چطوری یکسری اطلاعات رو از بانک نشون بدم و در همین حین ویرایش هم بکنم سپس همه رو با هم

esmasoudi

New Member
سوال : چطوری توی یک gridview اطلاعاتی رو که از طریق بانک نشون دادم دستکاری کنم بهد در آخر همگی رو با هم به بانک ارسال کنم.یا اصلا چطوری یه سری اطلاعات رو از بانک نشون بدم و در همن حین ویرایش هم بکنم سپس همه رو باهم در بانک ذخیره کنم (update) نه یکی یکی !

کار سایت من این طور هست که در قسمت ورود به سایت دانشجویان با ورود شماره دانشجویی و شماره شناسنامه می توانند نمرات ترم جاری خود را ببینند و اپراتور با ورود نام کاربری و کلمه ی عبور خود می تواند با وجود سه combo box ابتدا رشته بعد استاد بعد درس مورد نظر را انتخاب کرده سپس لیست تمامی دانشجویان آن درس که با آن استاد هستند می آید حالا باید اپراتور نمرات دانشجویان را وارد بکند.

تا این جا را درست کردم لیست دانشجویان رو با gridview نشان دادم و آن را از طریق AccessDataSource به بانک اتصال دادم به طوری که در هر ستون آن یکی از فیلد ها قرار گرفته یک ستون هم با ItemTemplate ایجاد کردم که درونش یک TextBox قرار دادم(این textbox رو برای ورود نمره گذاشتم) به این ترتیب موقع اجرا به ازای هر رکورد یک TextBox نشان داده می شود ولی موقع اجرا نمی توانم به محتوای TextBox دسترسی داشته باشم .( خاصیت AutoPostBack textbox,را هم True کرده ام )

به جواب سوالم نیاز فوری دارم تا چند روز دیگه بیشتر فرصت ندارم

آخرین ویرایش:

MDP

Well-Known Member
سلام رفیق!!!

تو میتونی از طریق دستور زیر این کار رو بکنی!!!:

Private Sub DataGrid1_ItemCommand(ByVal source As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.DataGridCommandEventArgs) Handles DataGrid1.ItemCommand
If e.CommandName = "commandname_e_textbox" Then
'dastoorat
End If
End Sub

esmasoudi

New Member
الیک سلام
کدی که بالا نوشتی رو امتحان کردم نشد یعنی اصلا من gridview استفاده کردم نه datagrid و DataGrid1.ItemCommand , رو نداشت .
چکار کنم بیشتر توضیح بده این "commandname_e_textbox" یعنی چی؟
اگه می شه لطف کن با ایمیل جوابم رو بده به آدرس: [email protected]
اصلا فرصت ندارم .

جدیدترین ارسال ها

بالا