چطور بکاپ هاستم رو به هاست دیگه انتقال بدم

vahid_3d

Active Member
چطور می شه بدون دانلود بک آپ روی لوکال مستقیما در هاست بعدی انتقال داد؟

delavar12

Member
سلام

چون گفتنش کمی سخته و وقت گیر لطفا تماس بگیرید تا راهش رو دقیق براتون توضیح بدم - ترجیحا برید توی کنترل پنل آماده باشید

با تشکر

arianhost

Member
اگه بك آپ رو قبلا گرفتيد كه مي تونيد با دانلود و آپلود انتقال بديد.اگه مي خوايد الان بك اپ بگيريد به سي پنل بريد ، بخش بك آپ بعدش اونجا فول بك اپ رو انتخاب كنيد ، اون جا جاي بك اپ رو به جاي Home Directory روي ftp قرار بدين و مشخصات هاست جديدتونو بديد.اينطور بك اپي كه گرفته مي شه خود به خود به هاست جديد منتقل مي شه.

vahid_3d

Active Member
خوب حالا انتقال دادم. در جایی که باید Restore کنم باید چه آدرسی بنویسم؟

arianhost

Member
خوب ببخشيد دير جواب دادم!
وقتي روي اف تي پي گذاشتيد.توي گزينه اول يا آدرس اف تي پي يا آي پي سرور رو بدين.بعدش يوزرنيم و پسورد اف تي پيتون.بعدش پورت رو روي 21 بزاريد و دايركتوري رو روي
public_html/
بزاريد.
بعدش كه فرستايد مي ره توي روت هاستتون.بعدش براي ري استور كردن فايل
.tar.gz
رو اكستركت كنيد.يه پوشه جديد باز مي شه داخل اون پوشه بريد بعد توي
homedir
و بعدش توي
public_html
وقتي رفتيد اونجا كل پوشه ها و فايل ها رو انتخاب كنيد و به پابليك سايت جديدتون ببريد.
اين براي فايل هاي سايته.براي ديتابيس هم بايد بريد توي پوشه بك آپ بعدش بريد توي پوشه ماي اس كيو ال.اونجا ديتابيس مورد نظر رو انتخاب كنيد و دانلود كنيد بعد به بخش بك آپ بريد و ري استورش كنيد.
البته اين راه براي نت هاي كم سرعته.
مي تونيد بك اپ رو دانلود و بعدش از بخش بك آپ ري استور كنيد.اما معمولا زياد طول مي كشه.
اميدوارم خوب توضيح داده باشم.

vahid_3d

Active Member
بخشید، این فایلهای دیتابیس در هاست ، کجا ذخیره می شه؟

vahid_3d

Active Member
خوبه. دیتابیس رو هم با یه روش من در آوردی بکاپ کردم. حالا مونده چرا صفحه ایندکس رو که می زنم ، برا دانلود باز می شه؟
http://miv.ir

arianhost

Member
دوست عزيز سايت شما ارور 404 مي ده!چيزي هم واسه دانلود نمياد.تا حالا واسه من فقط يه بار ارور 404 داد كه اونم ري دايركت رو روي يه فايلي كه وجود نداشت گذاشتم!

vahid_3d

Active Member
اون سرور خراب بود( ایتاکو ). برا همین یه هاست از سرور هلند خریدم. و خودشون رایگان برام بکاپ گرفتند.
پس دیگه مشکلی ندارم.
خدانگهدار.

جدیدترین ارسال ها

بالا