاپ برای بزرگنمایی یه سند محدودیتی نداره و تا جایی که سی پی یو و رم سیستم شما اجازه بده سند رو بزرگ می کنه.
موفق باشی

با تشکر از همه.
خوب من یه نمونه کاری دیدم که با دوربین Canon عکس 1600x1200 گرفته بود(چون هر دو عکسو دارم) و عکسی با اندازه 8500x5700 ازش ساخته بود که کیفیتش بالاتر از اولی بود.یعنی واضحتر بود.
راجع به این مورد چی؟

بازم تشکر میکنم.

majid_a95

Active Member
کیفیت بهتر شده رو نمیدونم ....:shock: ولی چون عکسش با کیفیت بوده وقتی بزرگ شده مشکلی پیش نیومده!!:rose:

آخرین ویرایش:

Graphessional

Active Member
دوست من اینکه یه تصویر بهتر از تصویر اصلی خودش به نظر بیاد فقط یکی از جادوهای فتوشاپ هستش.
یکی از تکنیکهایی که فتوشاپ برای بهتر به نظر رسیدن تصاویر می تونه روی اون پیاده کنه رو واست فاش می کنم.
شما خودت اینو امتحان کن. مطمئنم که خوشت میاد!
تصویر رو باز کن
به منوی فیلتر برو و از اونجا برو به گزینه Sharpen و بعد روی زیر منوی Sharpen (اولین گزینه منوی شارپن) کلیک کن.
حالا می بینی که تصویرت شارپ می شه یعنی کنتراست رنگهای همسایه در هر نقطه از تصویر بیشتر می شه
شارپ کردن تصویر ممکنه مرزهای خشنی بوجود بیاره که همه شون هم دلچسب نیست
برای ملایم کردن این حدود و در عین حال حفظ این کنتراستی که باعث وضوح بیشتر تصویر شده یه بار دیگه به منوی فیلتر برو
روی گزینه Noise کلیک کن و از اونجا گزینه ریدیوس نویز (آخرین زیر منو، در منوی نویز) رو انتخاب کن
یه پنجره شناور با امکان تنظیمات باز می شه
اگه از تنظیمات سر در نیاوردی مشکلی نیست
با همون تنظیمات پیش فرض OK کن
حالا می بینی که نویز های آزار دهنده ای که موقع شارپ کردن بوجود اومده و همچنین خیلی از نویزهای پیش از اون با این فیلتر از بین می ره.
تبریک می گم!
شما با دوتا فیلتر ساده و بدون استفاده ار تکنیکهای پیچیده فتوشاپ موفق شدید تصویرتون را تا حد زیادی از نظر ظاهری واضح تر و با کیفیت تر جلوه بدید!
امیدوارم خوشت اومده باشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا