چطور بک آپی رو که در یه سایت دیگه یا روی سایت خودمون قرار داره برگردونیم؟

arashdanger

Member
سلام
دارم سایتم رو move میکنم و یه بک آپ رو هاست قبلیم گرفتم و با دسترسی SSH که داشتم فایل بک آپ رو به هاست جدیدم منتقل کردم(البته از یه هاست دیگه هم این وسط استفاده کردم) خوب حالا میخوام فایل بک آپ رو restore کنم ولی تنها گزینه ای که واسه برگردوندن بک آپ تو Cpanel هست واسه آپلود از کامپیوتر هست و گزینه ای برای برگردوندن بک آپ از روی فضای همین هاست یا از هرجای دیگه ای تو اینترنت وجود نداره چیکار باید کنم؟
دستوری برای اینکار وجود داره؟ (من دسترسی SSH هم دارم)

oxygenws

Active Member
به مدیر سرورت بگو، ایشون می تونه به راحتی اون فایل رو recover کنه.
اگر نکرد، بگو تا یک راه خیلی دشوار تر بهت بگم.

arashdanger

Member
مدیر سرور کجا بود! مدیر سرور ماهی یه بار به آدم جواب نمیده! دسترسی Ssh داده گفته هرکاری که میخوای میتونی باهاش انجام بدی!!!
ما طالب همون راه سختیم.

oxygenws

Active Member
قبل از کار، از روی فایلت یه نسخه پشتیبان بگیر که بعدا .....
عبارت file.gz همون فایل فشرده شماست.
کد:
tar xvzf file.gz

این دستور، لیست تمام شاخه هایی که ایجاد شده رو می نویسه، بگو چیاست تا بت بگم!

arashdanger

Member
سلام
این دستور که لیست همه فایلهارو نوشت!تازه فایل رو هم untar کرد و تو یه پوشه بنام همون فایل بک آپ ریخت! اسم شاخه ها و فایلهایی رو که تو این پوشه هستند رو مینویسم:

کد:
DIRECTORIES:
cp
fp
homedir
httpfiles
interchange
log
mm
mma
mysql
psql
resellerconfig
sslcerts
sslkeys
va
vad
vf

FILES:
addons
nobodyfiles
pds
proftpdpasswd
quota
sds
shadow
shell
mysql.sql

تا جایی که فهمیدم پوشه homedir شامل همه فایلهایی هست که قبلا داشتم و فایل mysql.sql هم فکر کنم بک آپ دیتابیسمه از بقیه زیاد سر در نیاوردم البته اکثر پوشه ها خالین!
حالا باید چیکار کنم؟

arashdanger

Member
حالا تمام فایلها رو برگردندم و دیتابیس رو هم برگردوندم فقط موندم که چه جوری تنظیمات رو برگردونم؟

oxygenws

Active Member
بله، ستور فوق باید فایل ها رو باز می کرد!! اصلا برای همین دادم!!
خوب، خودت هم که مابقی کار ها رو کردی، خوبه :)

منظورت از "فقط موندم که چه جوری تنظیمات رو برگردونم؟" چیه؟؟ دقیقا چه تنظیماتی؟؟ بگو تا بگم "میشه یا نه" و اگه میشه، بگم "چطوری!"

جدیدترین ارسال ها

بالا