چطوری یک سایت داشته باشم؟

سلام دوستان عزیز کسی می توانه در متنی کوتاه در باره ساخت سایت و خرید هاست و دومین توضیحاتی بده که چطوری یک سایت داشته باشیم و ویرایش کنیم و غیره....می خواستم یک سایت در باره پی دی ف های آموزشی طراحی با فوتوشاپ داشته باشم....یکمی با برنامه فرونت پیچ کار کردم ------------با تشکر.........

چگونه می توان وب سایت داشت؟

مرحله اول:
انتخاب نام دامنه و ثبت آن در آیکان ( آیکان، نام سازمان بین المللی است که وظیفه آن ثبت و نگهداری و ایجاد زیر بنای نامهای دامنه در جهان می باشد) است. البته ثبت نام دامنه مستقیما توسط این سازمان صورت نمی گیرد، بلکه توسط شرکتهایی که مستقیما از آیکان نمایندگی دارند و یا شرکتهای وابسته به این نمایندگان صورت می پذیرد. لازم است قبل از ارائه درخواست خود جهت ثبت نام دامنه، از عدم ثبت آن نام توسط فردی دیگر در اینترنت اطمینان یابید. امکان جستجوی نام دامنه و اطمینان از عدم ثبت آن ، توسط شرکتهای ارائه دهنده خدمات وب در اختیار شما قرار می گیرد.

مرحله دوم:
همراه با ثبت دامنه، خریداری سرویس میزبانی وب ( هاستينگ ) از شرکتهای خدمات دهنده، باید صورت پذیرد. پس از انجام این مراحل، مالکیت مجازی بخشی از اینترنت در اختیار شماست.

مرحله سوم:
وب سایت شما نیازمند به محتوا و طراحی است. طراحی وب سایت مقوله ای پیچیده است، اما یک وب سایت ساده می تواند متشکل از متن و تصویر و یا فلش و حتی موزیک باشد. پس از تکمیل مراحل ایجاد و طراحی وب سایت، ثبت نام دامنه ( دومین ) و خریداری سرویس میزبانی وب، سایت طراحی شده را می بایست بر روی سرور (کامپیوتر خدمات دهنده) شرکت ارائه دهنده خدمات وب قرار داد.

قیمت هاست چنده قیمت ها ماهیانه سالیانه.........چند میگابایت باید این اطلاعات رو از کجا بگیرم و چگونه دامین و هاست بخریم

قيمت هاست و دامين بستگى به پارامترهاى انتخابى شما و شركتى كه از آن مى خواهيد خدمات دريافت كنيد دارد و متفاوت است.

ميزان فضا را متناسب با حجم سايت ( فايلها ، بانک اطلاعاتي و ... ) انتخاب نمائيد، در صورتي که سايت شما بازديد کننده هاي زيادي دارد يا در آينده ترافيک بالايي خواهد داشت به پهناي باند ( Bandwidth ) اختصاص يافته توجه نمائيد، به Resource هاي اختصاص يافته به Hosting Plan مورد نظرتان برحسب نوع طراحي و برنامه نويسي سايت خود توجه نمائيد و زبان های برنامه نویسی که در سایت خود استفاده نموده اید در Hosting Plan مورد نظرتان پشتیبانی شود، سازگاری سایت با سیستم عامل سرویس Hosting مورد نظرتان و ...

بعد از انتخاب شركتى كه مى خواهيد از آن خدمات بگيريد ، به سايت شركت خدمات دهنده مراجعه و قيمت ثبت دامنه و هاستينگ رو مى توانيد از آنجا مشاهده كنيد و به صورت آنلاين (در صورتى كه شركت خدمات دهنده چنين خدمتى رو ارائه داده باشد) سفارشات خود را مى دهيد.
( برای سفارش آنلاين ابتدا می بایست عضو شركت خدمات دهنده شوید ، بعد با قرار دادن اعتبار در حساب خود می توانید سفارشات رو انجام دهيد.)

در انتها براى اينكه به ليست شرکت هاى برتر ارائه دهنده ی این خدمات در ایران دسترسى پيدا كني دبه اين سايت كه این آمار هاش هر هفته یک بار بروز می شود يه سر بزنيد:

http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/IR

با تشكر محمد اميري

reezza

Member
یه پیشنهاد : گول این قیمت های پایین رو نخور به این خاطر که اکثرا پشتیبانی خوبی ندارند و در صورتی که به مشکل بر بخوری(که بر می خوری) اون وقته که می شه فهمید چرا این همه قیمت های هاست متفاوت هست این قضیه برای دومین هم صدق میکنه بعضی از این سایت هایی که خدمات هاست و دومین می دن وقتی می بینند که سایت شما بازدید خوبی داره وقتی می خواهی تمدبد کنی قراردادت رو اونوقت که باید قیمت های خیلی بالاتری رو پرداخت کنی خودم با این مشکلات زیاد بر خورد کردم
حتما برای خرید هاست و دومین معتبر بودن شرکت را در نظر داشته باش

parsihost

New Member
قيمت پايين نشانه كيفيت كم يا عدم پشتيباني نيست به سايت ماهم يه نگاهي بندازي بد نيست

reezza

Member
پارسی هاست جان من هم نگفتم قيمت پايين نشانه كيفيت كم يا عدم پشتيباني هستش من منظورم اون چند شرکت خاص هستش البته شرکت که نیستن یه نوع واسطه هستند و گفتم معتبر بودن رو در نظر داشته باشید

harandipour

New Member
سلام به همه دوستان

من پک کامل چند تا از برنامه هایی رو که می تونید روی هاستهای مختلف نصب کنید دارم(ویندوز و لینوکس) . هر کی خواست به من یه ایمیل بزنه تا براش ارسال کنم . [email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا